Arhiva vesti 22.06.2016

Prvi let ZA NJUJORK: Svečana ceremonija sutra u šest ujutru, vrpcu preseca Vučić

Blic 22.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji presecanja vrpce povodom uspostavljanja prvog direktnog leta za Njujork. Ceremonija će biti održana u šest časova na aerodromu Nikola Tesla, saopštila je kancelarija Vlade Srbije za… »

Bizarna povreda Lavecija (video)

Mondo 22.06.2016
"Gaučosi" će u borbi za trofej na Kopa Amerika Sentenario igrati bez pomoći Ezekijela Lavecija koji je polomio ruku. Argentina je "razbila" SAD u polufinalu Kopa Amerika Sentenerio (4:0), ali je izgubila Ezekijela Lavecija. Argentinski fudbaler je na… »

Boeing i Iran Air potpisali ugovor vredan 25 milijardi dolara

Gde investirati 22.06.2016
Kompanija Boeing je sa nacionalnom avio kompanijom Irana sklopila posao vredan 25 milijardi dolara, čime je ostvaren najveći poslovni sporazum SAD i Irana od 1979. godine i velike talačke krize. Američki advokati upozoravaju Boeing da ne ulazi u posao… »

Saab otišao u istoriju

Gde investirati 22.06.2016
Saab i zvanično odlazi u istoriju, izjavio je National Electric Vehicle Sweden (NEVS). Švedsko kineski konzorcijum – preuzeo je većinu sredstava i podružnica Saab-a, nakon što je ta kompanija bankrotirala. Međutim, vlasnici prava na Saab brend i… »

Radnici 'Generalexport'-a i 'Internacional CG' mogu da naplate dugove samo kroz stečaj

Nova ekonomija 22.06.2016
U trenutnim okolnostima radnici kompanija "Generalexport" i "Internacional CG" svoja potraživanja mogu da naplate samo u okviru stečajnog postupka, saopštilo je Ministarstvo privrede. Ministarstvo podseća da je u prethodnom periodu održalo više… »

Grad Beograd: Nje istina da smo povećali plate

Nova ekonomija 22.06.2016
Sekretarijat za finansije grada Beograda je danas demantovao navode člana Fiskalnog saveta Srbije Nikole Altiparmakova da je grad povećao masu zarada za dva odsto. Grad je naveo da je, suprotno tome, masa bruto zarada u 2015. godini bila manja za 7,3… »

Instagram dostigao pola milijarde korisnika

Nova ekonomija 22.06.2016
Poplarni sajt za deljenje fotografija u poslednje dve godine gotovo je udvostručio broj aktivnih korisnika. Instagram je trenutno veći od gotovo svake zemlje sveta, piše Independent. U septembru prošle godine brojao je 400 miliona korisnika, dok je… »

Konzul Mirković: Nema istrage o ubistvu iz nehata kod smrti srpskog planinara u Alpima

Blic 22.06.2016
Srpski konzul u Trstu Ljubomir Mirković negirao je bilo kakvo postojanje istrage o ubistvu iz nehata nakon pogibije planinara Aleksandra Džavovića u Julijskim Alpima pošto je italijanski list "Gazetino" iz Udina objavio da je Državno tužilaštvo u… »

Nešto ju je veoma uznemirilo: Rijana nekoliko puta zaplakala na koncertu (video)

Svet 22.06.2016
Rijana je u sredu u sklopu svoje turneje “Anti” održala koncert u Dablinu i, kao što je publika i navikla, izvanrednom zabavom opravdala sva njihova očekivanja. Međutim, na koncertu se dogodilo i ono što njeni obožavaoci nikako nisu ni mogli da… »

Skupština bira nove direktore

OK radio 22.06.2016
U sredu 22. juna održava se nova, druga sednica Skupštine grada Vranja u ovom sazivu. Glavna tema Skupštine biće izbor novih direktora javnih preduzeća u gradu, pa će nove čelnike u sredu dobiti Vodovod, Komrad, Skijalište, Sportska hala…. Pored… »