Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vulin o "Goši": Inspekcija podnela dve prijave, ali...

B92 28.03.2017
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da su inspekcije u prethodnom periodu dva puta podnosile prijave protiv vlasnika "Goše". Dodao je da su prijave podnete zbog nepravilnosti u poslovanju, ali da sudski organi nijednom nisu odredili kaznu. Vulin je… »

Predsednički izbori SNS: Obradovićevo vandalsko zastrašivanje u Pećincima

Večernje novosti 28.03.2017
Srpska napredna stranka saopštila je da je zgrožena zbog, kako se navodi, vandalskog zastrašivanja radnika i predsednice Opštine Pećinci od strane lidera Pokreta Dveri i njegovih simpatizera. Srpska napredna stranka saopštila je danas da je… »

Jeremić: Ne stidim se nacionalnih osećanja

Politika 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da kao predsednik Srbije namerava da se angažuje i u unutrašnjoj i u spoljnoj politici, uz ocenu da kad dođe na vlast sadašnja vladajuća koalicija neće više biti na okupu. Nameravam da političku… »

Janković: Brojati glasove na KiM

Politika 28.03.2017
Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića i dalje traži da se izbori 2. aprila na Kosovu i Metohiji održe po istim zakonskim pravilima koja važe za ostatak Srbije, te da se glasovi broje na KiM. Na konferenciji za novinare, Vesna Rakić… »

Predsednički izbori Obradović: Nikad ne bih potpisao briselski i sporazum NATO, niti bih smanjio penzije

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je na završnoj konvenciji u Čačku da kao srpski predsednik nikada ne bi potpisao "antiustavne" briselske sporazume, sporazum sa NATO paktom i zakon o smanjenju penzija. Predsednički kandidat Dveri… »

Vučić ljubio ruku ceci Premijer se družio s najlepšim ženama u SNS! Ovu pesmu Ceca mu je posvetila!

Kurir 28.03.2017
Vesela atmosfera, podrška Vučiću i dame s cvećem koje đuskaju - to je slika koja je ovog popodneva otišla u javnost iz SKC Šumice! SNS je danas organizovao druženje dama iz odbora stranke s Aleksandrom Vučićem u SKC Šumice. Vest je ubrzo… »

Jeremić: Da misle da ne idem u drugi krug, ne bi to radili

B92 28.03.2017
Beograd -- Predsednički kandidat Vuk Jeremić je uveren da će on i Aleksandar Vučić biti "sasvim izvesno" u drugom krugu izbora i da to zna i vladajuća koalicija. "Da nije tako, ne bih bio meta najagresivnije negativne kampanje od svih ostalih… »

Šešelj: Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važno mesto

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je na predizbornom mitingu u Nišu, da uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, ali da Aleksandar Vučić to čini kako bi imao kompletnu vlast u rukama… »

Jeremić: Nikad sankcije Rusiji

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da Srbija ne treba da uvodi sankcije Rusiji "ni sada, ni bilo kada". On je za televiziju B92 rekao da u Savetu bezbednosti UN, prilikom bilo koje odluke, Srbija može da računa na jedini siguran glas za veto… »

SNS: Opozicioni kandidati pripremaju teren za destabilizaciju zemlje

BK TV 28.03.2017
Vladimir Orlić, funkcioner SNS izjavio je danas da se pričom o navodnoj krađi na KiM priprema teren za "destabilizaciju zemlje". Kako je naveo reč je o pokušaju opozicionih kandidata da "izbore dobiju na ulici", jer ne mogu na demokratski način… »