Politika arhiva vesti 28.03.2017

Kandidati i njihove želje: Večito srpsko putovanje od prvog do drugog kruga

Nedeljnik 28.03.2017
Pomisliće Aleksandar Vučić svakako i na Vojislava Koštunicu, kada se bude spremao da izađe iz kuće, 2. aprila ujutru. Čovek koji je pobedio Miloševića, učinio je to zato što nije želeo u drugi krug. Da li je Koštunica, posle svih ovih godina… »

Ivić: Priprema se krađa

Danas 28.03.2017
Na Kosovu se sprema velika izborna krađa i implicitno priznanje Kosova zbog uslova pod kojima će se odvijati izborni proces tamo, izjavila je danas šef poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije Sanda Rašković Ivić na konerenciji za… »

Špijunka: Blagoslov Atosa

Večernje novosti 28.03.2017
Uoči predsedničkih izbora jedan od kandidata Milan Stamatović otišao je po podršku i blagoslov u manastir Hilandar na Svetoj Gori. UOČI predsedničkih izbora jedan od kandidata Milan Stamatović otišao je po podršku i blagoslov u manastir Hilandar… »

Vučić sutra na Kosmetu

Kurir 28.03.2017
PRIŠTINA - Premijer Srbije i predsednički kandidat Aleksandar Vučić boraviće sutra na Kosmetu. Ministar inostranih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je danas da je premijeru i kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću dozvoljena poseta… »

Gde su bili, šta su radili: Aktivnosti predsedničkih kandidata

Kurir 28.03.2017
Nema više nikakve dileme da je drugi krug izvestan. Ako uključite bilo koju televiziju sa nacionalnom frekvencijom, videćete sate i sate programa u kojem govore suprotno. Nije tako, rekao je Jeremić. Vuk Jeremić Drugi krug je izvestan Predsednički… »

Jeremić se sastao sa ratnim veteranima, obećao zakon

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. "Kao… »

Beli „preleteo“ Vučića na Fejsbuku

Danas 28.03.2017
Dosad nezabeležena „virtuelna“ popularnost predsedničkog kandidata Luke Maksuimovića, odnosno Ljubiše Preletačevića Belog, nastavila je da obara sve rekorde na Fejsbuku. To pokazuje analiza agencije za praćenje i analizu medija Kliping Fejsbuk… »

Zašto sam rešila da glasam za Vučića

Alo 28.03.2017
Srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od 650 javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića, lidera Srpske napredne stranke, u trci za predsednika Srbije. Ona je ekskluzivno za „Alo!” otkrila motive takvog postupka, iako je… »

Đorđević: S Rusijom dogovorena isporuka i tenkova i borbenih vozila

Sputnik 28.03.2017
Srbija će imati jednu modernu flotu aviona koja će moći da u potpunosti čuva naše nebo i da bude garant bezbednosti svim našim građanima, izjavio je danas ministar odbrane Zoran Đorđević dodajući da je, pored toga, dogovoreno da bude… »

RIK DEMANTOVAO PROMENE PRAVILA ZA NEVAŽEĆE LISTIĆE: Ovi izbori nisu izuzetak, sve ostaje isto kao od 2008.

Newsweek 28.03.2017
Kako su pisali pojedini mediji, svaki listić trebalo je da ispuni samo jedan uslov kako bi bio važeči, bez obzira da li je na njemu nažrvljan Čiča Gliša ili bilo šta drugo. Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević demantovao… »