Politika arhiva vesti 28.03.2017

Rašković Ivić: Vučić ide u susret nezavisnosti Kosova

Beta 28.03.2017
Članica poslaničkog kluba "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" Sanda Rašković upitala je danas premijera i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića zašto prihvatajući uslove kosovskog predsednika Hašima Tačija za posetu Kosovu, ponižava… »

Novi proizvodni pogon drvne ambalaže u Baču

RTV 28.03.2017
BAČ - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, otvorio je u Baču višenamensku proizvodnu halu "KSC Tectona", namenjenu za izradu drvene ambalaže. Ovo je prva veća investicija u opštini Bač, u poslednjih 20 godina, a posao će dobiti oko… »

"Nema tajni u pregovaračkom procesu sa EU"

B92 28.03.2017
Sakrivanja bilo kakvih informacija o pregovaračkom procesu sa EU nema, izjavila je šefica Pregovaračkog tima sa EU Tanja Miščević. Miščevićeva je reagovala povodom današnje javne debate na temu "Javnost (ne)poželjna u evropskim integracijama"… »

Belog podržala 651 javna ličnost: Rambo, Rodni i Del Boj, Šojić, Tarzan, Pobesneli Maks...

Vesti online 28.03.2017
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija spiska od 651 osobe ili bića koji podržavaju kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog. Među njima su Blek Stena, Hari Poter, Rodni, Del Boj, Šurda, Sersei Lanister, Kasandra, Terminator, Pikac, Neo… »

Đurić: Kada ucenjujete Vučića, ucenjujete pogrešnog čoveka

B92 28.03.2017
Beograd -- Predizborni skup u Leposaviću svakako će biti održan, a Aleksandar Vučić će saopštiti javnosti kakav je njegov konačan stav o tom pitanju i da li će ići na KiM. To je izjavio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić… »

VIDEO: Prilepak nadrljao od Belog zbog priče o slobodi govora

Vesti online 28.03.2017
Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli okačio je na Fejsbuk video snimak na kojem se vidi razgovor sa njegovim savetnikom Nebojšom Prilepkom. Na snimku se vidi Preletačević kako zaliva cveće, a pored njega stoji Nebojša Prilepak. - Znam… »

Saša Janković u Kragujevcu: Država nije jedan čovek!

Kurir 28.03.2017
KRAGUJEVAC - Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je večeras u Kragujevcu da je pored ostalih profesija, potrebno vratiti integritet politici, ali da je za to potrebno imati državu koja je ukradena. "Vama je lokalna samouprava oteta. Vaši… »

Grad Novi Sad angažuje privatno obezbeđenje da čuva pojedine objekte

Radio 021 28.03.2017
Novosadska uprava raspisala je tender za angažovanje privatne firme za obezbeđenje koja će čuvati objekte gradske administracije. Kako se navodi u tenderu, obezbeđenje će tokom radnog vremena čuvati zgrade u Narodnog fronta 53 (bivši "Poslovni… »

Vulin: Prijem u Moskvi bio na najvećem mogućem nivou

RTV 28.03.2017
NOVI SAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Novom Sadu da je srpska delegacija, predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem, a u kojoj je bio i on, u Moskvi… »

Krik: Agencija proverava gradonačelnika Beograda zbog dečje školarine

Beta 28.03.2017
Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak provere imovine i prihoda gradonačelnika Beograda Siniše Malog jer nije naveo podatke o novcu za školarinu za troje dece koja iznosi 60.000 evra godišnje, piše danas portal Mreža za… »