Politika arhiva vesti 28.03.2017

DW: Beograd i posle izbora nastavlja politiku balansiranja

Studio B 28.03.2017
Rusija u Srbiji poseduje veliki simbolicki kapital i energetski interes, ali Beograd će nastaviti politiku balansiranja, koja više odgovara Briselu, ocenjuju anlitičari za Dojče vele (DW) i ističu da predsednički izbori u nedelju neće ništa… »

"Jedini izvor nestabilnosti u Srbiji je Vučićev režim"

B92 28.03.2017
Portparol tima Vuka Jeremića, Nikola Jovanović, rekao je da je skandalozno da Vučićeva vlast plaši građane "nekim makedonskim" ili "ukrajinskim scenarijom". On je istakao i da je skandalozno da se to čini nekoliko dana uoči predsedničkih izbora u… »

Belog podržali: Šurda, Iznogud, Hulk, Neo, Šojić, Pikac, izbesneli Maksi... (FOTO)

Alo 28.03.2017
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija spiska od 651 osobe ili bića koji podržavaju kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog. Na društvenim mrežama pojavio se spisak od 651 osobe i bića koji podržavaju kandidaturu Ljubiše Preletačevića… »

Američka vojska uvlači Mila u NATO — Tramp seče!

Sputnik 28.03.2017
Do kraja nedelje trebalo bi da bude izglasan Protokol o prijemu Crne Gore u NATO i poslat američkom predsedniku koji može da ga potpiše, da stavi veto na njega ili da ga odloži. Najverovatnija je ratifikacija. Zašto? Američki Senat će prvi put u… »

Vučić ne ide na Kosmet, miting u Leposaviću će biti održan

Politika 28.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputivati na Kosovo i Metohiju, jer ne prihvata ucenjivanja iz Prištine. „Ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska i cirkus kakav je pravila Priština”, rekao je Vučić gostujući u emisiji… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Sputnik 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik inicirao zakon koji bi sistemski rešio njihov… »

Ne idem na KiM, ne dolaze u obzir pritisci i cirkus Prištine

Sputnik 28.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputovati na Kosovo i Metohiju, jer ne prihvata ucenjivanja iz Prištine. „Ne dolaze u obzir takva vrsta pritiska i takav cirkus kakve je pravila Priština“, rekao je Vučić, gostujući u… »

Vučić: Garantujem mir i stabilnost

RTS 28.03.2017
Ako imamo trvenja i haos, onda imamo problem, a ne rezultate, zaboravite na rast i napredak, rekao je za RTS predsednički kandidat i lider SNS-a Aleksandar Vučić. Neću ići na Kosovo i Metohiju, rekao je Vučić. "Ideja iza svakog od spotova, i iz… »

Janković: Vojska Srbije ne sme da bude alat u rukama politike

Sputnik 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je da država, bezbednost i Vojska Srbije ne smeju da budu alat u rukama političara, već da moraju da ostanu isključivo u službi svih građana Srbije. U saopštenju je navedeno da je Janković na sastanku… »

Vučić: "Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu"

BK TV 28.03.2017
Ponosan je, kaže, što je vodio najčistiju kampanju, što se nijedan ozbiljan incident nije dogodio tokom kampanje, za razliku od vremena kada su neki drugi bili na vlasti. "Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu", rekao je Vučić… »