Politika arhiva vesti 28.03.2017

Kandidat levice u Francuskoj razgovarao sa Angelom Merkel

Novi magazin 28.03.2017
Predsednički kandidat levice u Francuskoj Benoa Amon razgovarao je danas u Berlinu s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i liderom Socijaldemokratske partije Martinom Šulcom o reformi zone evra i drugim političkim pitanjima Evropske unije. Amon je… »

Dačić i Jovanov: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Večernje novosti 27.03.2017
Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili su danas Šabac i u razgovoru sa građanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku i stabilnu zemlju. Predsednik SPS Ivica… »

Parović: Moramo se pripremiti na evropske političke promene

RTS 28.03.2017
Lider Slobodara i predsednički kandidat Miroslav Parović rekao je na predizbornom skupu u Smederevskoj Palanci da Srbija treba da se pripremi za evropske političke promene, koje predvode partije poput Alternative za Nemačku. Parović je rekao da… »

CRTA u nedelju prati izbore i rezultate

Danas 28.03.2017
CRTA posmatračka misija «Građani na straži» prati kvalitet celokupnog izbornog procesa i na izborni dan će imati posmatrače na biračkim mestima. Kako su saopštili, tokom izbornog dana 900 posmatrača biće raspoređeno na osnovu slučajnog i… »

Vučić: Agresivna manjina maltretira pristojnu većinu

B92 28.03.2017
Poslednjih dana na delu je najbrutalnija kampanja onih koji smatraju da je poželjno samo mišljenje iz "kruga dvojke" i prijatelja Soroša i onih koje podržava. To je rekao predsednički kandidat Aleksandar Vučić. "Ovde agresivna manjina maltretira… »

(Video) Preletačević u svom stilu: Ovako je Beli zapalio masu u Zrenjaninu

Kurir 28.03.2017
Da je drugačiji od ostalih kandidata Beli je do sada nekoliko puta pokazao. Ništa drugačije nije bilo ni na okupljanju u Zrenjaninu, sa kojeg je osvanuo video klip na društvenoj mreži Tviter. #SamoJako #Zrenjanin @belisamojako… »

Ilić: O navodnom kriminalu kandidata samo dok traje kampanja

Insajder 28.03.2017
Teške međusobne optužbe koje su izrečene za vreme predizbornih kampanji ne završe unutar institucija sistema, već se tretiraju kao deo političkih obračuna. Ne postoje odgovornosti i sankcije za izgovorenu javnu reč, a Tužilaštvo na osnovu novog… »

Zaposleni u RTV Kragujevac traže od Vučića rešenje za opstanak

Insajder 28.03.2017
Zaposleni u Radio-televiziji Kragujevac, a čiji su opstanak posle raskida privatizacije tražili građani peticijom s više od 10.500 potpisa, očekuju rešenja od nadležnih ministarstava i odgovor premijera Aleksandra Vučića, saopštili su danas… »

Škotski parlament traži novi referendum o nezavisnosti

Insajder 28.03.2017
Parlament Škotske dozvolio je danas premijerki Nikoli Sterdžon da od Londona zvanično traži organizovanje novog referenduma o nezavisnosti Škotske. Parlament je sa 69 glasova za i 59 protiv dao zeleno svetlo škotskoj premijerki da od britanske… »

Poslednji deo trilogije – "Beli je pobednik" / VIDEO

B92 28.03.2017
Filmska trilogija u kojoj GG Ljubiša Preletačević Beli predstavlja svog predsedničkog kandidata okončana je snimkom pod nazivom "Beli je pobednik". Posle snimaka "Beli se budi" i " Beli je predskazan" objavljen je i treći promotivni spot kandidata… »