Politika arhiva vesti 28.03.2017

Janković: Građani su jači od vlasti

RTS 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković obišao je u okviru predizborne kampanje Bor, gde je razgovarao sa građanima kojima je poručio da najjači čovek u Srbiji nisu ni on ni Aleksandar Vučić, već sami građani. "Vi ste najjači, i od vas vlast… »

Tri škakljiva pitanja za kandidate: Gej je okej Šešelj podržava homoseksualce!

Kurir 28.03.2017
Učesnike predsedničke trke pitali smo o zabrani abortusa, legalizaciji gej brakova i hemijskoj kastraciji manijaka. Predsedničkim kandidatima puna su usta priče o boljem životu, EU i Rusiji, Kosovu, velikim investicijama, borbi za rast nataliteta… »

Timovi poznatih ličnosti u predsedničkoj kampanji

Politika 28.03.2017
Glumci, sportisti, pevači, akademici i profesori na­stu­pa­ju kao plej­mej­ke­ri u predsedničkoj trci: Vu­čić ih je oku­pio u svom ti­mu 650, Jan­ko­vić vi­še od 100, dok Ob­ra­do­vi­ća po­dr­ža­va 60 po­zna­tih. Legendarni… »

Žan Aselborn obećao nastavak podrške Luksemburga Kosovu

Novi magazin 28.03.2017
Ministar spoljnih i evropskih pitanja Luksemburga Žan Aselborn izjavio je danas u Prištini da je njegova zemlja spremna da pomogne Kosovu, za koje je ocenio da je "na pravom putu". "Četiri dana nakon proglašenja mi smo priznali nezavisnost države… »

Nisam kao Tito

Politika 28.03.2017
Verujem da ću u drugom krugu imati snage da okupim ljude oko jedne antisistemske ideje. To što sam republikanac ne znači da je na mestu da me porede sa Josipom Brozom Titom, iz mnogo razloga, ističe predsednički kandidat Luka Maksimović, odnosno… »

Izabrali: Romska partija podržala Sašu Jankovića

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Romska partija, na čelu sa predsednikom Srđanom Šajinom, saopštila je da je odlučila da na predstojećim predsedničkim izborima podrži Sašu Jankovića, zbog toga što smatra da on najcelovitije sagledava probleme nacionalnih zajednica u… »

Zajednička konvencija SNS-a i SPS-a u Lazarevcu

RTS 28.03.2017
Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije održale su zajedničku konvenciju u Lazarevcu, na kojoj su njihovi čelnici pozvali građane da 2. aprila glasaju za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Član Predsedništva SNS-a… »

AS Centar: Loši uslovi na odeljenju KCS za pacijente sa HIV/AIDS

Novi magazin 28.03.2017
Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV i AIDS AS Centar saopštio je da je Šesto odeljenje Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde se leči 87 odsto pacijenata sa HIV/AIDS u Srbiji, u ekstremno lošim uslovima… »

(Kurir TV) talk show da se ne lažemo Jeremić: Vlast me napada jer me se plaši

Kurir 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić siguran je da će se upravo on naći u drugom krugu izbora, gde će, kako kaže, pobediti kandidata SNS Aleksandra Vučića. Ipak, kako je rekao gostujući kod Ratka Femića u emisiji "Da se ne lažemo" na Kurir TV… »

"Kosovo ima bezrezervnu podršku SAD-a!"

BK TV 28.03.2017
Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Hojt Brajan Ji izjavio je u Prištini da "Kosovo ima bezrezervnu podršku SAD", prenosi kosovski javni servis RTK na svom portalu. Brajan Ji se u Prištini u okviru… »