Politika arhiva vesti 10.04.2017

MUP: Pokrenuta istraga zbog snimka koji ukazuje na izbornu krađu (video)

BK TV 10.04.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni… »

Vučić: Iza protesta stoji bivši režim, Janković i Jeremić žele da sruše demokratiju i mene!

BK TV 10.04.2017
Premijer Srbije i budući predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući u emisiji Ćirilica TV Happy da iza protesta stoji, kako je rekao, bivši režim, da im je glavni cilj njegovo rušenje, i da njima Saša Janković i Vuk Jeremić žele da… »

Vučić: Svakog dana sagledavam ko će biti premijer; Izjava Dauta Haradinaja pretnja po Srbiju!

BK TV 10.04.2017
Izabrani predsednik Aleksandar Vučić večeras je izjavio da nije menjao funkciju premijera za funkciju predsednika Srbije, već je izašao na izbore i pobedio. "Nisam ništa menjao i nema tu ništa trange - frange, nego sam izašao na izbore i dobio… »

Vučić i Mekejn o zajedničkim pitanjima, saradnji, akcijama…

Studio B 10.04.2017
Regionalni mir i stabilnost, istrajavanje u politici vojne neutralnosti i unapređenje bilateralnih odnosa, bile su glavne teme razgovora sa američkim senatorom Džonom Mekejnom, izjavio je posle sastanka u vili Mir premijer Aleksandar Vučić.Vučić… »

Han:Vučić kao premijer već pokazao da je evropski put strateški cilj

Studio B 10.04.2017
Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han ocenjuje da je izabrani predsednik i premijer Srbije Aleksandar Vučić kao šef vlade već jasno pokazao da je evropski put njegov strateški cilj. Han istovremeno poručuje da ne postoji… »

DS i D JB za smenu Gojkovićeve i članova REM

Studio B 10.04.2017
Demokratska stranka i D JB traže, kako su naveli u odvojenim saopštenjima, smenu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i razrešenje članova REM. DS navodi da time želi da „odbrani parlamentarizam i institucije“, jer Gojković, kako kaže… »

Vučić: Ne mogu da isključim mogućnost parlamentarnih izbora

Telegraf 10.04.2017
- Daću sve od sebe da se zaštitim stabilnost Srbije, zato nema policije na ulici, neka ih neka rade šta hoće. To je demokratsko pravo. Srbija neće biti mesto haosa i ludila - rekao je Vučić večeras. Novoizabrani predsednik Srbije, Aleksandar… »

Neću dozvoliti ljudima bivšeg režima da uvedu diktaturu

Politika 10.04.2017
Izabrani predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština onoga što čini „bivši režim” da se napravi atmosfera da se sve uruši, da se delegitimišu sve institucije, da se sruši Srbija, te da uvedu novi princip - da se na… »

Vučić: Neću dati ljudima bivšeg režima da uvedu diktaturu

Novi magazin 10.04.2017
Izabrani predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština onoga što čini "bivši režim" da se napravi atmosfera da se sve uruši. Kako je rekao, suština je da se delegitimišu sve institucije, da se sruši Srbija, te da uvedu… »

Jablanović na plakatima širom severnog Kosmeta

Politika 10.04.2017
Još nije poznato ko stoji iza štampanog materijala koji se pojavio u četiri opštine na severu Kosmeta. Kosovska Mitrovica – Sukob dva tabora Srpske liste započet pre nedelju dana nastavljen je i danas, kada su u opštinama na severu Kosmeta… »