Politika arhiva vesti 10.04.2017

Koordinator RIK-a za Insajder.net: “Ispeglani“ listići su bili oni neupotrebljeni

Insajder 10.04.2017
Nakon jučerašnjeg ponovnog prebrojavanja glasova u RIK-u sa dva biračka mesta u Novom Pazaru, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije za koje su neki građani izrazili sumnju da su tek odštampani. Postavilo se pitanje zašto neki od… »

Vučić i Mekejn o ruskom uticaju, ali i o tome kako su dva svetska rata počela u istočnoj Evropi

Insajder 10.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je s američkim senatorom Džonom Mekejnom razgovarao o težini dijaloga s kosovskim Albancima, ali ne i o eventualnom srpskom priznavanju nezavisnosti Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje da li je… »

Mekejn zabrinut zbog ponašanja Rusije u vezi s dešavanjima u Crnoj Gori

Insajder 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn izrazio je zabrinutost o ponašanju Rusije uključujući nedavni pokušaj svrgavanja Vlade Crne Gore. Iz izjave koju je Mekejn dao posle razgovora s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu može se zaključiti da… »

Obradović traži hitan sastanak opozicije!

Alo 10.04.2017
Obradović šefovima opozicionih poslaničkih grupa poslao pismo u kojem ih poziva na hitan sastanak... Predsednik Dveri Boško Obradović uputio je danas poziv svim šefovima opozicionih poslaničkih grupa, da se hitno sastanu u Narodnoj skupštini u… »

Čija je Srpska lista?

Sputnik 10.04.2017
Odluka Srpske liste da se preimenuje u političku stranku mogla bi da bude mač sa dve oštrice ukoliko bi se na političkoj sceni Kosova pojavila još jedna srpska grupacija. To bi moglo da dovede i do mogućih predizbornih ili postizbornih saveza i… »

Ukratko sa Ratkom Femićem u 5 do 5: Sačuvajte energiju za parlamentarne izbore i oni će brzo

Kurir 10.04.2017
Prošle nedelje sam poručio studentima da konkretizuju zahteve, jer Vučiću pederu i nije baš neka politička platforma. Već na sutrašnjem protestu su naši nezadovoljni mladci izašli sa zahtevima. Rekao sam i da još samo fali da se premijer… »

SNS pozvala DS da odluči:Protesti ili rad Skupštine

Studio B 10.04.2017
SNS je pozvala danas DS i njenog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da konačno odluče da li žele da nastave sa organizovanjem protesta, jer su razočarani zbog rezultata predsedničkih izbora, ili će konačno omogućiti rad Narodne Skupštine i… »

Ne žale pare za lobiste: Formiran novi albanski kokus, a ovo senatori će ga predvoditi

Telegraf 10.04.2017
Novoformirana grupa u američkom Senatu imaće za cilj da obezbedi nastavak svesrdne podrške Vašingtona Albancima na Balkanskom poluostrvu. Nekoliko godina nakon što je prestao da postoji, u američkom Senatu formira se Kokus za Albance na Balkanu koji… »

Vučić i Mekejn pomešali zastave (FOTO)

Alo 10.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić i američki senator Džon Mekejn nakratko su danas, greškom, zamenili mesta kada su izašli pred novinare, pa je Vučić stao ispred američke, a Mekejn - srpske zastave. Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa… »

Vučić opovrgao glasine: Ne pada mi na pamet da dovodim 150.000 ljudi!; "Incident" na sastanku sa Mekejnom! (foto)

BK TV 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću na napretku Srbije u reformama i na putu koji vodi ka EU, i izrazio uverenje da će nastaviti saradnju sa budućim predsednikom Srbije i vladom kako bi se taj put unapredio… »