Društvo arhiva vesti 05.10.2017

Pokaži svoj talenat i kreativnost i putuj u Diznilend: Kreiraj srcem i dušom

Vesti online 05.10.2017
U okviru projekta "Kreiraj srcem i dušom" raspisan je konkurs za sve osnovce, srednjoškolce i zainteresovane roditelje u Srbiji, ali i za one koji žive van granica naše zemlje. Inspirativna akcija "Kreiraj srcem i dušom" poziva sve zaintersovane da u… »

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Evropa se raspada?!

Vesti online 05.10.2017
Katalonski lider Karles Pudždemon obratio se Kataloncima rečima da njegova vlada sprema da proglasi nezavisnost te španske regije verovatno krajem nedelje. Gotovo istovremeno, tragom referenduma u Kataloniji. Istog dana kada je održan katalonski… »

Samo na VESTI-DIGITAL: Kako je Željko Joksimović proslavio rođenje bliznakinja

Vesti online 05.10.2017
Po običaju, Željku su prijatelji iscepali majicu, dok je on sa čašom pića u ruci nazdravljao s gostima ne skidajući osmeh s lica. Na žurci je bilo pola estrade, a fotografije možete pogledati ako kliknete na aplikaciju VESTI-DIGITAL pomoću koje… »

A šta Vučić kaže o Petom oktobru?

Nedeljnik 05.10.2017
Predsednik Srbije odgovorio je i na optužbe Saše Jankovića da se planira krađa na gradskim izborima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je 5. oktobar imao loše i dobre strane i da ne voli kada Srbi učestvuju u sukobima oko prošlosti… »

RGZ prikupio 133 jedinice krvi u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Kurir 05.10.2017
Republički geodetski zavod i Institut za transfuziju krvi Srbije realizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u sredu, 4.oktobra 2017. godine, od 9 do 15 časova, u sedištu RGZ-a, u sali za sastanke na petom spratu. U akciji su učestvovali zaposleni… »

Vučić: Narednih dana o povećanju plata i penzija

Alo 05.10.2017
Predsednik Aleksandar Vučić danas je u Rumi rekao da će narednih dana biti saopšteno koliko će biti povećanje plata i penzija, ali i precizirao da će biti - značajnije. "Biće saopšteno i povećanje plata i pokloni za penzionere i za policiju i… »

Kurir TV vesti uživo: Novi dokaz protiv Marjanovića? Evo šta je uradio Zoran pre dolaska policije na dan Jeleninog nestanka!

Kurir 05.10.2017
Da li je Zoran Marjanović uhvaćen u laži? Zašto Putin i Tramp šalju svoje ljude u Beograd? Ima li pomaka u istrazi oko ubistva gardista u Topčideru? Kada nas očekuje prvi sneg? O ovim i drugim temama opširnije u vestima Kurir TV. Kurir Autor… »

Hoće li Bor konačno dobiti Dom omladine?

Danas 05.10.2017
Grupa od oko 100 mladih ušla je danas u zgradu opštinske uprave Bor i predala 5.500 prikupljenih potpisa za inicijativu “Mladi u centru”, koja ima za cilj osnivanje Doma omladine u Boru. Uz 5.500 potpisa građana i građanki predato je i pismo… »

Suvojnica: Propećijada i zeljanicijada južnjački brend

Danas 05.10.2017
Srbija se bolje upoznaje ukoliko upoznate njena sela. Tako smo i mi u obilasku lepota Srbije sunčanog septembarskog dana došli u selo Suvojnica. Ovo selo sa 250 domova nalazi se na pristupačnoj lokaciji, nadomak Surdulice, tačnije između Vladičinog… »

Priznanje dvema ličnostima koje se zalažu za prava životinja

N1 Info 05.10.2017
Poznati glumci, voditelji, pevači, umetnici i ljudi sa javne scene neretko pokazuju svoju ljubav prema životinjama! Njihovi Instagrami i Facebook profili obiluju fotografijama na kojima poziraju sa psima i macama, ali i drugim životinjama! D anas, na… »