Arhiva vesti 08.12.2017

FlyBosia traži radnike

Gde investirati 08.12.2017
Nova aviokompanija pod nazivom FlyBosnia osnovana je u Bosni i Hercegovini sa sedištem u Sarajevu. Kako saznaje portal klix.ba, FlyBosnia traži nove zaposlene koji će raditi kao deo kabinske posade. Sudeći prema oglasu za posao, FlyBosnia upošljava… »

Troje mrtvih u Tokiju: Brat samurajskim mačem ubio sestru glavnu sveštenicu, a potom presudio i sebi

Blic 08.12.2017
Stravičan zločin dogodio se u istaknutom svetilištu u Tokiju, gde je u četvrtak uveče u zasedi, samurajskim mačem, ubijena žena, glavno svešteno lice ovog mesta. Najverovatnije je to učinio njen brat, koji je potom i sebi oduzeo život, a… »

Evo gde bi Melanija da dočeka Novu godinu

Mondo 08.12.2017
Prva dama SAD Melanija Trampa izjavila je da bi, kada bi mogla da bira gde će provesti praznike, porodicu odvela - na pusto ostrvo. Foto: AP Photo/Andrew Harnik Ona je svoju želju otkrila tokom božićne posete pacijentima i osoblju dečije bolnice u… »

Za nabavku ledolomca iz budžeta 300 miliona dinara

Radio 021 08.12.2017
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je u budžetu za 2018. predviđeno 300 miliona dinara za nabavku ledolomaca. "Postoje studije koje su definisale kolike su potrebe Srbije za ledolomcima na prostoru između Apatina i… »

Poreski inspektori zaplenili 1,8 tona duvana

B92 08.12.2017
Beograd -- Inspektori Poreske uprave Republike Srbije - Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 1,8 tona duvana. Duvan je otkriven prilikom pregleda stambenih prostorija u mestu Milorci. Protiv vlasnika… »

Vlasnica Hitlerove rodne kuće u borbi protiv odluke države

B92 08.12.2017
Vlasnica kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler, u mestu Braunau, ne prihvata odluku austrijskih vlasti o eksproprojaciji i pred sudom se bori za otuđenu imovinu. Nekadašnja vlasnica najavljuje da će se obratiti Evropskom sudu za ljudska prava u… »

Avion Er Srbije prinudno sleteo u Sofiji

Vesti online 08.12.2017
Avion Er Srbije na letu od Sofije ka Beogradu morao je da se vrati u bugarsku prestonicu zbog uzbune koja je proglašena neposredno po poletanju. Bugarske nadležne službe su navele da je "deo letelice otpao tokom leta". Pilot je u skladu sa procedurama… »

Nova šansa u Seriji A – Zenga na klupi Krotonea

B92 08.12.2017
Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga novi je trener Krotonea, preneli su italijanski mediji. Pre nekoliko dana Krotone je napustio Davide Nikola, a Krotone se posle 15. kola nalazi na 16. mestu Serije A i samo dva boda ga dele od zone ispadanja… »

Ispovest stane, supruge policajca koji je ubio miroslavu i sebe: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš…

Press 08.12.2017
Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi, a sada je oglasila i njegova prva žena. Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila… »

Dodik o podršci "Zelenih beretki" Izetbegoviću

RTS 08.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je podrška koju je udruženje veterana "Zelene beretke" uputilo bošnjačkom članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću deo priče da u Federaciji BiH postoje parastrukture i da je nesumnjivo… »