Arhiva vesti 14.01.2018

Fejsbuk gubi više od 3 milijarde dolara zbog promena koje uvodi!

Srbija danas 14.01.2018
Odluka je doneta! Nakon što je u četvrtak objavljeno da se Fejsbuk vraća na "News feed"-u ponovo početi da favorizuje objave prijatelja, i drastično smanjiti količinu plaćenih oglasa, deonice Fejsbuka su već u petak pale za gotovo pet posto, piše… »

LSV: Nova radna mesta i moderne škole umesto raketnih sistema

Vesti online 14.01.2018
Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva predstavnike državnih organa Republike Srbije da počnu valjanije da procenjuju šta je potrebno državi da bi život građana bio kvalitetniji. Izjava načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše… »

Tasovac: Bolje da te ujede gnu, nego da se ne javiš kad Vučić zove!

Pravda 14.01.2018
Direktor Beogradske fiharmonije i nekadašnji ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac pamti saradnju sa Aleksandrom Vučićem po tome šta je sve naučio od njega, i to ne samo o politici, ali i po tome "da je bolje da te gnu ujede, nego da ne… »

Škrbić: Individualno smo bolji od Hrvatske, ali su oni dali 150 odsto

Večernje novosti 14.01.2018
Tribine nisu bile faktor, u nekim momentima je delovalo kao da se igra u pozorištu, već je bila postavka igre - kaže potpredsednik RSS. Potpredsednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić izjavio je da bi hrabriji pristup srpskih igrača doneo bolji… »

Hiršer na pobedu u Herminatora

B92 14.01.2018
Austrijanac Marsel Hiršer nastavio je sa dominacijom u Svetskom kupu ove sezone. Hiršer je uprkos nekoliko proklizavanja u drugoj vožnji ubedljivo slavio u slalomu u Vengenu u nedelju popodne. Austrijanac je bio brži 0,93 sekunde od Norvežanina… »

Beba koja se rodila sa 400 grama izborila se za život

Vesti online 14.01.2018
Manuši koja je pri rođenju težila samo 400 grama i bila duga 21 centimetar, nakon više od šest meseci otpuštena je iz dečije bolinice u Indiji kući pošto je „struktura njenog mozga normalna i oči joj se razvijaju kako treba“. Devojčica iz… »

Ford Ranger se predstavlja u Detroitu - prve zvanične fotografije

Vrele gume 14.01.2018
Detroit 2018: Ford Ranger se predstavlja u Detroitu - prve zvanične fotografije Ford je noćas i zvanično potvrdio da na NAIAS sajam automobila u Detroit stiže novi Ranger. Ford Ranger je sada moderan pick-up koji će se isporučivati u SuperCab i… »

Na fasadi Trampovog hotela projektovana vulgarna reč

Dnevnik 14.01.2018
VAŠINGTON: Umetnik i aktivista Robin Bel projektovao je na fasadi jednog od hotela američkog predsednika Donalda Trampa u Vašingtonu reč "vuko..bina", nakon burnih reakcija koje su izazvali navodi da je Tramp koristio upravo tu vulgarnu reč govoreći… »

Kanga: Ja sam fudbaler Zvezde i želim titulu

Vesti online 14.01.2018
Na početku priprema za nastavak prvenstva Zvezdin fudbaler Gelor Kanga istakao je da je njegova ekipa pred sebe postavila najviše ciljeve. Po dolasku u Srbiju fudbaler iz Gabona je prvo odradio testiranje u Beogradu, a u Košutnjaku je pokazao odličnu… »

Stoltenberg: Podržavamo ideju o svetu bez nuklearnog oružja

Politika 14.01.2018
STOKHOLM – Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas da taj vojni savez podržava ideju o svetu bez nuklearnog oružja, ali da ne veruje da se to može postići nametanjem zabrane kroz konvenciju o nuklearnom naoružanju Ujedinjenih… »