Arhiva vesti 23.11.2018

Istražujemo tržište nekretnina: Da li će cena biti niža

Kamatica 23.11.2018
U Srbiji se već dugo vodi polemika o (ne)realnim cenama nekretnina u Beogradu. S jedne strane, mnogi poručuju da su stanovi u srpskoj prestonici preskupi i da je samo pitanje dana kada će njihova vrednost pasti za 30, pa čak i 50 odsto. Doduše… »

Pravilnik o bezbednosti dečijih igrališta od danas u punoj primeni

Novi magazin 23.11.2018
Punа primenа Prаvilnikа o bezbednosti dečijih igrаlištа počela je danas s ciljem da se povećа bezbednost dece tokom igre nа otvorenom, saopštilo je Ministarstvo privrede. Prema novom propisu Ministаrstva privrede, svа igrаlištа u Srbiji… »

Đilas, Jeremić, Obradović i Lutovac sutra u Leskovcu

Jugmedia 23.11.2018
Čelnici Saveza za Srbiju Dragan Đilac, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Zoran Lutovac održaće u subotu 24. novembra tribinu o Programu i budućnosti Srbije u Leskovačkom kulturnom centru od 18.30 sati za sve zainteresovane građane Leskovca. U… »

Pogledajte prve kadrove iz igrane verzije Kralja lavova

N1 Info 23.11.2018
Kompanija “Dizni” objavila je prvi trejler za igrani rimejk animiranog klasika “Kralj lavova”, koji će premijerno biti prikazan sledećeg leta. Izvor: YouTube/Taramount U trejleru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač -… »

Đurić: Albanci znaju koja je to linija posle koje nema nazad

RTS 23.11.2018
Albanci i njihovi lideri dobro znaju koja je to linija posle koje ni za njih nema više nazad, posle koje mogu da izgube i ono što misle da danas imaju, kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i poručuje da ništa ne sme da pokoleba Srbe u… »

Univerzitet u Kragujevcu će doneti akt o zaštiti od polnog uznemiravanja

Ritam grada Kg 23.11.2018
Senat Univerziteta u Кragujevcu najoštrije osuđuje sve pojave neprimerenog i neakademskog ponašanja zaposlenih na Univerzitetu u Кragujevcu. U saopšetnju dostavljenom medijima navodi se da Senat daje punu podršku nadležnim državnim organima u… »

Skandalozna izjava kadrija veseljija: Najnoviji potezi Prištine nisu protiv Srba, već poruka Beogradu!

Kurir 23.11.2018
Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji rekao je da odluke kosovskih institucija imaju za cilj da zaustave "destruktivnost Srbije protiv institucija Kosova", i da neće dozvoliti narušavanje integriteta Kosova, prenosi prištinski portal koha.net… »

Fabrici: Dijalog Beograda i Prištine potreban je više nego ikada

Beta 23.11.2018
Šef Delegacije EU Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da je dijalog izmedju Beograda i Prištine neophodan i da na to ukazuju poslednji dogadjaji. EU traži od vlasti Kosova da deluju u skladu s vladavinom prava, rekao je za Betu i Euraktiv Srbija… »

"PR potvrduje reči Napoleona tokom povlačenja iz Rusije"

B92 23.11.2018
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin poručio je vlastima u Prištini da ne treba da precenjuju svoje snage. Komentarišući na Tviteru odluku Prištine o povećanju poreza na robu iz Srbije i BiH, Čepurin je napisao: "Priča o uvođenju… »

Rusija bi mogla razmjestiti rakete na teritoriji saveznika

Al Jazeera 23.11.2018
Ruski parlamentarac kaže da se radi o hipotetičkoj mogućnosti te da se Moskva još nada da Sporazum o nuklearnim snagama može biti sačuvan. Zastupnik ruskog Parlamenta Konstantin Kosačev upozorio je da bi Moskva mogla razmjestiti rakete na… »