Друштво архива вести 11.01.2016

Да ли ће грађане коштати поравнање "Инфостана" и "Делта Ђенералија"?

РТС 11.01.2016
Осигуравајућа компанија "Делта Ђенерали" тражи одштету од "Инфостана" јер је, како кажу, јавно комунално предузеће једнострано раскинуло уговор. Ако не пристану на мирно решавање спора, правду ће, кажу, тражити на суду… »

Српски војвода дочекао Рогозина: Гусле на поклон, како и доликује

Вести онлине 11.01.2016
Дмитриј Рогозин, заменик премијера Руске Федерације борави у Србији, а после бројних састанака са српским званичницима решио је да посети и Војислава Шешеља. А пхото постед би Војислав Шешељ (@војислав.сесељ) он… »

Крајпуташи сведоци крвавог страдања

Вести онлине 11.01.2016
У причи о Првом светском рату, за Србе су увек прва асоцијација Солунски фронт, марш кроз Албанију или Церска битка. Наш земљак из Сијере, кантона Валис у Швајцарској, Миле Јанковић (47), оснивач је и председник Удружења… »

Читајте У Куриру Бахато: Вучићев кум укинуо пакетиће, а на журке и парфеме спискао 6,5 милиона!

Курир 11.01.2016
Никола Петровић, директор ЕМС, забранио новогодишње поклоне за децу запослених, али је зато за дарове партнерима дао 1,5 милиона, календаре 2,4 милиона и феште 2,5 милиона динара. БЕОГРАД - Упркос кризи и тешкој финансијској… »

СВИ ГА ИМАТЕ У КУЋИ: Он може да вас излечи од грипа и прехладе за само 3 сата!

Курир 11.01.2016
Да ли бисте волели да постоји намирница која може да вас излечи од прехладе за само три сата. Не само да постоји, него је највероватније имате у кухињи. Топли дани током зиме су идеални за размножавање бактерија и вируса који… »

Сврљиг без воде за пиће због замућења у водоводу!

Телеграф 11.01.2016
Сврљижане ће снабдевати цистерна ЈКП Наисус из Ниша. Због замућења у сврљишком водоводу , изазваног наглим отапањем снега, вода у Сврљигу није за пиће већ само за техничку употребу, саопштило је данас Јавно-комунално… »

100 година даде

РТВ 11.01.2016
БЕОГРАД - Уметнички покрет дада, покренут пре 100 година у Цириху, биће прослављан ове године бројним програмима у том швајцарском граду, међу којима је и изложба "Нео дада – Горгона" са радовима из Колекције Маринка… »

Нема више жалби на веронауку

Актер 11.01.2016
Министар просвете Срђан Вербић изјавио је данас да се родитељи више не жале на веронауку, већ на друге предмете у основним школама. Вербић је рекао да се родитељи не жале системски на веронауку, али да постоји неслагање… »

Професор физике објавио збирку песама

Ало 11.01.2016
Пензионисани професор физике у смедеревској Гимназији Светозар Николић објавио је, у 77 години, првенац песничких медаљона "Само је тишина сведок" илустровану фотографским арабескама којима се аутор, добитник десетак награда… »

Две трећине радника не очекује бољитак!

Ало 11.01.2016
Чак 75 одсто запослених у Србији не прима 13. плату или неки бонус на крају године, а посебно забрињава то што чак 62 одсто радника не очекује бољитак на послу у овој години, показало је истраживање које су спровеле… »