Društvo arhiva vesti 11.01.2016

Svrljig ostao bez vode za piće

Alo 11.01.2016
Zbog zamućenja u svrljiškom vodovodu, izazvanog naglim otapanjem snega, voda u Svrljigu nije za piće već samo za tehničku upotrebu, saopštilo je danas Javno-komunalno stambeno preduzeće Svrljig. Meštani Svrljiga su obavešteni o rasporedu točenja… »

Rogozin u Beogradu ili da li je Srbiji samo oružje dovoljno?

Pravda 11.01.2016
Teško je graditi dobrosusedske odnose kada jedna strana to ne želi. Zato je Vlada Srbije sve vreme na velikim mukama, izložena čestim i oštrim provokacijama, što u vidu konkretnih ekonomskih poteza, što u vidu nediplomatskih izjava koje dostižu… »

Voda u Svrljigu nije za piće

RTS 11.01.2016
Zbog naglog topljenja snega i zamućenja izvora, voda u Svrljigu nije za piće. Sva domaćinstva imaju samo tehničku vodu. Kako je potvrđeno RTS-u iz JKSP "Svrljig", 2.000 korisnika, odnosno više od 8.000 stanovnika, vodu trenutno može da koristi samo… »

Protest Novinari ne kleče održan u 12 gradova: Gašić je i dalje ministar, to vređa profesiju (FOTO)

Newsweek 11.01.2016
Poverenik Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) za Šabac Dragan Eraković rekao je da je Gašićev ostanak na mestu ministra nije samo uvreda za novinare i za profesiju, već i za sve gradjane Srbije. Protest " Novinari ne kleče /predsedniče vlade, ko… »

Veljko Pajović posle suspenzije napušta STB: Novinar mora imati obraz

Večernje novosti 11.01.2016
U Studiju B su oduvek radili misleći ljudi, oni koji imaju stav. Oduvek sam govorio da novinar mora imati obraz i reći istinu. ONIMA koji su navikli da dan počnu uz Radio Studio B i "Beogradsku razglednicu" naredna jutra neće biti po volji. Urednik i… »

Pantić obavestio ministra o praćenju novinarke

Alo 11.01.2016
Nemanja Pantić iz Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a obelodanio je večeras da je lično ministru Nebojši Stefanoviću preneo informaciju da će predstavnik jednog novinarskog udruženja izaći i javno saopštiti da je jedna novinarka bila… »

Moćan Sok Za Organizam: Evo zašto je dobro piti napitak od kupusa!

Kurir 11.01.2016
Kupus se često izbegava, odnosno pada u drugi plan kada je u pitanju povrće koje se konzumira radi dobrog zdravlja. Stručnjaci kažu da je to većinom zbog njegovog pomalo gorkog okusa. Kupus je međutim mnogo zdravo povrće, baš kao i brokule, kelj… »

Raketni sistem S-300: "Bensedin" za Hrvate (VIDEO)

Mondo 11.01.2016
Ruski raketni sistem S-300, o kojem su danas razgovarali predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i zamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin, potpuno bi zaštitio srpsko nebo i u začetku poništio i pomisao o napadu na Srbiju. Foto: screenshot/youtube… »

(Foto) Skandal Na Srpskim Pasošima: Da li ste primetili ovu grešku?

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Na srpskom pasošu u segmentu na engleskom jeziku nalazi se greška. Naime, umesto "nearest diplomatic OR consular mission", piše "nearest diplomatic of consular mission". Novi biometrijski pasoš je Srbija uvela 2008. godine, ali ova… »

Temperaturni Šok Preti Srbiji: Evo za koga su sve opasne nagle promene vremena

Telegraf 11.01.2016
Temperaturne dnevne oscilacija od 15 i 20 stepeni i zdravim osobama donose glavobolje, razdražljivost, nesanicu, uznemirenost, umor, nedostatak koncentracije. Nagla promena vremena iz hladnog u toplo ili obrnuto, loše utiče i na zdrave, a kamoli na… »