Друштво архива вести 07.01.2018

"Београд је добио репрезентативну серију док ХТВ терминално тоне у идиотизам": Један хрватски поглед на "Сенке над Балканом"

Недељник 07.01.2018
"Кад су похвале посреди, треба имати на уму и то да је Србија била прилично незадовољна властитом производњом серија, те да су водећи критичари истицали да су хрватске серије битно боље. Сад су се ствари окренуле", пише… »

Ивањички крај чува божићну традицију и обичаје

РТС 07.01.2018
У портама храмова синоћ су запаљени бадњаци, а већ од раног јутра у домове стизали положајници. На најрадоснији празник Ивањичани воле да после јутарње литургије прошетају градом и провеселе се у неком од кафића… »

Железнице Србије: Саобраћај и даље обустављен због пронађене бомбе

БК ТВ 07.01.2018
Железнички саобраћај на деоници барске пруге између Бистрице и Пријепоља у прекиду је од 15.38 сати, након што је чувар пруге железничке компаније "Инфраструктура железнице Србије" приликом обиласка терена у месту Залуг… »

Амфилохије: Нема будућности на злочинима, ни Албанци нису срећни

Спутник 07.01.2018
Архиепископ цетињски и митрополит црногорско-приморски Амфилохије каже да Српска православна црква не може да промени своје ставове и одрекне се Косова, јер би тиме морала да се одрекне сама себе. „То апсолутно не долази у… »

Предизборно престројавање: Ко ће изаћи Милу на црту

Спутник 07.01.2018
У години у којој Црну Гору очекује више важних изборних циклуса, већ сада је очигледно да највећа снага владајуће Демократске партије социјалиста парадоксално лежи управо у опозицији, односно у њеној све већој… »

Читајте на Вести Дигитал: Држава продаје златну коку

Вести онлине 07.01.2018
Трагом вести да је Влада Србије на ванредној седници одржаној 5. јануара касно увече одлучила да 25-годишњу концесију аеродрома "Никола Тесла" додели француској компанији Ванси Ерпортс, поједини економисти и консултанти за… »

Ако данас планирате секс, немојте никако! Не ваља због...

Прва 07.01.2018
Празници се увек обележавају у кругу породице, а ако сте мислили да један део дана издвојите за вођење љубави са партнером, то вам није паметно! Ники Голдстејн сматра да се тај чин може претворити у неку врсту обавезе, пише… »

Крај празновања се ближи, има ли гужви?

Б92 07.01.2018
Београд -- Након Нове године и Божића у понедељак би требало да се заврши празновање у Србији и почне са радом, што би могло да доведе и до гужви у саобраћају. Новинар Б92 Ненад Нешић јавља да тренутно нема гужви ни… »

Овнови су у новој недељи магнетски привлачни, Близанци на емотивном раскршћу

Прва 07.01.2018
Шта ваш хороскопски знак чека од 8. до 15. јануара, сазнајте у наставку. ОВАН Храна Привлаче вас “јаки” укуси, храна са пуно зачина – што пикантније И љуће, то боље. Да, ово може донети проблеме са варењем И… »

Рођена са ретким синдромом и зато никада није имала пријатеља - послушајте њену причу... (ВИДЕО)

Прва 07.01.2018
Халермен Стрејф синдром погађа једну особу у пет милиона, а нажалост такву судбину доживела је 20-годишња Мишел Киш. Од момента када се она родила, у свету се знало за 250 сличних случајева. Њен синдром укључује и… »