Arhiva vesti 21.06.2016

"Srbija se fokusira na MSP - okosnica EU"

B92 21.06.2016
Beograd -- Potpredsednik Privredne komore Srbije (PKS) Miroslav Miletić istakao je da će fokus, i ove i iduće godine, biti posvećen malim i srednjim preduzećima. On je ocenio da je u prvih šest meseci "Godine preduzetništva" dosta urađeno kada je… »

Vučić: Bez zamerki MMF

Večernje novosti 21.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najteže pitanje u razgovorima sa delegacijom MMF bilo kako sprovesti racionalizaciju i drugačiju sistematizaciju u Elektroprivredi Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da… »

Vučić: Vlada za „Fijat“ dala više nego za sve druge investicije

Ritam grada Kg 21.06.2016
Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je danas da će učiniti sve što može, kako bi kompanija Fijat opstala i ostala u Kragujevcu. – Razgovaraćemo i sa italijanskom Vladom, i sa predstavnicima Fijata i sa radnicima i daćemo sve od sebe da sa… »

"Treći čovek" otkačio konopac srpskom alpinisti?

B92 21.06.2016
Beograd -- Postoji sumnja da je srpski alpinista Aleksandar Džavović stradao na Alpima pošto je “treći čovek“ otkačio konopac kojim je bio vezan, pišu Večernje novosti. Kako navodi beogradski list, otac stradalog alpiniste Despot rekao je da… »

Iliev: Koji Leonardo?

Mozzart sport 21.06.2016
Sportski direktor Partizana koji kaže da je Cvetinović poslednji igrač kojim bi „zatvorio“ tim za narednu sezonu, a odmah zatim kontradiktorno dodaje da će biti interesantno leto posle EP. Došao je Nikola Đurđić, pre njega čak šestorica, ali… »

Kosjerić: Šteta milionska, komisije na terenu

Politika 21.06.2016
KOSJERIĆ – Komisije za procenu štete, drugi dan obilaze sva mesta u Kosjeriću koja su pretrpela razne vrste oštećenja usled nevremena koje je u nedelju popodne zahvatilo tu opštinu. Predsednik opštine Kosjerić Milijan Stojanić, izjavio je da se… »

Kocijančić: Važno usvajanje Zakona o finansiranju Vojvodine

Novi magazin 21.06.2016
Portparolka Evropske komisije (EK) Maja Kocijančić ocenila je danas da je važno da se što pre usvoji Zakon o finansiranju nadležnosti Vojvodine, što je i Ustavna obaveza Srbije. Kocijančić je rekla i da mora da postoji bliska saradnja sa… »

Izraelski vojnici ubili jednog Palestinca

Novi magazin 21.06.2016
Izraelski vojnici ubili su rano jutros jednog Palestinca i još dvojicu teško ranili kraj sela Beit Ur na Zapadnoj obali, saopštili su palestinski bezbednosni zvaničnici. Oni su naveli da je ubijen 20-godišnji Mahmud Badran i da su im izraelski… »

Zamena vodovodne mreže u Bulevaru oslobođenja

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Nove cevi će biti postavljene u ukupnoj dužini od 652 metra, a posao će se raditi fazno. Trenutno se rekonstruiše mreža od Ulice 28. marta do Nikole Skobaljića, a zatim će se krenuti sa radovima na Bulevaru od Masarikobog trga do Ulice… »

Dubioza kolektiv na Belgrade Beer Festu

MTV Srbija 21.06.2016
Još jedno veliko muzičko ime je gost ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa. Reč je o jednom od najpopularnijih bendova sa ovih prostora – Dubioza kolektiv. Posetioci Belgrade Beer Festa imaće jedinstvenu priliku da, u petak 19. avgusta uživaju na… »