Arhiva vesti 17.07.2016

Počela regata Tužna Morava

OK radio 17.07.2016
Regata "Tužna Morava", čiji je cilj da prikupi podatke o stanju obala, priobalja i samoj Južnoj Moravi počela je u nedelju kod Bujanovačke petlje na Binačkoj Moravi, u organizaciji izviđačkog odreda "Zavičaj 1093" iz Vranja. Starešina tog odreda… »

Nepoznata bolest napala stoku u selu Štitkovo kod Nove Varoši

Blic 17.07.2016
U domaćinstvu Ratomira Šekeljića u selu Štitkovo, u poslednjih dvadesetak dana uginulo je četvoro goveda, od za sada nepoznate bolesti. Veterinar ambulante "Dimiu vet" iz Nove Varoši, Dubravko Gudurić, potvrdio je da je četvoro goveda uginulo i da… »

Turska lira drastično pala nakon pokušaja puča

Radio 021 17.07.2016
Turska valuta lira potonula je zbog pokušaja državnog udara u toj zemlji. Lira je skliznula za oko pet odsto u odnosu na dolar, što je bio dramatičan pad državne valute. Vesti o događajima u Turskoj počele su da pristižu nakon što se završilo… »

Potvrđeno - Partizan precrtao ''licemernog'' defanzivca!

Sportske.net 17.07.2016
Sportski direktor Ivica Iliev je potvrdio - Bugarin više neće igrati za Partizan. Ivan Bandalovski je izrazio nezadovoljstvo svojim statusom, međutim, problem je u tome što je za to izabrao pogrešan trenutak - tokom utakmice sa poljskim Zaglebjem… »

Luka Stojanović na pozajmici u Belgiji

Večernje novosti 17.07.2016
Srpski igrač je iz Apolona pozajmljen na godinu dana, a Muskron će u maju sledeće godine imati pravo da otkupi ugovor ako bude zadovoljan. Srpski fudbaler Luka Stojanović prešao je iz Apolona u belgijski Muskron, saopštio je danas kiparski klub… »

Posolite lubenicu: Dobro ste čuli! Ovaj trik će vas oduševiti

Kurir 17.07.2016
Ako vam lubenica nije dovoljno ukusna, stiže mali trik koji će vam pomoći da potpuno uživate u ovoj letnjoj poslastici. Posolite lubenicu! Da, dobro ste čuli. Izgleda kao luda ideja ali ova letnja poslastica nije ni prva ni zadnja kojoj se ukus… »

Ginaj: Moguće da je puč insceniran

Politika 17.07.2016
BEČ - Bečki ekspert za Trsku Čengiz Ginaj rekao je danas da ne isključuje mogućnost da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan inscenirao pokušaj puča. Ginaj je na austrijskoj državnoj televiziji ORF kazao da bi Erdogan mogao sada… »

I mace mogu da imaju perut

Radio 021 17.07.2016
Iako ovo nije tako česta pojava, ipak i naše mačke mogu da imaju perut. Perut može da bude simptom neke kožne bolesti - nadražaja ili suve kože, alergije, infekcije, ili ozbiljnije bolesti. Brojni su uzroci pojave peruti kod mačaka, od bolesti… »

Putin pozvao Erdogana: Ovo su bile glavne teme razgovora!

Kurir 17.07.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je u telefonskom razgovoru svom turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu da je za Rusiju od principijelne važnosti da se nakon pokušaja državnog udara ne dozvoli nasilje, kao ni bilo kakav vid neustavnih radnji… »

Ronaldo kupio Bugatti vredan 1,7 miliona evra

Auto blog 17.07.2016
Reprezentacija Portugala trijumfovala je na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Francuskoj, a izgleda da je zbog tog uspeha Kristijano Ronaldo nagradio sebe novim automobilom. U garaži slavnog fudbalera uskoro će biti „bugati“ vredan najmanje 1,7… »