Politika arhiva vesti 21.09.2016

Nećemo dozvoliti iznenađenje!

Alo 21.09.2016
Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je posle ratnohuškačkih poruka iz Sarajeva prikupio sve relevante bezbednosne informacije i da Srbija neće dozvoliti da bude iznenađena. "Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih tenzija u… »

Sat napetosti u Gračanici:Đuriću policija dozvolila prolaz

B92 21.09.2016
Kosovska policija je ipak omogućila direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću da nastavi posetu južnoj srpskoj pokrajini. Policija je prethodno u Gračanici zaustavila vozilo u kom se nalazio i zahtevala je da napusti teritoriju samoproglašene… »

Nikolić: Vojska da radi sa više pažnje zbog ove situacije

B92 21.09.2016
Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je posle ratnuhuškačkih poruka iz Sarajeva prikupio sve relevante bezbednosne informacije. Dodao je i da Srbija neće dozvoliti da bude iznenađena. "Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih… »

Vučić se sastao sa Mogerini

B92 21.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić se na marginama zasedanja GS UN, sastao sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini. Vučić se tokom dana sastao i sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem, kao i sa premijerom… »

Nikolić o tenzijama u BIH: Nećemo dozvoliti iznenadjenje

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je posle ratnuhuškačkih poruka iz Sarajeva prikupio sve relevante bezbednosne informacije i da Srbija neće dozvoliti da bude iznenadjena. "Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih… »

Vučić na Ist vestu: Žao mi je što se nije čuo glas Srba tamo gde su nas izjednačavali sa is

Srbija danas 21.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti SAD, održao je večeras predavanje na Institutu "Ist Vest" (EWI) u Njujorku, gde se, između ostalog, govorilo o regionalnoj stabilnosti i migrantskoj krizi. Vučić će, kako se navodi na sajtu "Ist… »

Niš: Uhapšene tri osobe osumnjičene za iznudu

Novi magazin 21.09.2016
Policija je uhapsila tri osobe iz okoline Niša zbog sumnje da su pokušali da od vlasnika otmu trgovinski objekat, saopštila je Policijska uprava u Nišu. Osumnjičeni A.K.A.(28) se u saopštenju tereti da je rano jutros u okolini Niša fizički napao i… »

Priština bi da „sluša” Beograd

Politika 21.09.2016
Dozvolu za rad „Telekomu Srbija” kosovska vlast uslovljava pristupom baznim stanicama našeg nacionalnog operatera, što bi omogućilo nesmetano i bez kontrole prisluškivanje telefona. Kosovske institucije i brojne obaveštajne službe mogle bi bez… »

Razgovor Vučića i Đukanovića: Mir uslov za napredak

B92 21.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i premijer Crne Gore Milo Đukanović sastali su se u Njujorku. Oni su se saglasili da su mir i puna stabilnost Zapadnog Balkana ključni uslov za ekonomsku, socijalnu i svaku drugu vrstu društvenog napretka. Na… »

Veruju u pobedu nad SNS: Završna debata kandidata za predsednika DS

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Kandidati za budućeg predsednika Demokratske stranke (DS) suočili su stavove i programe na petoj, završnoj debati uoči stranačkih izbora koji su zakazani za subotu, 24. septembar. Stavove o budućem funkcionisanju DS kao i programska… »