Politika arhiva vesti 21.09.2016

Nikolić sa predsednikom Upravnog odbora "Intrak telekoma"

RTS 21.09.2016
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je u Beogradu sa delegacijom kompanije "Intrakom telekom", koju je predvodio predsednik Upravnog odbora kompanije, gospodin Ahmet Muhamed. On je predsednika Nikolića informisao o novim projektima… »

Biračka mesta i u Srbiji za referendum u RS

Mondo 21.09.2016
Državljani Republike Srpske koji u nedelju 25. septembra budu zatečeni u Srbiji, moći će da se izjasne na referendumu o Danu Republike u RS na pet mesta u Srbiji. Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock Glasanje će biti organizovano u… »

Dačić sa ministrom Maroka

Beta video 21.09.2016
NJUJORK - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sastao se u Njujorku na otvaranju generalne debate u Generalnoj skupštini UN sa ministriom spoljnih poslova Maroka Salahedinom Mezuarom (pokrivalice).… »

Đurić za RTK: Briselski dijalog je garancija mira

Politika 21.09.2016
PRIŠTINA – Briselski dijalog je, bez obzira na ograničene rezultate, garancija mirnog rešavanja nesuglasica i treba da dovede do toga da, bez obzira na neslaganja po pitanju statusa naše južne pokrajine, i Srbi i Albanci žive u boljem i… »

Vučić na panelu u Njujorku: Moramo da živimo zajedno

Beta video 21.09.2016
NJUJORK - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas u Njujorku na panelu koji je organizovao bivši predsednik SAD Bil Klinton o pomirenju u regionu 20 godina posle Dejtonskog sporazuma, gde je naglasio da zemlje regiona moraju da… »

Nemci protiv globalizacije

Vreme 21.09.2016
Demonstracije u nemačkim gradovima i protiv trgovačkih ugovora s Kanadom (CETA), i sa SAD (TTIP). Demonstracije u nemačkim gradovima i protiv trgovačkih ugovora s Kanadom (CETA), i sa SAD (TTIP) DW: Dosta nam je globalizacije Praktično je već sve… »

Jebo vas rat! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!

Kurir 21.09.2016
Krv, beznađe, kataklizma! Građani koji su devedesetih izgubili najmilije neće ponovo da ratuju s komšijama radi tuđih interesa! Sa svih strana političari i kojekakvi bivši generali u regionu huškaju na međunacionalne sukobe i ponovo prizivaju… »

Špijunka: Sreo "fantoma"

Večernje novosti 21.09.2016
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić u utorak se, posle šest meseci, ponovo sreo sa najpoznatijim izbornim "fantomom" - Sretanom Brankovićem. DIREKTOR Kancelarije za KiM Marko Đurić u utorak se, posle šest meseci, ponovo sreo sa najpoznatijim… »

Kanada: Učenici na bezbednom, u školama nisu nađene bombe

Insajder 21.09.2016
Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je su na Ostrvu Princa Edvarda sve škole i učenici bezbedni i da je situacija pod kontrolom, nakon pretnji bombama u školskim ustanovama na istoku Kanade, prenosi Rojters. Ranije danas, sve škole i univerziteti… »

Grabar-Kitarović: Važno je okončati međunarodnu kulturu nekažnjavanja

Blic 21.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda GrabarKitarović založila se danas za dalje jačanje uloge Međunarodnog krivičnog suda i ocenila da je važno okončati "međunarodnu kulturu nekažnjavanja". - Važno je da se stavi tačka na međunarodnu kulturu… »