Politika arhiva vesti 21.09.2016

Odalović i Vidovič o podeli ambasada SFRJ

RTS 21.09.2016
Generalni sekretari ministarstava spoljnih poslova Srbije i Slovenije i ovlašćeni predstavnici dve zemlje u Mešovitom komitetu za raspodelu diplomatske i konzularne imovine SFRJ, Veljko Odalović i Stanislav Vidovič razgovarali su u Beogradu o… »

Bećaj: Ako ne prođe demarkacija treba ići na prevremene izbore

Novi magazin 21.09.2016
Prištinski politički analitičar Beljulj Bećaj izjavio je da je najbolje rešenje za situaciju u kojoj se nalazi Kosovo u procesu demarkacije granične linije sa Crnom Gorom odlaganje procesa ili njegovo ponovno razmatranje, i ocenio da je potrebno… »

Najs: BiH bi mogla da traži reviziju tužbe protiv Srbije

Blic 21.09.2016
Bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs tvrdi da postoje dokazi na osnovu kojih bi Bosna i Hercegovina mogla da traži reviziju tužbe protiv Srbije, izrečenu u Međunarodnom sudu pravde 2007. - BiH je izgubila tužbu zbog nedostatka dokaza, ali… »

"Parada hrabrosti" osoba sa invaliditetom 3. oktobra

Radio 021 21.09.2016
"Parada hrabrosti, snage i dostojanstva" osoba sa invaliditetom biće održana 3.oktobra u centru Beograda, saopštile su danas Dveri, posle sastanka predstavnika Organizacionog odbora manifestacije sa predsednikom skupštinskog Odbora za ljudska i… »

Veliko interesovanje Nišlija za razgovor s Vučićem

Novi magazin 21.09.2016
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je danas da se veliki broj stanovnika tog grada interesuje za susret s premijerom Aleksandrom Vučićem, tokom predstojećeg zasedanja Vlade Srbije u Nišu. "U toku su pripreme za dolazak predsednika Vlade u… »

Obračun u SPS-u: Pljušte uvrede između Dijane Vukomanović i Novice Tončeva!

Pravda 21.09.2016
Verbalni rat između najviših funkcionera SPS ne prestaje. Članovi Predsedništva socijalista Novica Tončev i Dijana Vukomanović nastavljaju sa prozivkama u medijima i na društvenim mrežama. Tončev je i ovog puta pokrenuo sukob, kada je u izjavi za… »

Živković: Predsednički izbori šansa koju opozicija ne sme da propusti

Blic 20.09.2016
Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković ocenio je danas da su predsednički izbori u Srbiji šansa koju demokratska opozicija ne sme da propusti. Živković je u "Prešingu" Televizije N1 podsetio da su režimi Slobodana Miloševića i… »

Đurić i Vučević sa članovima okružnih odbora SNS na KiM

RTS 21.09.2016
Potpredsednici Srpske napredne stranke Marko Đurić i Miloš Vučević održali su u Gračanici sastanak sa članovima kosovskog, pećkog i prizrenskog okružnog odbora te stranke. Potpredsednici SNS-a su članove odbora informisali o političkoj i… »

Vladimirci, formirana nova koalicija SNS-a i SPS-a

RTS 21.09.2016
Nova koalicija SNS i SPS u Vladimircima formirana je isključivo u korist građana i kako bi se prekinule aktivnosti koje su unosile nemir među građane te opštine, saopštio je Opštinski odbor SNS Vladimirci. Navode da će se sačekati mišljenje… »

Reč plus Zorana Mihajlović: "Smenjuju" me samo neradnici

Večernje novosti 21.09.2016
Vicepremijerka Zorana Mihajlović govori za "Novosti" o spekulacijama da će biti izbačena iz Vlade. Više i ne brojim najave u kojima me kandiduju za predsednika države. ODAVNO sam prestala da brojim medijske najave u kojima me premijer Aleksandar… »