Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Vojni sindikat: Ovo su razlozi za naš protest 27.novembra

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Vojni sindikat Srbije naveo je danas razloge zbog kojih je najavio protest, 27. novembra, a prvi na listi je zahtev za usklađivanje osnovice za obračun plata profesionalnih pripadnika VS sa zakonskim minimumom. Kako je navedeno u saopštenju… »

U novosadskoj kasarni ispraćeni mirovnjaci u Liban

Večernje novosti 18.11.2016
Pripadnici pešadijske čete Prve brigade Kopnene vojske Srbije ispraćeni su danas u novosadskoj kasarni "Jugovićevo" u multinacionalnu operaciju UNIFIL u Libanu. NOVI SAD - Pripadnici pešadijske čete Prve brigade Kopnene vojske Srbije ispraćeni su… »

Sprema se haos u Srbiji: Otvoreni napadi spolja i iznutra

Vesti online 19.11.2016
Srbija se nalazi pred strašnim pritiscima. Tako su i premijer Aleksandar Vučić i šef države Tomislav Nikolić u istom danu upozorili da se na zemlju spremaju jaki napadi "spolja i iznutra". Premijer Aleksandar Vučić obratio se u petak građanima… »

"Nismo lopovsko selo": Boljkovčani ljuti zbog optužbi za krađu ograde sa autoputa Ljig-Preljina

Blic 18.11.2016
U Boljkovcima vlada zavera ćutanja,a meštani ovog takovskog sela tvrde da ne znaju ko je muškarac N.N. (53) iz njihovog sela koji je osumnjičen da je ukrao 100 metara zaštitne ograde sa autoputa Ljig – Preljina. Boljkovčani kažu da policija treba… »

Imitirao Vučića: Velimir se iznenadio kad ga je premijer pozvao, a evo šta mu je i rekao...

Kurir 19.11.2016
Učesnik takmičarskog šou programa "Ja imam talenat" stend ap komičar Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca koji je publiku oduševio svojom imiticijom premijera Srbije Aleksandra Vučića, otkrio je da je danas od predsednika Vlade Srbije primio… »

Studenti FON-a pomažu penzionerima da poruče knjižice preko interneta

Nova ekonomija 19.11.2016
Za deset dana, umesto na šalterima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, novu knjižicu, preko interneta, poručile su 74.000 građana. Starijim sugrađanima koji se ne snalaze dobro u radu na kompjuteru, u elektronskom prijavljivanju pomažu… »

Mali: Beograd spreman za zimsku sezonu

Večernje novosti 19.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je Beograd u potpunosti spreman za nastupajuću zimsku sezonu. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je Beograd u potpunosti spreman za nastupajuću zimsku sezonu. Kako je… »

Vremeplov (19. novembar 2016)

RTS 19.11.2016
Svetski dan prevencije zlostavljanja i nasilja nad decom. Svetski dan toaleta. Nacionalni praznik Monaka. Dan Srpske akademije nauka i umetnosti. Dan Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije. 1493. - Španski moreplovac Kristifor Kolumbo otkrio Portoriko… »

MUP: Disciplinski postupak protiv četiri policijaca zbog incidenta sa migrantima na aerodromu

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Povodom događaja koji se 6. oktobra ove godine dogodio na aerodromu Nikola Tesla, a vezano za postupanje policijskih službenika prema tunižanskom državljaninu I.F. Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da se I.F. tokom boravka u… »

Sudbina kao 3 x 12

Danas 19.11.2016
Srećko Mihailović je sigurno jedan od najboljih metodologa za istraživanje javnog mnjenja u Srbiji. Istraživački tim agencije Demostat uradio je pod njegovim vođstvom temeljno istraživanje raspoloženja građana Srbije na reprezentativnom uzorku… »