Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 20. novembar 2016. godine!

BK TV 19.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 20. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za nedelju donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 20. novembar pišu o rezultatima Vlade Srbije za… »

Zavisnost od opijata prisutna i medju decom!

Glas Amerike 19.11.2016
Već skoro 20 godina, zavisnost od opijata proširila se u Sjedinjenim Državama do tačke u kojoj je sada postala epidemija, izazvana legalnim i ilegalnim supstancama. Lekovi protiv bolova koji sadrže narkotike ili opijate, doveli su do hiljada smrtnih… »

Stojane, kume postistinite ere

Politika 19.11.2016
Srpski Amerikanac Stiv Tešić je po navodima Oksforda prvi smislio kovanicu koja je posle „bregzita” i američkih izbora proglašena za međunarodnu reč godine. Dve milijarde reči poseduje u svom korpusu najeminentnija lingvistička mašinerija… »

Ovo je najbolja imitacija Vučića koji ste ikad videli! (VIDEO)

Alo 19.11.2016
Stend-ap komičara Velimira Tošića, koji je nenadano stekao popularnost imitiranjem Aleksandra Vučića, danas je telefonom pozvao sam premijer i rekao mu da je odličan u tom poslu. Tošić, iz Banatskih Karlovaca, koji je nastupio u šou programu "Ja… »

Političarima pravimo lažne alibije za švaleraciju!

Alo 19.11.2016
Za sve one koji bi da malo švrljaju sa ljubavnicom, a da žena za to nikad ne sazna, detektivske agencije pružaju novu uslugu - „ljubavni alibi”. - Pokrivanje preljubnika je sada najatraktivnija usluga za koju se zanimaju naši klijenti, čak mnogo… »

Misterija: Nestalo opasno meso iz 1982. godine namenjeno Srbiji!

Kurir 19.11.2016
Ministarstvo poljoprivrede tvrdi da smrznuta roba nije stigla u Crnu Goru, a stručnjaci da se ne zna kako bi ono delovalo na ljude. Meso staro 34 godine totalno je neupotrebljivo, ali nije jasno kako bi ubacivanje u mesne prerađevine, poput salama i… »

Lopovluk u lasti: Za dva meseca ukrali 150 tona goriva!

Kurir 19.11.2016
Vozači i točioci odneli naftne derivate u iznosu od oko 180.000 evra, a varali i na računima za hotele koji ne postoje. Za samo dva meseca tridesetak vozača i točioca u SP „Lasta“ ukrali su 150 tona goriva u vrednosti oko 180.000 evra, saznaje… »

Srđan Bogosavljević: Jesu li ankete krive, političari nevini, a mediji analitični

Novi magazin 19.11.2016
Američki predsednički izbori uvek izazivaju veliku pažnju. S pravom – jer kada džin kine, liliputancima se sruši kuća. Brige i predviđanja da li će se i koji trendovi svetske politike promeniti, naravno, prisutni su u celom svetu i postojali su… »

Zašto rane sporije zarastaju kod starijih osoba?

N1 Info 19.11.2016
Što je čovek stariji, toliko je njegovom telu teže da zaceli. Ova činjenica je zvanično prihvaćena tokom Prvog svetskog rata, kada je primećeno da rane sporije zarastaju na starijim vojnicima. Sve do danas, istraživači nisu uspevali da otkriju… »

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Telegraf 19.11.2016
Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata. Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem… »