Arhiva vesti 10.04.2017

SMATSA raspisala konkurs za izradu tehničke dokumentacije tornja na „Tesli“; Rovčanin: Radi se i na rezervnoj varijanti…

Tango Six 10.04.2017
Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) raspisala je javni poziv za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju aneksa zgrade Centra kontrole letenja (CKL) Beograd sa tornjem Aerodromske kontrole letenja (AKL) Beograd. Konkurs je otvoren do 8. maja… »

Freelanceri tokom 2016. godine u Srbiju uneli 30 miliona evra

Gde investirati 10.04.2017
Dizajniraju im internet prezentacije, vode naloge na društvenim mrežama, prevode, projektuju, programiraju, pišu priče, puštaju muziku, pa i vode psihoterapiju. Freelanceri svih mogućih struka preko interneta nude svoje usluge, rad naplaćuju po… »

Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni pušten iz zatvora

Večernje novosti 10.04.2017
Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni oslobođen je danas nakon što je proveo 15 dana u zatvoru zbog opiranja policiji za vreme protesta protiv navodne korupcije premijera Rusije Dmitrija Medvedeva. Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni oslobođen je… »

Ministarstvo privrede sa 140 miliona dinara podržava 40 lokalnih samouprava

Gde investirati 10.04.2017
Ministarstvo privrede Srbije će sa 139,9 miliona dinara podržati 40 lokalnih samouprava u pripremi infrastrukturnih projekata za unapređenje industrijskih i poslovnih zona, inkubatora i klastera, obnavljanje lokacija za proizvodnju, kao i razvijanje… »

Maja Gojković u Grčkoj

Politika 10.04.2017
Od našeg dopisnika Atina – Prvi put posle 26 godina od uspostavljanja višestranačkog parlamenta u našoj zemlji,predsednica Skupštine Srbije je u zvaničnoj poseti Grčkoj. Tokom dvodnevnog boravka u Atini,Maja Gojković razgovaraće sa predsednikom… »

Prvi onlajn portal u Srbiji za trgovinu biomasom

Blic 10.04.2017
U Privrednoj komori Srbije danas je predstavljen projekat Zelena energija, sa prvom onlajn platformom za trgovinom biomasom u Srbiji. Potpredsednik Privredne komore Srbije Miroslav Miletić rekao je da je portal "Zelena energija" sa onlajn platformom za… »

Do 5. maja prijavljivanje za besplatne preglede kože

iKragujevac 10.04.2017
Povodom obeležavanja 8. maja dana Euromelanoma 2017. biće organizovani besplatni skrining pregledi u 27 gradova širom Srbije, u državnim klinikama i bolnicama, kao i u privatnim dermatološkim ordinacijama, saopštila je Lidija Kandolf- Sekulović… »

Suđenje za ubistvo Đunjića odloženo za 19. septembar

RTV 10.04.2017
BEOGRAD - Suđenje petorici optuženih za učešće u ubistvu jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" Velibora Đunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine odloženo je danas za 19. septembar zbog izostanka Bojana Strahovlaha, optuženog za pomaganje… »

Vesić: Protesti politički organizovani

Beta 10.04.2017
Gradski menadžer Beograda Goran Vasić izjavio je danas da su protesti gradjana u Beogradu i širom Srbije politički organizovani, istučiću da je Srbija slobodna i demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da izražava svoje mišljenje. "Jasno je da… »

Sutra u Višem tužilaštvu saslušanje Marije Mali?

Danas 10.04.2017
Više javno tužilaštvo ove sedmice će obaviti razgovor sa bivšom suprugom gradonačelnika Beograda Marijom Mali povodom tvrdnji o sumnjivim poslovima Siniše Malog, potvrđeno je Danasu u tužilaštvu. Iako nam je rečeno da se još ne zna kog datuma… »