Arhiva vesti 10.04.2017

Tehnološki višak zbog podrške protestima?

Beta 10.04.2017
Od 30 radnika kruševačke Trajal korporacije koji su proglašeni tehnološkim viškom četvoro su članovi Odbora sindikata Sloga u tom preduzeću, a medju njima su predsednik i potpredsednik tog Odbora, rekao je danas agenciji Beta predsednik Odbora tog… »

Drama u Novom Pazaru: Pretila da će da zapali ćerku i sebe: Moju muku ruše, a moćnici grade vile i njima ništa ne smeju!

Večernje novosti 10.04.2017
Azemina Goševac pretila da će se sa maloletnom ćerkom spaliti ako inspektori pokušaju da sruše njen započeti lokal. Inspekcija: Divlja gradnja na uzurpiranom zemljištu. GRADSKA građevinska inspekcija u Novom Pazaru nije u ponedeljak , iako je… »

Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Gde investirati 10.04.2017
Youtube ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala, koji je kao razlog naveo “zaštitu kvalitetnih autora i njihovih… »

Marić: Izrada nacrta Statuta ZSO u potpunosti u nadležnosti Srba sa Kosova

Novi magazin 10.04.2017
Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Ljubomir Marić izjavio je danas da je izrada nacrta Statuta Zajednice srpskih opština (ZSO) "u potpunosti" u nadležnosti Upravljačkog tima, odnosno predstavnika Srba sa Kosova i Metohije. Marić je… »

Incident na vojnoj vežbi iznad istre: S mig-a otpala meta i pala na krov kuće

Kurir 10.04.2017
Tokom vojne vežbe iznad Ližnjana, u Istri, dogodila se nesreća kada je pukla sajla kojom je za vojni avion bila pričvršćena 5 kilograma teška meta, koja se srušila na krov kuće.. U tom incidentu nema povređenih, a pričinjena jemanja materijalna… »

Vulin: Osporavanje izbora lažno, cilj da se Srbija prikaže kao nestabilna zemlja

Blic 10.04.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas da su osporavanja rezultata i toka predsedničkih izbora "lažna" kao i da se sprovode u cilju prikazivanja Srbije kao nestabilne države. - Osporavanje… »

Čak 242 agencije za promet nekretnina u Srbiji prodaje “na crno”

Gde investirati 10.04.2017
Na međunarodnom savetovanju trgovaca nekretninama “Nauči da uspeš” rečeno je da čak 242 agencije za promet nepokretnostima u Srbiji prodaje nekretnine “na crno”. “U Srbiji je registrovano 2.200 licenciranih agenata za prodaju nepokretnosti… »

Pozitivan kreditni rejting: Američki Mudis o budućim efektima Vučićeve pobede na izborima

Blic 10.04.2017
Rezultat predsedničkih izbora u Srbiji i ubedljiva pobeda premijera Aleksandra Vučića obezbeđuju nastavak programa strukturnih reformi Srbije i pozitivan kreditni rejting zemlje - Ba3 stabilan, ocenjuje se u najnovijem izveštaju američke bonitetne… »

Albanci prete zatvaranjem manastira Visoki Dečani

Mondo 10.04.2017
Društvo istoričara "Ali Hadri" u Dečanima najavilo je blokadu prilaza manastiru Visoki Dečani ako do 21. aprila kosovska vlada ne proglasi imovinu kompanija "Apiko" i "Ilirija" "posebnim nacionalnim blagom". Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Manastir… »

NATO: zvaničnica: Pobeda Vučića dobra za stabilnost Srbije i regiona

Blic 10.04.2017
Visoka američka zvaničnica u NATO Mišel Hauard ocenila je da bi ubedljiva pobeda premijera Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima mogla da pomogne stabilizovanju Srbije. U intervjuu za Rojters, admiralka Hauard je izrazila i nadu da će se… »