Arhiva vesti 10.04.2017

Četiri člana Odbora sindikata Sloga u Trajal korporaciji tehnološki višak

Novi magazin 10.04.2017
Od 30 radnika kruševačke Trajal korporacije koji su proglašeni tehnološkim viškom četvoro su članovi Odbora sindikata Sloga u tom preduzeću, a među njima su predsednik i potpredsednik tog Odbora, rekao je danas agenciji Beta predsednik Odbora tog… »

Drama u novom pazaru: Majka pretila da će zapaliti sebe i ćerku da bi zaštitila lokal!

Blic 10.04.2017
Novopazarka Azemina Goševac pretila je da će se zapaliti sa maloletnom ćerkom ukoliko građevinski inspektori pokušaju da sruše njen nelegalno izgrađeni lokal u naselju Rasadnik. Kada su inspektori danas, uz pratnju policije, došli do njenog… »

Bez 10.000 pregleda nema zarade

Kamatica 10.04.2017
Youtube ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala. Kao razlog su naveli "zaštitu kvalitetnih autora i njihovih… »

Nacrt statuta ZSO u nadležnosti predstavnika Srba na KiM

Večernje novosti 10.04.2017
Izrada nacrta Statuta Zajednice srpskih opština u potpunosti je u nadležnosti Upravljačkog tima, odnosno predstavnika srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Izrada nacrta Statuta Zajednice srpskih opština u potpunosti je u nadležnosti Upravljačkog… »

Nesreća na vojnoj vežbi u Hrvatskoj

B92 10.04.2017
Zagreb -- Tokom vojne vežbe u Ližnjanu, u Istri, dogodila se nesreća kada je sajla, kojom je meta pričvršćena za vojni avion, pala na jednu kuću. U tom incidentu nema povređenih, a načinjena je manja materijalna šteta. Pilot aviona Hrvatskog… »

Vulin: Osporavanje izbora lažno, cilj da se Srbija prikaže kao nestabilna zemlja

Novi magazin 10.04.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas da su osporavanja rezultata i toka predsedničkih izbora "lažna" kao i da se sprovode u cilju prikazivanja Srbije kao nestabilne države. "Osporavanje izbornog… »

Čak 242 agencije prodaju nekretnine

Kamatica 10.04.2017
Čak 242 agencije za promet nepokretnostima u Srbiji prodaje nekretnine "na crno", rečeno je na međunarodnom savetovanju trgovaca nekretninama "Nauči da uspeš". "U Srbiji je registrovano 2.200 licenciranih agenata za prodaju nepokretnosti, a 1.500… »

Moody's: Pobeda Vučića znači kontinuitet

SEEbiz 10.04.2017
BEOGRAD - Rezultat predsedničkih izbora u Srbiji i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića obezbeđuju nastavak strukturnih reformi i pozitivan kreditni rejting - Ba3 stabilan, ocenjuje se u najnovijem izveštaju američke bonitetne agencije Moody's. Iako… »

Još jedna provokacija: Šiptari plete blokadom manastira Visoki Dečani!

Pravda 10.04.2017
Društvo istoričara "Ali Hadri" u Dečanima najavilo je blokadu prilaza manastiru Visoki Dečani. Kako navode, do blokade će doći ukoliko do 21. aprila kosovska vlada ne proglasi imovinu kompanija "Apiko" i "Ilirija" "posebnim nacionalnim blagom"… »

NATO: zvaničnica: Pobeda Vučića dobra za stabilnost Srbije i regiona

Blic 10.04.2017
Visoka američka zvaničnica u NATO Mišel Hauard ocenila je da bi ubedljiva pobeda premijera Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima mogla da pomogne stabilizovanju Srbije. U intervjuu za Rojters, admiralka Hauard je izrazila i nadu da će se… »