Arhiva vesti 10.04.2017

Nikolićev kabinet demantuje navode o nepravilnostima u radu Fondacije

Beta 10.04.2017
Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića demantovao je danas navode pojedinih medija o finansijskim nepravilnostima u radu Fondacije njegove supruge Dragice Nikolić. "Rezultаti Fondаcije 'Drаgicа Nikolić' su merljivi i proverljivi… »

Efektiva traži zakon o konverziji kredita u švajcarskim francima

Novi magazin 10.04.2017
Udruženje bankarskih klijenata Efektiva danas je ponovo zatražilo da Vlada Srbije i Narodna banka Srbije (NBS) hitno donesu zakon o konverziji kredita u švajcarskim francima, kako bi se sprečilo da banke "otimaju" nekretnine od zaduženih građana… »

CRTA traži uvid u zapisnike iz RIK-a

N1 Info 10.04.2017
Radi otklanjanja svih sumnji koje su se pojavile u javnosti u vezi sa neregularnošću izbornog dana, CRTA će podneti zahtev Republičkoj izbornoj komisiji za uvid u zapisnike koji su dostavljeni RIK-u, da bi ih uporedila sa zapisnicima koje su njeni… »

Miščević: Nadam se otvaranju četiri poglavlja u junu

Press 10.04.2017
Šefica pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević izjavila je da se nada da će četiri nova poglavlja biti otvorena u junu. Foto:B92.net Osim toga, ona je istakla da je cilj Srbije da sva poglavlja budu otvorena do kraja 2018. godine… »

Ugljanin ušao u vlast sa SNS u Novom Pazaru

Mondo 10.04.2017
Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina od danas je deo izvršne vlasti u Novom Pazaru, koju čine SDP, SNP i SNS, odlučeno je na današnjoj sednici gradskog parlamenta. Foto: Fonet Članica te stranke Ifeta Radončić izabrana je nova… »

Mekejn na vežbi srpskih, američkih i slovenačkih specijalaca

Politika 10.04.2017
Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i senator SAD Džon Mekejn prisustvovali su u Beogradu zajedničkoj vežbi pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije, Američke komande za specijalne… »

Ostavka predstavnika LDP u RIK zbog "zahteva studenata"

B92 10.04.2017
Beograd -- Predstavnik LDP u Republičkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP. "Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da… »

Švedska odaje poštu žrtvama napada

Novi magazin 10.04.2017
Danas je Švedska minutom ćutanja odala poštu žrtvama napada kamionom u Stokholmu, u kojem su u petak poginule četiri osobe, a povređeno je 15. Skoro cela kraljevska porodica, premijer Stefan Leven, strane diplomate u podne su prisustvovali… »

Dimitrijević: Jankovićevi nisu glasali za otvaranje džakova

Večernje novosti 10.04.2017
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević izjavio je danas da članovi tog tela iz izbornog štaba Saše Jankovića nisu glasali za otvaranje vreća i utvrđivanje izbornog rezultata. Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir… »

Azarenka se vraća na teren posle porođaja

Sportske.net 10.04.2017
Bivša prva teniserka sveta Beloruskinja Viktorija Azarenka saopštila je danas da će se u julu vratiti takmičenjima, sedam meseci pošto je rodila prvo dete. Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC) Azarenka nije igrala od maja prošle godine na Rolan Garosu, a… »