Arhiva vesti 16.07.2017

Junajted za narednu sezonu - novo ruho, nova formacija, novi kapiten i pet komada za početak (video)

Mozzart sport 16.07.2017
Žoze Murinjo o Ronaldu, Morati, debiju Lukakua i zašto neće imati zamenika kapitena u predstojećoj sezoni... Mančester Junajted u novoj formaciji, novom ruhu, sa ovim kapitem, novim igračima... I uopšte nije loše počelo - protiv LA Galaksija na… »

Nezvanični referendum opozicije u Venecueli

B92 16.07.2017
Karakas -- Opozicija u Venecueli danas drži nezvanični referendum kako bi pojačala pritisak na predsednika te države Nikolasa Madura. Simbolični referendum na kom će pitanja biti o tome da li građani žele prevremene izbore, ima za cilj da dodatno… »

Klop precrtao Markeca!

Sportske.net 16.07.2017
Lazar Marković nije otputovao na turneju na Deleki Istok, što je jasan znak da Nemac ne računa na njega u predstojećoj sezoni. Ime Lazara Markovića NE nalazi se na spisku od 25 fudbalera Liverpula koje je Jirgen Klop poveo na put u Hong Kong. 'Redse'… »

Srbija osvojila 20 medalja na Balkanskom prvenstvu

B92 16.07.2017
Srpski atletičari tokom vikenda osvojili su 20 medalja na Balkanskom prvenstvu u Novom Pazaru. Poslednjeg dana u nedelju su stigli do sedam odličja, četiri zlata, jedno srebro i dve bronze, što je Srbiju dovelo do drugog mesta na zbirnoj listi, iza… »

Evropol: Razbijena kriminalna grupa koja je trgovala konjskim mesom

RTS 16.07.2017
Španska policija, u saradnji sa Evropskom policijskom službom (Evropol), raskrinkala je organizovanu kriminalnu grupu koja je u Evropi trgovala konjskim mesom nepodesnim za ljudsku potrošnju. U Španiji je 65 osoba uhapšeno i optuženo za zločine kao… »

Estrada u šoku: Lažna vest o smrti Dragana Stojkovića Bosanca

Večernje novosti 16.07.2017
Vest koja je obišla internet je da je preminuo Dragan Stojković Bosanac. LAŽNA vest da je kompozitor Dragan Stojković Bosanac preminuo šokirala je estradu. Informacija je objavljena na "Jutjubu", lažnom kanalu Armina Dedića, drugoplasiranog… »

Optužnica: protiv tinejdžera zbog napada kiselinom

Blic 16.07.2017
Britanske vlasti podigle su optužnicu protiv jednog maloletnika zbog više napada kiselinom u Londonu, a vlada razmatra oštrije kazne koje bi sprečile slične napade. Policija je saopštila da se 16-godišnji dečak suočava sa 15 tačaka optužnice… »

Završeno EXIT Leto ljubavi 2017

B92 16.07.2017
Jedan od najvećih festivalskih poduhvata od 1967. do danas, ovogodišnji festival pod nazivom "EXIT Leto ljubavi 2017" je završen, okupivši preko 350.000 ljudi na četiri festivala u regionu. "Sa prvim jutarnjim suncem iznad Jadranskog mora, sa čije… »

Makron otvoreno: "Pregovori sa Putinom..."

Pravda 16.07.2017
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da su pregovori sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pomogli po pitaju Sirije. - Saradnja naših specijalnih službi na terenu podignuta je u odnosu na potpuno drugačiji nivo u odnosu na raniji period -… »

Nisu reagovali na upozorenja: Devet meseci pre ubistva Maje i njenog sina utvrđeni propusti u radu Centara za socijalni rad

Blic 16.07.2017
Centar za socijalni rad u Rakovici jedna je od glavnih karika koja je zakazala u slučaju ubijene Maje Đorđević (38), o čemu svedoči i dopis Ministarstva za rad i socijalnu zaštitu iz 28. septembra prošle godine, u čiji posed je ekskluzivno došao… »