Arhiva vesti 03.09.2017

Javio se Grujićev menadžer: Ko trpa Marka u koš s Vanjom?

Mozzart sport 03.09.2017
Zoran Stojadinović kaže da je njegov klijent oslobođen obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije. Informacija o navodnom sukobu selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića sa Markom Grujićem i Vanjom Milinkovićem Savićem uzburkala je strasti u… »

I prespora vožnja ugrožava saobraćaj

Radio 021 03.09.2017
"Besni" automobili sa bahatim vlasnicima, koji "legnu na gas" prva su asocijacija na opasnu vožnju, ali manje je poznato da živote ugrožavaju i oni koji su prespori na putu. "Jedina bezbedna vožnja u saobraćajnom toku je kada svi voze istom brzinom"… »

Vremeplov: Bitka na Deligradu

RTV 03.09.2017
BEOGRAD - Na današnji dan 1806. godine Srbi su na Deligradu, na ulazu u Đuniski tesnac između Ražnja i Aleksinca, pod komandom vođe Prvog srpskog ustanka Karađorđa, odbili napad brojčano nadmoćnih turskih snaga i odbacili ih ka Nišu. Istog dana… »

Italijanska policija kontrolira sva kombi vozila

Al Jazeera 03.09.2017
Policija je u velikoj antiterorističkoj akciji kontrolirala 27.043 kombija i tom prilikom provjerila 32.600 osoba. Posljednja tri dana kolovoza u Italiji je zaustavljeno i kontrolirano više od 27.000 kombi vozila u velikoj antiterorističkoj operaciji… »

Vulin u poseti Kazahstanu

Politika 03.09.2017
Posle obilaska međunarodne postavke „Ekspo 2017“ u Astani,ministar odbrane je naveo da je štand Srbije veoma posećen. Srbija je i ovde, na svetskoj izložbi, pokazala kolika je kreativnost njenih ljudi i koliko imamo znanja koja možemo da ponudimo… »

"Besni pas": Ako nas bilo ko napadne – žestok odgovor

B92 03.09.2017
Američki ministar odbrane Džejms Matis zapretio je "vojnim odgovorom velikih razmera" na bilo kakav eventualni napad na SAD ili njihove saveznike. On je to učinio nakon što je Severna Koreja izvela do sada najjaču nuklearnu probu. "Bilo kakva pretnja… »

Objavljeni snimci pretresa ruskih predstavništava u SAD; FBI tražio eksploziv!? (video)

Večernje novosti 03.09.2017
Rusko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je snimke pretresa u Generalnom konzulatu Rusije u San Francisku i Trgovinskom predstavništvu u Vašigintonu, na kojima se vidi kako na teritoriju tih objekata ulaze automobili FBI. Rusko Ministarstvo spoljnih… »

Pentagon: NATO nespreman u slučaju napada Rusije

Blic 03.09.2017
Snage brzog reagovanja SAD u Evropi ne bi izdržale pritisak ruske vojske u slučaju da između Rusije i Amerike izbije oružani konflikt, piše „Politiko“ pozivajući se na izveštaj Pentagona. Kako se navodi, tu se pre svega spominje 173… »

Stejt department: Nismo pretili razbijanjem vrata; FBI samo čistio prostorije

Večernje novosti 03.09.2017
Neimenovani visoki zvaničnik Stejt departmenta izjavio je da nije tačna tvrdnja Moskve da su američki zvaničnici, prilikom preuzimanja kontrole nad tri ruska diplomatska objekta u SAD, pretili da će "razbiti ulazna vrata" u jednom. Neimenovani visoki… »

IDEA Dorćol matine održan u subotu na kultnoj raskrsnici 'četiri puta'

Nova ekonomija 03.09.2017
Na kultnoj dorćolskoj raskrsnici "četiri puta", na uglu ulica kralja Petra i cara Dušana, održan je nezaboravni IDEA Dorćol matine. Uz sviračko umeće sastava Zemlja gruva, DJ izvođača Gramophonedzie, uživanje u šećernoj vuni, bozi i svilenim… »