Društvo arhiva vesti 11.06.2018

U Leskovcu policija trenira strogoću: “Paukom” pokušali da ukloni automobil sa protesta

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC U Leskovcu je na samom kraju današnjih protesta građana nezadovoljnih odlukom Vlade o povećanju cene benzina policija pokušala “paukom” ukloni vozilo koje je bilo prvo u koloni . Pedesetak automobila je blokiralo prolaz u centru grada u… »

Projekat reditelja Ivana Živkovića: Gde je Srbija vek posle Solunskog fronta

Kurir 11.06.2018
Srbija, sto godina nakon Soluna" - naziv je novog, igrano-dokumentarnog filmskog projekta reditelja Ivana Živkovića, koji će biti realizovan do sredine jeseni. Uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije, počeo je rad na filmu po scenariju… »

Traži se krevet više: Najisplativiji posao u srpskom hotelijerstvu je otvaranje motela

Blic 11.06.2018
Najisplativiji posao u srpskom hotelijerstvu trenutno je otvaranje motela, jer ih ima samo osam, a tranzitni putnici prosto vape za jeftinim i čistim smeštajem kraj puta. Srbija ima sve više hotela i sve veći broj zaposlenih u ugostiteljstvu i… »

Superheroj: Ovakvog radnika bi poželeo svaki šef

Blic 11.06.2018
Ovakvog radnika bi svako poželeo. Njegova brzina dok udara pečate na dokumenta nema koga nije zadivila, a spretnost koju je pokazao dok to radi je na nivou nekog superheroja.… »

Kako da se vratite sa letovanja ako vam ukradu pasoš

Blic 11.06.2018
Krađa ili gubitak pasoša, vozačke ili saobraćajne dozvole dok se nalazite na letovanju je neprijatnost koja može prilično da vam zakomplikuje odmor uzimajući u obzir da se radi o dokumentu bez kog ne možete da se vratite kući. Prvo što treba da… »

Video-snimak kineskih zvaničnika koji obigravaju oko Putina i Đinpinga će vas ostaviti u čudu (video)

Blic 11.06.2018
Internetom kruži video-snimak kineskih zvaničnika koji donose protokole predsednicima Rusije i Kine, Vladimiru Putinu i Siju Đinpingu. U oči posebno upada njihova neverovatna sinhronizacijaa:… »

Roditelji, alarm! Devojčica (9) je bila uzoran đak i sportista, dok nije dobila video-igru pa počela da mokri u krevet i…

Blic 11.06.2018
Od kada je lansirana u julu prošle godine, kompjuterska igra "Fortnite" preuzeta je sa mreže više od 40 miliona puta. Devetogodišnja devojčica, koja je deset sati dnevno igrala "survival" igru pucačine, upiškila se u gaće jer nije htela da prekida… »

Groznica male mature trese đake, ali i roditelje

RTV 11.06.2018
NOVI SAD - Ovih dana naročito su nestrpljivi đaci, koje za samo nedelju dana očekuje polaganje male mature. Kao i svaki ispit, i ovaj prati ispitna groznica, stres i anksioznost kod đaka, ali i roditelja. Mala matura za osmake nije samo završni… »

Burna astro nedelja: Vage lako mogu izuti iz cipela sve ostale znake, a u kući Jarčeva „Rat Rouzovih“

Prva 11.06.2018
Astrološkinja Jelena Đokić govorila je u emisiji "150 minuta" o astro perspektivama za ovu nedelju. Osvrnula se na svi znak pojedinačno. Ovnovima ne cvetaju ruže u partnerskim odnosima u poslednje vreme i konačno je došlo vreme da se razreše ta… »

"Oldtajmeri u voznom stanju"! Dok je njih NATO treba da se plaši i strepi!

Press 11.06.2018
Čitavih 19 godina prošlo je od bombarodvanja Srbije koje je počelo 24. marta 1999. godine. Agresija koja je imala za cilj otimanje Kosova i Metohije počela je bombardovanjem Srbije od strane NATO agrsora 24. marta 1999. godine. Srpski narod borio se… »