Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Nisu SALO NA STOMAKU, loša DEPILACIJA, niti CELULIT: Evo šta muškarci prvo primete na vama tokom seksa!

Prva 11.06.2018
Tokom prvih seksualnih odnosa na početku veze, mnogim ženama je strah da muškarci tokom seksa ne uoče sve njihove mane, poput loše depilacije, sala na stomaku, polomljenog nokta, celulita... Međutim, nove studije pokazuju da muškarce navedene… »

Danas uz "Blic" nova "Pop & Kultura" ko je stvorio najveće glumce

Blic 11.06.2018
U novom broju kulturnog dodatka "Pop & Kultura", koji utorkom poklanjamo uz "Blic", možete pročitati: OSVAJANJE AMERIKE Legendarni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti, Predrag Bajčetić (1934-2018), dao nam je svojevremeno priču, začinjenu… »

Dašin Stolperstein

Peščanik 11.06.2018
Spisateljicu Dašu Drndić (1946-2018) upoznao sam neposredno nakon izlaska njene knjige priča Doppelgänger, zapravo prvog njenog beogradskog izdanja nakon dugih godina izgnanstva, jer je poslednje beogradske knjige Put do subote i Kamen s neba objavila… »

Cirkus na Formuli 1: Zašto je slavna manekenka skratila trku u Montrealu za jedan krug

Nedeljnik 11.06.2018
Poznati fotomodel Vini Harlou mahala je zastavicom krug pre kraja jer joj je organizator tako rekao. Nemački vozač Sebastijan Fetel ostvario je 50. pobedu na Velikoj nagradi Kanade i preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu, ali je ovu trku Formule 1… »

Saobraćajnice i jutros bile blokirane, intervenisala policija (foto)

BK TV 11.06.2018
Sve je stalo! Most Gazela nakratko je jutros bio blokiran u pravcu ka aerodromu dok policija nije uklonila osam vozila koja su blokirala prolaz ostalima u toj traci. Gazela: 8:35 #blokada #protest pic.twitter.com/qS67SjUZz0 — Impresionista… »

Stefanović o blokadi puteva: Neodgovorno ponašanje, vlada ne popušta pred pritiscima

BK TV 11.06.2018
Time što zaustavljaju vozila u saobraćajnim trakama čine i prekršaj zakona, za koje su propisane novčane kazne, ističe Stefanović. Vlada Srbije je spremna sa svima da razgovara, ali ne pod pritiskom ulice, poručio je danas potpredsednik vlade i… »

Umetnik Dragan Coha pronađen mrtav na trotoaru!

BK TV 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, navela je Policijska uprava za Grad Beograd. Telo bez vidnih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije likovnih umetnosti u Pariskoj ulici broj 16… »

Protesti vozača izmiču kontroli! Policija intervenisala i sprečila blokadu u Beogradu, ima uhapšenih! (video)

BK TV 11.06.2018
Posle prvih jutarnjih protesta zbog poskupljenja goriva, kada je došlo do blokada pojedinih saobraćajnica u Beogradu, Novom Sadu, ali i drugim delovima Srbije, policija je ovog popodneva reagovala u prestonici i sprečila zatvaranje auto-puta i mosta… »

Protesti zbog cene goriva-teror manjine nad većinom

Studio B 11.06.2018
Protesti u Srbiji zbog povećanja cene goriva predstavljaju teror manjine nad većinom i organizuju ih Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Dveri, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin. Saobraćaj u Beogradu do 8.15 odvijao se bez problema, pa čak i većih… »

Stefanović: Vlada spremna sa svima da razgovara, ali ne pod pritiskom ulice

Studio B 11.06.2018
Neodgovorna grupa ljudi blokadama sabraćaja ugrožava prava građana, kaže ministar policije Nebojša Stefanović. Vlada Srbije je spremna sa svima da razgovara, ali ne pod pritiskom ulice, poručio je Stefanović. Stefanović je, na konferenciji za… »