Društvo arhiva vesti 11.06.2018

General Lazarević o ratu na Kosovu 1999: Srpska vojska je razbila Amere, na stotine poginulih natovaca!

Srbija danas 11.06.2018
General Lazarević otkrio nove detalje rata na Kosovu 1999. godine. Penzionisani general Vladimir Lazarević, legendarni komandant Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije u vreme NATO agresije 1999. godine, skoro 20 godina posle rata otkrio je da je NATO… »

Normalizovan saobraćaj na više pravaca

Dnevnik 11.06.2018
BEOGRAD: JP "Putevi Srbije" saopštili su večeras da je saobraćaj normalizovan na više putnih pravaca. Saobraćaj je normalizovan nakon blokade na deonici Stara Pazova - Nova Pazova, izlaz iz Stare pazove - kružni tok. Takođe saobraćaj je… »

Umro od uboda pčele: Žaoka u vratu koštala života Milenka Radanovića (44)

Kurir 11.06.2018
Očevici kažu da je pčela ubola Milenka za glavnu arteriju na vratu i da se sve odvijalo u sekundama. Već nedelju dana ne stišavaju se reakcije oko smrti domaćina iz Čokešine Milenka Radanovića (44) zvanog Šilja... Ništa nije slutilo da će… »

Priveden veteran sa Košara: Da li sam za ovo ratovao? Vučiću, nek’ ti je na čast!

Morava info 11.06.2018
ČAČAK – Policijska uprava u Čačku podnela je prekršajne prijave protiv šestorice Čačana koji su učestvovali u blokadi magistralnog puta u Preljini. Još desetak muškaraca pripadnici policije su legitimisali i oni očekuju da će im prijave… »

Blokirali saobraćaj pa zaigrali kolo: Mladi iz Požege podigli atmosferu na protestu

Blic 11.06.2018
Blokada širom gradova u Srbiji glavna je tema ovih dana, a o postupku grupe mladih kod Požege svi pričaju. Naime, grupa mladića i devojaka iz KUD- "Izvor" iz Čajniča tokom jučerašnje blokade odlučila je da se zabavi. Oni su pustili muziku i… »

Vrtići objavili preliminarne liste primljene dece

B92 11.06.2018
Beograd -- U većini beogradskih vrtića su objavljene preliminarne liste primljene dece po konkursu, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Dodatnih nedelju dana za obradu zahteva, zbog obima posla, zatražila je samo… »

Potresno! Ljubav koja slama srca: Tamara pevala za brata koji se se poslednjim snagama bori sa leukemijom! Pomozimo nikoli da…

Kurir 11.06.2018
Nikola Stanišić Driga (23), o kome je Kurir ranije pisao, i dalje vodi životnu bitku sa akutnom limboplastnom leukemijom Nikola u Srbij nije imao advekatan tretman jer naše zdravstvene ustanove nemaju uslove za lečenje tako agresivnog oblika… »

Ko igra igre?

Insajder 11.06.2018
Odgovori i odgovornost su reči istog korena, ali brojni državni službenici imaju problem da prihvate da funkcija podrazumeva dužnost da se javnosti daju odgovori iz njihovih domena. U tome se danas istakao Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo… »

U Bačkoj Topoli Specijalna jedinica policije rasterala demonstrante

IndeksOnline 11.06.2018
Specijalna jedinica policije udaljila je danas demonstrante i uklonila barikadu sa puta Lipar – Bačka Topola, javljaju nezadovoljni građani sa lica mesta. Policija je došla u opremi za razbijanje demonstracija, ali sem verbalnog sukoba nije bilo… »

U Srbiji sutra pretežno sunčano i veoma toplo, do 35 stepeni

IndeksOnline 11.06.2018
BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, a izolovana pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom očekuje se kasnije posle podne i uveče na jugozapadu i zapadu, a tokom noći i na severu zemlje, saopštio je Republički… »