Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Narodu pukao film: Kamionima sami probijaju blokadu u Mladenovcu (Foto)

Srbija danas 11.06.2018
Blokada ulica u gradovima širom Srbije se menja iz časa u čas. Od jutros je najveća gužva bila na Zrenjaninskom putu kao i na Gazeli, a sad su bahati vozači zaustavili saobraćaj i u Mladenovcu, gde su ostali učesnici u saobraćaju vidno uznemireni… »

Krvnički! Bahate barabe i batinaši na protestima pretukli čoveka i ukrali mu 300 evra (video)

Srbija danas 11.06.2018
Užas. Na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića jutros oko 08.30 sati došlo je do incidenta kada je jednog građanina brutalno pretukli protestanti koji organizovano prave haos na ulicama Srbije. Na snimku se vidi kako tri muškarca… »

Kim je već pobedio

Sputnik 11.06.2018
Jedini realni ishod samita je da se Tramp i Kim slože da su počeli da razgovaraju, što bi moglo da označi početak diplomatske saradnje Vašingtona i Pjongjanga. Najveća tačka spoticanja u susretu Trampa i Kima biće definicija denuklearizacije… »

Bora Čorba za Sputnjik najavio prve „šamare“ na Mundijalu

Sputnik 11.06.2018
„Orlovi“ su sleteli u Rusiju, a roker i pesnik Bora Čorba „dočekao“ je ih je na svoj način. Povodom dolaska fudbalera Srbije u Kalinjingrad i prve utakmice koju igraju u nedelju protiv Kostarike, frontmen Riblje čorbe ekskluzivno za Sputnjik… »

Rusija je Americi postavila kardinalno važno pitanje, odgovor čeka cela planeta

Sputnik 11.06.2018
Nedavno je iz Moskve saopšteno da Sjedinjene Američke Države nastavljaju da proizvode rakete zabranjene Sporazumom o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa kako bi testirale svoj sistem protivraketne odbrane i da ih Rusija na to upozorava. Ceo… »

Srpska reprezentacija jedina dobila trg u Rusiji

Dnevnik 11.06.2018
U Svetlogorsku, gradu u kome je smeštena reprezentacija Srbije tokom održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu, otvoren je Trg rusko-srpskog prijateljstva, objavljuje Sputnjik. Trg su otvorili ministar kulture Kalinjingradske Andrej Germak, gradonačelnik… »

Pitao sam baku: Koliko Stanića je ubijeno u ratu? Ovo je najpotresniji tekst koji ćete pročitati danas. Posle njega moguć…

Kurir 11.06.2018
Najviše Stanića je stradalo u NDH (Bosna i Hrvatska). Mnogi su stradali u Jasenovcu i drugim logorima, neki u zbegovima, u oružanim sukobima, zatvorima, a neki po kućama. Čovek čije je prezime presudno za ovu priču priseća se kako je njegova baba… »

Rusija se dublje uključuje u kosovski problem?

Vesti online 11.06.2018
Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je da postoji mogućnost da se Rusija "još dublje uključi" u rešavanje kosovskog problema. Čepurin je u autorskom tekstu za list "Politika" od utorka povodom Dana državnosti Rusije, ocenio da se… »

Nakon najtežih muka moja Nađa je dobila anđeoska krila: Majka koja nije vakcinisala dete ima poruku koju nećete zaboraviti!

Kurir 11.06.2018
Skoro dva meseca Nađa Petrović je bila priključena na aparate u Institutu za majku i dete. Bila je u komi, i poput biljke je ležala u bolesničkom krevetu, okružena mašinama koje su disale umesto nje. Lekari su se svakodnevno borili da spasu njen… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 12. jun 2018. godine!

BK TV 11.06.2018
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 12. jun. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 12. jun pišu o blokadi puteva širom Srbije, gazdi… »