Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Nikolić: "Do smanjenja akcize bi moglo da dođe ukoliko se pokaže da je poremećen relativan odnos cena u odnosu na…

Blic 11.06.2018
Da bi do eventualnog smanjenja akciza došlo, a samim tim i do posledičnog pojeftinjenja goriva, potrebno je detaljnije istražiti kretanje cene goriva, i proveriti kako je rasla cena goriva poslednjih meseci, ili godinu-dve u Srbiji u odnosu na zemlje… »

Inicijativa osudila napad na bicikliste na Savskom nasipu

Novi magazin 11.06.2018
Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" osudila je nasilje nad biciklistima i članovima udruženja "Ulice za bicikliste" i "Savski nasip" dok su na Savskom nasipu protestnom šetnjom zahtevali od gradskih i republičkih službi da uklone divlje vikendice sa… »

Kada su najveće gužve na putevima: Ovo su dani i sati kada nikako ne treba kretati na more

Blic 11.06.2018
Za manje od mesec dana očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja na svim putnim pravcimi koja vode prema moru jer počinje period kada turisti masovno kreću na letovanje. Tada sa svih graničnih prelaza, a neretko i sa naplatnih rampi gledamo… »

Simona Halep: Prvenac u Parizu

Danas 11.06.2018
Ličnost Danas Simona Halep i definitivno neće doživeti sudbinu Jelene Janković, koja je dugo bila broj jedan na WTA listi, a da nikada nije osvojila grend slem titulu. Na pomalo epski način, Halepova je preokretom protiv Sloun Stivens uspela da na… »

Svi naši referendumi (1): Skrivanje iza "volje" naroda

Vesti online 11.06.2018
Referendum je dvosekli mač. Sa jedne strane je demokratski, dok sa druge često povodi mase za politikom koja ne donosi uvek dobro. Vrlo često se narod izjašnjava o sudbinskim pitanjima kojima političari manipulišu. I sva je prilika da će građani… »

Humanitarna karaoke žurka danas u Radio kafeu

Radio 021 11.06.2018
Humanitarni događaj za Draganu Stanimirov održaće se danas, 14. juna u Radio kafeu, u Svetozara Miletića 45. Tom prilikom pesmu "San" promovisaće Saša Milić, a održaće se i karaoke. Program će početi u 19 časova. Dragana Stanimirov boluje od… »

Stotine NATO vojnika poginulo na Kosovu: General Lazarević otkrio kako je naša vojska rasturila Amere!

Pravda 11.06.2018
Penzionisani general Vladimir Lazarević, legendarni komandant Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije u vreme NATO agresije 1999. godine, skoro 20 godina posle rata otkrio je da je NATO pakt u više navrata bezuspešno pokušavao da izvede kopnenu… »

Hoće li konačno biti pravde? Komisija ispituje slučajeve nestalih beba u Srbiji

Pravda 11.06.2018
Mešovita komisija formirana sa zadatkom da istraži slučaj nestalih beba održala je prvi sastanak. Komisija, u čijem se sastavu nalaze predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz porodilišta, danas sa… »

Može da vas ubije: Svi volimo ovih 6 namirnica jer mislimo da su zdravi, ali nikako ih ne jedite jer su sami otrov!

Pravda 11.06.2018
Bil Marlel je advokat ali je 20 godina proverovao uterujući parnice zbog trovanja hranom. On neku hranu apsolutno nikad ne jede. Čuven je po tome što je u karijeri izborio 600.000 dolara odšteta u koristi klijenata koji su blaže ili teže ili i… »

Pažnja! Grci skidaju srpske tablice: Upozorenje za sve naše turiste!

Kurir 11.06.2018
Pojedinim turistima iz Srbije letovanje u Grčkoj je preselo pošto nisu poštovali zakone te zemlje! Ono na šta je Kurir već upozoravao počelo je da se obistinjuje. Grčka policija počela je da kažnjava zbog bahatog ponašanja u saobraćaju. Grci… »