Arhiva vesti 05.01.2016

Od iduće nedelje ponovo o problemima prosvetara

Novi magazin 05.01.2016
Predstavnici Sindikata obrazovanja Srbije planiraju za iduću nedelju sastanak sa predstavnicima ostalih sindikata prosvete kako bi se dogovorili dalji pravci delovanja u cilju rešavanja problema prosvetara. Predsednik tog sindikata Branislav Pavlović… »

Hrvatska vlada kreće sa 20 ministara, promene kasnije

Novi magazin 05.01.2016
Nova hrvatska vlada počeće s radom po dosadašnjem formatu od 20 ministarstava, a tek nakon analize postojećeg stanja ići će se u promene, dok će se konkretna imena ministara znati iduće nedelje, izjavili su danas čelnici Hrvatske demokratske… »

HTC i Under Armour predstavljaju UA HealthBox

Personal magazin 05.01.2016
Kompanije HTC i Under Armour danas predstavljaju „UA HealthBoxTM“, prvi povezan i umreženi fitnes sistem na svetu koji meri, nadgleda i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre fizičke kondicije – san, fizičke vežbe i aktivnosti i… »

Gradonačelnik Kraljeva prešao u SNS

B92 05.01.2016
Kraljevo -- Gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić, koji je do sada bio član Nove Srbije, prešao je u SNS, rekao je predsednik Gradskog odbora SNS u Kraljevu Nebojša Simović. "Tomislav Ilić je na predlog SNS-a, kao naš kandidat, 2014. godine postao… »

DRI: Carinici "zaboravili" 18 miliona evra

Kurir 05.01.2016
BEOGRAD - Uprava carina u završnim računima za 2014. nije popisala privremeno zadržana i oduzeta vozila, robu i naftne derivate u iznosu od čak 18 miliona evra. A, pojedina vozila i deo robe u carinskom skladištu nalazi se još od 2000. godine. Ovo… »

Vučić: Bilo bi pošteno da na RTS kažu kolike su im zarade

Politika 05.01.2016
Premijer Srbije Aleksadar Vučić rekao je danas da mu je najvažnije da RTS smanji troškove i ponovilo da bi bilo pošteno da ljudi iz RTS kažu koliko zarađuju. „Mene zanima da im manje para uplatimo sledeće godine, da bude manje od tri milijarde… »

Božić otišao, Džikić novi trener Partizana

Večernje novosti 05.01.2016
Partizan se zahvaljuje Petru Božiću na predanom radu i svemu što je učinio za klub. Humska jedan i hala Pionir biće uvek mesta na kojima je Petar Božić više nego dobrodošao", navodi se u saopštenju Partizana. PARTIZANOVA era sa Petrom Božićem… »

Marin Le Pen saslušana u vezi sa finansiranjem stranke

RTV 05.01.2016
PARIZ - Predsednica francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalni front, Marin Le Pen, saslušana je danas u okviru istrage o finansijskim malverzacijama njene stranke za vreme predizborne kampanje 2012. godine, izjavili su Frans presu izvori… »

Sutra u Briselu razgovori sa Danskom, Švedskom i Nemačkom

Novi magazin 05.01.2016
Komesar Evropske unije za migracije Dimitris Avrampoulos sazvao je za sutra u Briselu hitan sastanak sa predstavnicima Danske, Švedske i Nemačke, povodom novih pograničnih kontrola migranata koje su izazvale novu zabrinutost zbog evropske Šengen zone… »

Partizan predstavlja novog Žuku u sredu

B92 05.01.2016
Brazilski fudbaler Everton Luiz u sredu će biti predstavljen kao novi igrač Partizana, potvrdio je Tanjugu generalni direktor Miloš Vazura. Promocija doskorašnjeg defanzivnog veziste Sankt Galena zakazana je za 14 sati na stadionu Partizana. Everton… »