Arhiva vesti 05.01.2016

Od iduće nedelje ponovo o problemima prosvetara

Novi magazin 05.01.2016
Predstavnici Sindikata obrazovanja Srbije planiraju za iduću nedelju sastanak sa predstavnicima ostalih sindikata prosvete kako bi se dogovorili dalji pravci delovanja u cilju rešavanja problema prosvetara. Predsednik tog sindikata Branislav Pavlović… »

Hrvatska vlada kreće sa 20 ministara, promene kasnije

Dnevnik 05.01.2016
ZAGREB: Nova hrvatska vlada počeće s radom po dosadašnjem formatu od 20 ministarstava, a tek nakon analize postojećeg stanja ići će se u promene, dok će se konkretna imena ministara znati iduće nedelje, izjavili su danas čelnici Hrvatske… »

HTC i Under Armour predstavljaju UA HealthBox

Benchmark 05.01.2016
Share Twitt g+1 Pinit Kompanije HTC i Under Armour danas predstavljaju „UA HealthBoxTM“, prvi povezan i umreženi fitnes sistem na svetu koji meri, nadgleda i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre fizičke kondicije – san, fizičke… »

Gradonačelnik Kraljeva iz NS prelazi u SNS

B92 05.01.2016
Kraljevo -- Gradonačelnik Kraljeva i dosadašnji predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Tomislav Ilić potvrdio je da će iz Nove Srbije preći u Srpsku naprednu stranku (SNS). "Tačno je da iz stranke Nova Srbija u prelazim SNS, uz čiju podršku sam i… »

Carinici zaboravili 18 miliona evra

Večernje novosti 05.01.2016
Državna revizorska institucija naložila Upravi carina da otkloni nepravilnosti u roku od 90 dana. Nabavili robu i usluge bez postupka javnih nabavki za više od 11 miliona dinara. UPRAVA carina, u svojim završnim računima za 2014. godinu, nije… »

Vučić: Bilo bi pošteno da na RTS kažu kolike su im zarade

Press 05.01.2016
Premijer Srbije Aleksadar Vučić rekao je danas da mu je najvažnije da RTS smanji troškove i ponovio da bi bilo pošteno da ljudi iz RTS kažu koliko zarađuju. Premijer Srbije Aleksadar Vučić rekao je danas da mu je najvažnije da RTS smanji… »

KK Partizan smenio trenera

Beta 05.01.2016
Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je smenio trenera Petra Božića i na njegovo mesto postavio Aleksandra Džikića. "Partizan se zahvaljuje Petru Božiću na predanom radu i svemu što je učinio za klub. Humska jedan i hala Pionir biće… »

Marin Le Pen saslušana u okviru istrage o finansiranju stranke

Novi magazin 05.01.2016
Predsednica francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalni front, Marin Le Pen, saslušana je danas u okviru istrage o finansijskim malverzacijama njene stranke za vreme predizborne kampanje 2012. godine, izjavili su Frans presu izvori bliski… »

Sutra u Briselu razgovori sa Danskom, Švedskom i Nemačkom

Press 05.01.2016
Komesar Evropske unije za migracije Dimitris Avrampoulos, sazvao je za sutra u Briselu hitan sastanak sa predstavnicima Danske, Švedske i Nemačke, povodom novih pograničnih kontrola migranata koje su izazvale novu zabrinutost zbog evropske Šengen… »

Everton Luiz od sutra igrač Partizana

Dnevnik 05.01.2016
Brazilski fudbaler Everton Luiz sutra će biti predstavljen kao novi igrač Partizana, potvrdio je Tanjugu generalni direktor Miloš Vazura. Promocija doskorašnjeg defanzivnog veziste Sent Galena zakazana je za 14 sati na stadionu Partizana. Everton… »