Arhiva vesti 19.03.2017

SAD: Raspisan konkurs za idejno rešenje zida s Meksikom

Večernje novosti 19.03.2017
Američko ministarstvo za nacionalnu bezbednost raspisalo je konkurs za idejno rešenje zida s Meksikom, navodeći kako bi bilo idealno da je visok devet metara, a deo okrenut prema SAD za "oko ugodan" Američko ministarstvo za nacionalnu bezbednost… »

Šta će desiti u Britaniji kada umre kraljica?

RTV 19.03.2017
LONDON - Kako se približava 91. rođendan engleske kraljice Elizabete Druge, mediji sve više spekulišu o tome šta će se u Britaniji desiti nakon njene smrti, navodeći da će tada biti aktiviran "tajni plan" koji će trajati devet dana, odnosno do… »

Odlazak rokenrol legende: Čak Beri preminuo u 90. godini

Blic 19.03.2017
Legenda rokenrola Čak Beri preminuo je danas u svojoj kući u okrugu Sent Čarls u Misuriju u 90. godini, preneli su svetski mediji. Policija okruga Sent Čarls objavila je na zvaničnoj Fejsbuk stranici da su oko 12.40 sati po lokalnom vremenu… »

"Vikom i skakutanjem Jeremić ne može promeniti činjenice"

B92 19.03.2017
Beograd -- Predsednički kandidat Vuk Jeremić ne može "vikom i skakutanjem uz megafon" promeniti činjenicu da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije. To je saopštio potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko… »

Napadač u Parizu od ranije poznat policiji

Blic 19.03.2017
Napadač koga su bezbednosne snage juče ubile na aerodromu Orli pošto je napao vojnika vikao da želi da umre u ime Alaha imao je kriminalni dosije i od ranije je bio poznat francuskim obaveštajnim službama. Muškarac je identifikovan kao 39-godišnji… »

Kapsula „Spejs Iksa“ uspešno se vratila na Zemlju

RTS 19.03.2017
Svemirska kapsula američke kompanije „Spejs Iks“ vratila se na Zemlju sa rezultatima eksperimenata i upotrebljenom opremom. Kapsula „Dragon“ uspešno je sletela u Tihi okean kod obale Kalifornije. Astronauti su je sa Međunarodne stanice za… »

"Smrt je čekala u tunelu": Pevač za dlaku izvukao živu glavu!

Blic 19.03.2017
Pevač Radiša Trajković Đani doživeo je saobraćajnu nezgodu na putu od hotela ka aerodromu, u tunelu između Kotora i Tivta, koja je mogla tragično da se završi. Naime, pevač je imao sudar u tunuleu koji se nalazi na izlasku iz Kotora. - Ma… »

Danas mestično sa slabom kišom, do 16 stepeni

Novi magazin 19.03.2017
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom, a posle podne i uveče prestanak padavina i tokom noći i delimično razvedravanje, saopštio je epublički hidrometeorološki zavod. Vetar… »

Predsednički izbori Stamatović:Srbija da se okrene Evroazijskoj uniji

Večernje novosti 19.03.2017
Kandidat za predsednika Milan Stamatović zalaže se za to da se Srbija, umesto ka Evropskoj uniji, okrene prema Evroazijskoj uniji, Rusiji, Kini, Indiji i svima koji su, kako kaže, delom pokazali prijateljstvo prema Srbiji. Kandidat za predsednika Milan… »

Rosu može bez odobrenja da se kreće po celom Kosovu

Politika 19.03.2017
Bilo kakva promena prisustva snaga Kfora biće zasnovana na analizi stanja na terenu i odluci Severnoatlantskog saveta. Komandant Kfora na Kosovu i Metohiji italijanski general major Đovani Fungo na čelu je četiri hiljade vojnika Severnoatlantskog… »