Arhiva vesti 19.03.2017

Ekskluzivno ZA KURIR TV: Ceca otkriva KADA će biti koncert u Beogradu! Obećava ludilo!

Kurir 19.03.2017
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović zatvorila je drugi po redu "Music Week" festival koji se održavao i ovog vikenda u organizaciji MK Resorta u hotelu Grand na Kopaoniku. Ludu žurku sinoć su priredili momci iz grupe Trpiko bend, a svi su željno… »

"Prepoznaju šta se dešava u Srbiji"

B92 19.03.2017
Beograd -- Predsednik PKS Marko Čadež smatra da povećanje kreditnog rejtinga pokazuje da međunarodne finansijske institucije prepoznaju šta se u Srbiji dešava. Kako je istakao, finansijske institucije prepoznaju da u Srbiji postoji stabilnost… »

Uklonjena građevinska ograda kod Fakulteta za islamske studije u Novom Pazaru

Novi magazin 19.03.2017
Tokom protekle noći u Novom Pazaru uklonjeni su ograda i građevinski materijal pored Fakulteta za islamske studije (FIS) kojom je delimično uzurpiran centralni gradski trg. Ograda je postavljena desetak dana posle svečanog otvaranja oko 700 kvadrata… »

Muškarac stradao u požaru u Beogradu

Mondo 19.03.2017
Stariji muškarac stradao je u požaru, koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Foto: Samir Cacan/MONDO Hitna pomoć primila je poziv da je požar izbio u 23.06 časova u ulici Pregrevica, broj 128, ali… »

Požar u Novom Sadu: Gorele podzemne garaže, evakuisano više od 250 ljudi

Blic 19.03.2017
Preko 250 ljudi evakuisano je jutros u četiri sata iz zgrada u Ulici Episkopa Visariona u Novom Sadu gde je u podzemnim garažama izbio požar koji je pretio da zahvati čitav stambeni kompleks sa tri lamele u kojima ima oko 130 stanova. Veliki broj… »

Peglana kobasica hit na Danima Pirota u Nišu

Pirotske vesti 19.03.2017
205SHARES Podeli Tvituj Danas je u niškom Domu vojske održana manifestacija „Dani Pirota u Nišu“. Piroćanci su predstavili svoje proizvode, a najveće interesovanje je bilo za peglanu kobasicu koja je trenutno najatraktivniji pirotski brend… »

Nesvakidašnje predstavljanje Preletačevića: Biću kao Tito

RTS 19.03.2017
Predsednički kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - samo jako" Luka Maksimović predstavio se na javnom servisu u tonu kakvom je započeo kampanju - šaljivo i kao parodiju na politički sistem. Maksimović je, u ulozi… »

Project Fi: Bežična mobilna usluga iz Googlea

Nova energija 19.03.2017
Project Fi, nova usluga iz kompanije Google daje odgovor na pitanje “Kako bi izgledala moderna bežična telefonska usluga?”. Za korištenje ove usluge potrebna je posebna SIM kartica koju vam šalje Google, čak i ako želite priključak u odnosu na… »

„Republika”: Islamisti se vraćaju u Evropu preko Balkana

Politika 19.03.2017
RIM – Gubitak teritorije sa kojim se suočava Islamska država vraća borce iz inostranstva koji su se ratovali za nju natrag u Evropu i sve je više signala koji ukazuju da se ostaci snaga islamista kreću preko Balkana, piše rimska „Republika”… »

Radulović: Izađite na izbore, glasajte protiv partokratije

Beta 19.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović izjavio je večeras da se zalaže za sistem jednakih šansi za sve gradjane Srbije, koje je pozvao da na predsedničkim izborima glasaju protiv partokratije, urušenih institucija, korupcije, suludih… »