Arhiva vesti 19.03.2017

Toliko sam uživala u tom prizoru: Ovu uspomenu sa koncerta Ceca Ražnatović uvek nosi u srcu (VIDEO)

Story 19.03.2017
Pored odlične atmosfere koja prati svaki njen nastup, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je jedan gest koji za nju ima veliko simolično značenje. Nakon uspešnog koncerta u Bugarskoj, Svetlana Ceca Ražnatović je zatvorila drugi po redu "Music Week"… »

Čadež: Institucije prepoznaju šta se dešava u Srbiji

Večernje novosti 19.03.2017
Predsednik privredne komore Srbije Marko Čadež smatra da povećanje kreditnog rejtinga pokazuje da međunarodne finansijske institucije prepoznaju šta se u Srbiji dešava. Predsednik privredne komore Srbije Marko Čadež smatra da povećanje kreditnog… »

NP: Uklonjeni "ograda i građevinski materijal Zukorlića"

B92 19.03.2017
Tokom noći u Novom Pazaru uklonjeni su ograda i građevinski materijal pored Fakulteta za islamske studije (FIS) kojom je delimično uzurpiran centralni trg. Ograda je postavljena desetak dana posle svečanog otvaranja oko 700 kvadrata dograđenog… »

Jedna osoba poginula u požaru u Beogradu

Novi magazin 19.03.2017
Jedna osoba preminula je u požaru, a četiri su povređene u saobraćajnim nesrećama tokom noći u Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U požaru koji se dogodio sinoć oko 23.00 preminuo je muškarac (60)… »

Požar u Novom Sadu: Evakuisano više od 250 ljudi, nema povređenih (FOTO)

Moj Novi Sad 19.03.2017
Preko 250 ljudi evakuisano je jutros u četiri sata iz zgrada u Ulici Episkopa Visariona u Novom Sadu gde je u podzemnim garažama izbio požar koji je pretio da zahvati čitav stambeni kompleks sa tri lamele u kojima ima oko 130 stanova, piše "Blic"… »

Peglana kobasica hit na Danima Pirota u Nišu

Pirotske vesti 19.03.2017
205SHARES Podeli Tvituj Danas je u niškom Domu vojske održana manifestacija „Dani Pirota u Nišu“. Piroćanci su predstavili svoje proizvode, a najveće interesovanje je bilo za peglanu kobasicu koja je trenutno najatraktivniji pirotski brend… »

Oću da se ovajdimo i ja i narod: Beli poručuje da daje svima i vraća Kosovo u Srbiju

Kurir 19.03.2017
Treba da izađete na izbore, jako je bitno. Dosta ste sedeli kući, ništa niste radili. Suština je da sada uradite nešto novo i bitno, izađite 2. aprila na izbore i zaokružite broj pet - Ljubiša Preletačević Beli. Ljubi čika, bez sikiranje… »

Project Fi: Bežična mobilna usluga iz Googlea

Nova energija 19.03.2017
Project Fi, nova usluga iz kompanije Google daje odgovor na pitanje “Kako bi izgledala moderna bežična telefonska usluga?”. Za korištenje ove usluge potrebna je posebna SIM kartica koju vam šalje Google, čak i ako želite priključak u odnosu na… »

Republika: Islamisti se vraćaju u Evropu preko Balkana

Dnevnik 19.03.2017
RIM: Gubitak teritorije sa kojim se suočava Islamska država vraća borce iz inostranstva koji su se ratovali za nju natrag u Evropu i sve je više signala koji ukazuju da se ostaci. snaga islamista kreću preko Balkana, piše rimska "Republika".List je… »

Radulović: Izađite na izbore, glasajte protiv partokratije

Beta 19.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović izjavio je večeras da se zalaže za sistem jednakih šansi za sve gradjane Srbije, koje je pozvao da na predsedničkim izborima glasaju protiv partokratije, urušenih institucija, korupcije, suludih… »