Arhiva vesti 06.05.2017

Nesvakidašnja Kragujevčanka: Diplomirala na dizelašima, SAD izučava starlete ona se na akademiji u Rimu bavi neobičnim…

iKragujevac 06.05.2017
Fenomen starleta je logičan nastavak koji je upotpunio pojavu dizelaša iz devedesetih godina, kaže Kragujevčanka Milica Ćirović, koja je na Akademiji lepih umetnosti u Rimu diplomirala sa ocenom 10. Tema njenog diplomskog rada bila je "Dizelaši u… »

Održan Đurđevdanski folklorni maraton

iKragujevac 06.05.2017
U četvrtom folklornom maratonu, prema rečima organizatora, nastupilo je blizu 400 učesnika koje isključivo spaja ljubav prema tradiciji i folkloru. Publika je bila u prilici da uživa ne samo u pesmama i igrama Šumadije, Srbije, Makedonije i… »

Prvi put u javnosti posle skandala: Svi pričaju o njegovim erotskim snimcima, a evo šta radi Šako Polumenta

Blic 06.05.2017
Pevač Šako Polumenta bio je nasmejan i dobro raspoložen uprkos tome što celokupna javnost bruji o njegovim erotskim snimcima iz kreveta. Šako je sinoć nastupio pred beogradskom publikom u jednom klubu, a šta je tom prilikom rekao o skandaloznim… »

Sav prihod od ulaza na zatvoreni bazen u nedelju namenjen Teodori

Ritam grada Kg 06.05.2017
U nedelju 7. maja sav prihod od ulaznica za zatvoreni bazen USFK “Park” namenjen je lečenju Teodore Vranješević. Na taj način Ustanova za sport i fizičku kulturu „Park“ priključuje se akciji pomoći u prikupljanju sredstava za operaciju… »

Zvezda pod imperativom pobede protiv Voždovca: Možda i sa dva špica

Večernje novosti 06.05.2017
Moguća promena sistema zbog veštačke trave i užeg terena. Neće nam biti lako - kaže Miodrag Božović. SA krova Tržnog centra na Voždovcu bolje se vidi titula, znaju to dobro u Crvenoj zvezdi, ali isto tako su svesni da će posrnuli "zmajevi"… »

Sigal se sprda sa ukrajinskom zabranom: Sada imam i crni pojas i crnu listu!

Kurir 06.05.2017
Poznati američki glumac i majstor borilačkih veština Stiven Sigal ironično je reagovao na zabranu ulaska na teritoriju Ukrajine. Ranije je Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) zabranila glumcu, koji ima rusko državljanstvo, ulazak u Ukrajinu na pet… »

Stanković: Na jugu Srbije stabilno, nema međuetničkih sukoba

N1 Info 06.05.2017
Situacija na jugu Srbije stabilna, nema međunacionalnih sukoba, niti indicija da može doći do pogoršanja bezbednosne situacije, izjavio je predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković. On je za rekao i da “što se tiče ponašanja… »

Most Plenkoviću: Odlaganjem glasanja kršite Ustav

N1 Info 06.05.2017
Most upozorio premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da odugovlačenjem postavljenja novih ministara krši Ustav Hrvatske s ozbiljnim posledicama po državu i društvo, uz ocenu da odugovlačenjem nastoji da izbegne negativne izborne posledice osiguranja… »

(Foto) Zaljubljena: Evo kako Nataša Bekvalac i njen novi dečko uživaju na odmoru!

Kurir 06.05.2017
Pevačica Nataša Bekvalac dva meseca posle razvoda od Ljube Jovanovića obelodanila je da je u vezi sa preduzetnikom Lukom Lazukićem. Naime, pevačica je sa novim dečkom otputovala u Grčku, a kako se provodi odmah se pohvalila na društvenoj mreži I… »

Novi protest opozicije i aktivista u Moskvi (foto)

Mondo 06.05.2017
Više od hiljadu ljudi okupilo se u Moskvi povodom petogodišnjice opzicionih protesta na moskovskom Trgu Bolotnjaja koji su prerasli u sukobe sa policijom, zbog čega je privedeno više od 400 ljudi. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin U centru Moskve danas je… »