Arhiva vesti 06.05.2017

Diplomirala na dizelašima, SAD izučava starlete: Kragujevčanka se na akademiji u Rimu bavi neobičnim temama

Blic 06.05.2017
Fenomen starleta je logičan nastavak koji je upotpunio pojavu dizelaša iz devedesetih godina, kaže Kragujevčanka Milica Ćirović, koja je na Akademiji lepih umetnosti u Rimu diplomirala sa ocenom 10. Tema njenog diplomskog rada bila je "Dizelaši u… »

Održan Đurđevdanski folklorni maraton

iKragujevac 06.05.2017
U četvrtom folklornom maratonu, prema rečima organizatora, nastupilo je blizu 400 učesnika koje isključivo spaja ljubav prema tradiciji i folkloru. Publika je bila u prilici da uživa ne samo u pesmama i igrama Šumadije, Srbije, Makedonije i… »

Oglasio se posle skandaloznih snimaka: Evo gde je i šta radi Šako Polumenta!

Kurir 06.05.2017
Pevač Šako Polumenta bio je nasmejan i dobro raspoložen uprkos tome što celokupna javnost bruji o njegovim erotskim snimcima iz kreveta. Naime, pevač je u petak uveče imao nastup pred beogradskom publikom, a kako kaže, da je nešto loše uradio, ne… »

Sav prihod od ulaza na zatvoreni bazen u nedelju namenjen Teodori

Ritam grada Kg 06.05.2017
U nedelju 7. maja sav prihod od ulaznica za zatvoreni bazen USFK “Park” namenjen je lečenju Teodore Vranješević. Na taj način Ustanova za sport i fizičku kulturu „Park“ priključuje se akciji pomoći u prikupljanju sredstava za operaciju… »

Zvezda pod imperativom pobede protiv Voždovca: Možda i sa dva špica

Večernje novosti 06.05.2017
Moguća promena sistema zbog veštačke trave i užeg terena. Neće nam biti lako - kaže Miodrag Božović. SA krova Tržnog centra na Voždovcu bolje se vidi titula, znaju to dobro u Crvenoj zvezdi, ali isto tako su svesni da će posrnuli "zmajevi"… »

Sigal se sprda sa ukrajinskom zabranom: Sada imam i crni pojas i crnu listu!

Kurir 06.05.2017
Poznati američki glumac i majstor borilačkih veština Stiven Sigal ironično je reagovao na zabranu ulaska na teritoriju Ukrajine. Ranije je Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) zabranila glumcu, koji ima rusko državljanstvo, ulazak u Ukrajinu na pet… »

Stanković: Nema bezbedonosnih rizika na jugu

OK radio 06.05.2017
Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković izjavio je da je situacija na jugu stabilna, bez međunacionalnih sukoba, niti indicija da može doći do pogoršanja bezbednosne situacije. - Što se tiče ponašanja određenog broja ljudi… »

Most: Plenković krši Ustav

Al Jazeera 06.05.2017
Most nezavisnih lista je upozorio premijera Andreja Plenkovića da odugovlačenjem postavljenja novih ministara krši Ustav Hrvatske. Most nezavisnih lista je upozorio premijera Andreja Plenkovića da odugovlačenjem postavljenja novih ministara krši… »

Zaljubljena: Evo šta Nataša Bekavalac radi sa novim dečkom na odmoru

Blic 06.05.2017
Pevačica Nataša Bekvalac otputovala je u Grčku sa novim dečkom Lukom Lazukićem. Mladi par rešio je da se na neko vreme udalji od Srbije i pažnje koju privlače, pa je Luka odveo pevačicu u Atinu, gde uživaju u luksuznom apartmanu sa pogledom na… »

Moskva: Skup opozicije završen bez incidenata

Blic 06.05.2017
U centru Moskve danas je održan skup opozicije koji je uz učešće više od hiljadu ljudi protekao bez incidenata, saopštilo je moskovsko odeljenje ruskog ministarstva unutrašnjih poslova. Skup je imao dozvolu za održavanje. Policija i Ruska… »