Društvo arhiva vesti 05.10.2017

Na čemu li je O2?

Danas 05.10.2017
Samo mi skraćujemo svoje najgledanije emisije. Za svaki slučaj! Obeležili smo prigodan parastos - tri godine od kada je ukinut "Utisak nedelje" - baš u danima kada je nominalno nestala TV B92, a emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" vratila se u… »

Dodeljena priznanja najboljim prvostepenim sudovima

RTV 05.10.2017
VRNJAČKA BANJA - Vrhovni kasacioni sud dodelio je večeras nagrade i priznanja najboljim i najažurnijim prvostepenim sudovima u državi u poslednjih godinu dana u cilju promovisanja efikasnosti, kvaliteta i inovativnosti u radu, kao i najbolje prakse… »

Original proslavio drugi rođendan

Nedeljnik 05.10.2017
Rođendansku proslavu upriličenu u restoranu Radost fina kuhinjica ulepšali su reditelj Zdravko Šotra, profesorka Fakulteta političkih nauka Neda Todorović, urednik Nove Galaksije Stanko Stojiljković, glumac Bojan Perić, pevačica Sara Jo, i mnogi… »

"Rešili su slučaj za dva dana, tek kad se moj sin ubio"

B92 05.10.2017
Beograd -- O slučaju fudbalera iz Kraljeva Dragana Miloševića izveštavali su mnogi mediji. Mnogi su za smrt optužili tužilaštvo. Roditelji: Naše dete je ubila država. 21. novembra 2013. godine mladi fudbaler kraljevačke Sloge Dragan Milošević… »

Kongresmeni pozvali Tilersona da podrži Srbiju

Alo 05.10.2017
Grupa od 14 članova Predstavničkog doma američkog Kongresa uputila je pismo državnom sekretaru Reksu Tilersonu u kojem poziva na obnavljanje političke pažnje posvećene Balkanu i dodatnu podršku Srbiji. "Srbija je i najveća zemlja na Balkanu i… »

Njih dvoje će pretrčati Srbiju da skupe novac za Vladino lečenje

Alo 05.10.2017
Pančevci ultramaratonci Željko Zeljković i Ljiljana Tasić početkom novembra će pretrčati čitavu Srbiju kako bi prikupili pomoć za lečenje Vlade Đorđevića. Zeljković je već imao ovakvu humanitarnu akciju, kada je trčao za Vladu od Pančeva… »

Skrivao se od žene: Iskopao tunel do kafane i svake večeri pio

Sputnik 05.10.2017
Vodoinstalater iz Irske, verovali ili ne, iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće. Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film „Bekstvo iz… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 06. oktobar 2017. godine!

BK TV 05.10.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 06. oktobar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 06. oktobar pišu o povećanju plata nastavnicima… »

Strani investitor se žali ministrima: Ovo više ne možemo da tolerišemo u Srbiji

BK TV 05.10.2017
Žele da reše veliki problem! Ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i zdravlja, Zoran Ðorđević i Zlatibor Lončar, razgovarali su s ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom i direktorom "HBIS grup Srbija“ Songom… »

Kukuruzno brašno kao mogućnost zarade

Alo 05.10.2017
Peti put zaredom u živopisnom kanjonu reke Vučjanke u klisuri podno planine Kukavica održani su "Dani vodenice", preostalih vodeničara sa juga Srbije. U ovom živopisnom kanjonu reke Vučjanke u leskovačkoj varošici Vučje okupilo se stotinak… »