Arhiva vesti 08.01.2016

Kingston Digital predstavlja dve nove verzije MobileLite Wireless-a

Benchmark 08.01.2016
Share Twitt g+1 Pinit Kompanija Kingston predstavila je dva dodatka svojoj Wireless porodici - MobileLite Wireless G3 i MobileLite Wireless Pro. MobileLite Wireless G3 mobilnim korisnicima omogućava dodatnu slobodu kada su u pokretu. Sa svojom baterijom… »

Policajac pucao sebi u glavu jer ga je ostavila žena?

Večernje novosti 08.01.2016
Lekari se bore za život policajca Saše V., koji je pokušao da se ubije u svom stanu. Zatekao sam ga u krevetu, u lokvi krvi. Imao je ranu na slepoočnici. SAŠA V. (44), policajac koji je prekjuče iz službenog pištolja pucao sebi u glavu, u stanu u… »

Dilejni je lokomotiva koja gazi sve, Efes promašio šut za pobedu

Mozzart sport 08.01.2016
Klub iz Krasnodara došao i do druge pobede u Top 16 fazi. Imao je Anadolu Efes sreće u prvom meču Top 16 faze protiv Crvene zvezde kada je preokrenuo u neizvesnoj završnici, ali je danas na isti način pao na gostovanju u Kasnodaru. Lokomotiva Kubanj… »

Novi administrativni prelaz

Akter 08.01.2016
Potpredsednik opštine Kosovska Kamenica Fatmir Matoši dobio je zvanični dopis iz kabineta ministarke za dijalog u Vladi Kosova Edite Tahiri da će se Priština angažovati na obezbedjivanju uslova za otvaranje prelaza Kapija, kod sela Svirce izmedju… »

Temelji našeg panteona

Večernje novosti 08.01.2016
Nagrada Andrićevog instituta dodeljena Matiji Bećkoviću i Vladimiru Kecmanoviću. Iznos od 25.000 evra akademik poklonio Matici srpskoj i Srpskoj književnoj zadruzi. JEDINI grad na planeti posvećen jednom piscu i njegovom delu, jedinstven jer… »

Babić: U 2015. podneto 15 prijava protiv funkcionera zbog sumnje da su prikrivali imovinu

Novi magazin 08.01.2016
Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić izjavila je da je u 2015. godini to telo podnelo 15 krivičnih prijava zbog sumnje da su funkcioneri krili imovinu ili davali lažne podatke, što je kako je navela, više u odnosu na 2014… »

Havarija u Železari Smederevo

Gde investirati 08.01.2016
U Železari Smederevo u pogonu Aglomeracija, srušio se transporter za rudu i punjenje visoke peći, zbog čega je potpuno obustavljena proizvodnja, saznaje Politika iz nezvaničnih izvora u srpskoj čeličani. Sreća u nesreći je što se u trenutku… »

Kotromanovic: Hrvatska nema neprijateljske namere prema Srbiji

Novi magazin 08.01.2016
Hrvatska nema neprijateljske namere prema Srbiji, izjavio je odlazeći ministar odbrane Ante Kotromanović, koji smatra da srpski premijer Aleksandar Vučić nema razloga da bude nervozan zbog namere da Zagreb nabavi balističke rakete, javila je Hina… »

Proizvođači krompira iz Čačka tužili Ministarstvo

Gde investirati 08.01.2016
Devet poljoprivrednih proizvođača iz tri čačanska sela podneli su Višem sudu u Čačku tužbu protiv Ministarstva poljoprivrede. Oni su Ministarstvo tužili zbog uništenog prošlogodišnjeg roda krompira i zahtevaju odštetu od 44 miliona dinara. … »

Severna Koreja: Ko je žena kojoj Kim Jong-un veruje?

Gde investirati 08.01.2016
Kad god Severna Koreja želi da objavi svoja najnovija dostignuća, tu vest naciji saopšti Ri Chun-hee (Ri Čun-he), jedina spikerka kojoj taj zadatak već decenijama poveravaju lideri iz vladajuće dinastije Kim. I agencija Reuters je svojevremeno… »