Arhiva vesti 08.01.2016

Kingston Digital predstavlja novi SSD (KC400 SSD) sa naprednim performansama

Personal magazin 08.01.2016
Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je KC400 SSD, najnoviji dodatak SSDNow porodici. Dizajniran da odgovori na zahteve poslovnih korisnika, KC400… »

Preminuo Policajac Koji Je Pucao Sebi U Glavu: Sašu V. pronašao prvi komšija

Kurir 08.01.2016
Policajac Saša V. (44), koji je na badnje veče pucao sebi u glavu u svom stanu u beogradskom naselju Karaburma, preminuo je večeras u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Saša V., inače pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP Srbije, posle dva dana… »

Dilejni je lokomotiva koja gazi sve, Efes promašio šut za pobedu

Mozzart sport 08.01.2016
Klub iz Krasnodara došao i do druge pobede u Top 16 fazi. Imao je Anadolu Efes sreće u prvom meču Top 16 faze protiv Crvene zvezde kada je preokrenuo u neizvesnoj završnici, ali je danas na isti način pao na gostovanju u Kasnodaru. Lokomotiva Kubanj… »

Medveđa ne zna ništa o novom prelazu

RTV 08.01.2016
KOSOVSKA KAMENICA/MEDVEĐA - Potpredsednik opštine Kosovska Kamenica Fatmir Matoši dobio je zvanični dopis iz kabineta ministarke za dijalog u Vladi Kosova Edite Tahiri da će se Priština angažovati na obezbeđivanju uslova za otvaranje prelaza… »

Matija Bećković: Ivo Andrić me je štitio, a to mi nikad nije rekao

Kurir 08.01.2016
Pored Matije, koji je dobio priznanje za životno delo, nagrađen je i Vladimir Kecmanović za najbolji roman u 2015. Emir Kusturica je dodelio nagradu za životno delo Instituta „Ivo Andrić“ Matiji Bećkoviću, kome je priznanje pripalo ujedno i za… »

Tatjana Babić: Političari prijavljuju svoje rivale

Večernje novosti 08.01.2016
Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić o procesima protiv funkcionera i kontroli partijskih izveštaja: Oni koji su ranije kažnjeni, ukazuju da zakon krše njihovi protivnici. IMALI smo više prijava protiv funkcionera zbog sukoba… »

Havarija u Železari Smederevo

Gde investirati 08.01.2016
U Železari Smederevo u pogonu Aglomeracija, srušio se transporter za rudu i punjenje visoke peći, zbog čega je potpuno obustavljena proizvodnja, saznaje Politika iz nezvaničnih izvora u srpskoj čeličani. Sreća u nesreći je što se u trenutku… »

Kotromanovic: Hrvatska nema neprijateljske namere prema Srbiji

Novi magazin 08.01.2016
Hrvatska nema neprijateljske namere prema Srbiji, izjavio je odlazeći ministar odbrane Ante Kotromanović, koji smatra da srpski premijer Aleksandar Vučić nema razloga da bude nervozan zbog namere da Zagreb nabavi balističke rakete, javila je Hina… »

Poljoprivrednici tuže Ministarstvo poljoprivrede zbog crvljivog krompira

Novi magazin 08.01.2016
Devet poljoprivrednih proizvođača iz tri čačanska sela podneli su Višem sudu u Čačku tužbu protiv Ministarstva poljoprivrede zbog uništenog prošlogodišnjeg roda krompira i zahtevaju odštetu od 44 miliona dinara. Oni tvrde da ih Savetodavna… »

Severna Koreja: Ko je žena kojoj Kim Jong-un veruje?

Gde investirati 08.01.2016
Kad god Severna Koreja želi da objavi svoja najnovija dostignuća, tu vest naciji saopšti Ri Chun-hee (Ri Čun-he), jedina spikerka kojoj taj zadatak već decenijama poveravaju lideri iz vladajuće dinastije Kim. I agencija Reuters je svojevremeno… »