Arhiva vesti 05.03.2017

Dveri: Čanak i Jovanović rade za Vučića

Radio 021 05.03.2017
Pokret Dveri optužio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da u predsedničkoj kampanji nastupaju sa pozicija premijera i predsedničkog kandidata vladajuće koalicije… »

Georgiev: Građanski i dostojanstveno

Danas 05.03.2017
Kantautor koji je ovih dana postao centralna politička ličnost u Srbiji zahvalio se preko Tvitera Smederevu na dočeku koji mu je priređen sinoć na građanskom protestu u centru grada. “I ovo je bilo "juče". Sve će jednom biti juče...hvala… »

Hag poslao nova pisma za Ivanića, Čovića i Izetbegovića

B92 05.03.2017
Ambasada BiH u Holandiji primila je novo pismo MSP za članove Predsedništva BiH - Mladena Ivanića, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, saznaje Večernji list. U pitanju je potvrda suda da je ova institucija primila odgovore iz kancelarija članova… »

"Kosovo će imati status kakav sada ima i ništa više"

B92 05.03.2017
Lider kosovske GI SDP Oliver Ivanović koji se nalazi u kućnom pritvoru u Kosovskoj Mitrovici ocenio je da je "Briselski sporazum dobar". On je rekao da je najvažnije da se još uvek razgovara". "Nisam pristalica toga da se unapred nameću teme , važno… »

Novi udarac "baba marte": Nakon vanredno toplog vikenda čeka nas sumorna nedelja

Blic 05.03.2017
Nakon prave prolećne subote, kada hje temperatura išla i do 21 stepena, u Srbiju se sutra vraća promenljivo oblačno i malo hladnije vreme. Kako najavljuje RHMZ mestimično se očekuju kiša i lokalni pljuskovi. Duvaće slab do umeren vetar, koji će… »

Zaev: Neki kažu da Tiranska platforma osuđuje srpsku vojsku

RTS 05.03.2017
Lider SDSM Zoran Zaev branio je u izjavi za HRT Tiransku platformu albanskih stranaka u Makedoniji za formiranje vlade sa njegovom strankom, navodeći između ostalog da nema ništa loše u tome što u njoj postoji formulacija kojom se osuđuju vojske iz… »

Prćić: Hrvati da glasaju za Vučića

Dnevnik 05.03.2017
Predsednica podružnice u Subotici Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) i poslanica te stranke u Skupštini APV Vesna Prćić pozvala je sve Hrvate u Srbiji. da na predsedničkim izborima svoj glas daju Aleksandru Vučiću zbog njegove evropske… »

Medvedev čestitao rođendan Vučiću

Politika 05.03.2017
Ruski premijer Dmitrij Medvedev čestitao je rođendan predsedniku vlade Srbije Aleksandru Vučiću koji danas puni 47. godina, javlja RTS. Medvedev je u čestitci istakao Vučićev značajan lični doprinos razvoju rusko-srpskih odnosa, zasnovanih na… »

Vilders bi zabranio dolazak cele turske vlade u Holandiju

Politika 05.03.2017
AMSTERDAM - Lider holandske Partije za slobodu Gert Vilders izjavio je da bi trebalo članovima cele turske vlade zabraniti da posećuju tu zemlju u predstojećim nedeljama, kako bi sprečio turske ministre da kampanju za referendum o izmeni turskog… »

Novi saniteti za socijalno najugroženije

Politika 05.03.2017
Ustanovama socijalne zaštite su uručeni ključevi pet novih sanitetskih vozila. Direktorka Gerontološkog centra Suzana Mišić je u ime ljudi kojima je poklon namenjen zahvalila gradu Beogradu i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »