Arhiva vesti 05.03.2017

Sukob pristalica i protivnika Trampa u Berkliju, sedam povređenih

RTS 05.03.2017
Sedam osoba je povređeno u sukobu pristalica i protivnika predsednika SAD Donalda Trampa u Berkliju, u Kaliforniji. Destoro je uhapšeno. Policija je precizirala da je devet osoba uhapšeno zbog napada, od kojih četiri sa smrtonosnim oružjem, a jedna… »

Tači najavljuje akcije za osnivanje vojske Kosova

B92 05.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači kaže da će "vrlo brzo" pokrenuti inicijativu za izmene zakona u cilju pretvaranja Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova. Otvarajući manifestaciju "Epopeja Oslobodilačke vojske Kosova" u kasarni "Adem Jašari", Tači… »

Farah ponovio da nije uzimao doping

Beta 05.03.2017
Britanski atletičar, višestruki olimpijski šampion Mo Farah ponovio je danas da nije uzimao doping i rekao da je srećan što će njegovi doping uzorci biti ponovo testirani, pošto će dokazati da je nevin. U javnost je izašla kopija izveštaja… »

BDZ: Vučić da se izjasni o pitanjima važnim za Bošnjake

Blic 05.03.2017
Predsedništvo Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZ) zatražilo je od predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića da se javno izjasni o najvažnijim pitanjima od vitalnog interesa za Bošnjake u Srbiji, ako želi njihove glasove i podršku… »

Bio je sam i tukli su ga zbog nekakvog duksa: Jovan Memedović o napadu huligana na njegovog sina

Kurir 05.03.2017
“Moj sin navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sasvim sam na ulici, i to samo zbog nekakvog duksa.”. Tako kaže novinar RTS Jovan Memedović. On objašnjava da se njegov sin Uroš (17)… »

Predsednički izbori Popović: Bolji ekonomski rezultati za vreme Koštunice nego danas

Večernje novosti 05.03.2017
Kandidat za predsednika DSS Aleksandar Popović ocenio je da su u vreme vlasti Vojislava Koštunice ostvareni bolji ekonomski rezultati nego poslednjih godina. Kandidat za predsednika DSS Aleksandar Popović ocenio je danas da su u vreme vlasti Vojislava… »

Drama u Prijedoru! Devojka upala u reku, potraga u toku

BK TV 05.03.2017
Sedamnaestogodišnja devojka upala je rano jutros u reku Sanu u Prijedor, a na mesto događaja su odmah izašli prijedorski vatrogasci koji pretražuju teren. Policiji je nešto oko dva sata iza ponoći prijavljeno da je sa splava kod gradskog mosta… »

Papa pozvao vernike da koriste Bibliju koliko i telefone

Politika 05.03.2017
VATIKAN - Papa Franja pozvao je vernike da koriste Bibliju onoliko često koliko koriste mobilne telefone za pisanje poruka. On je u svom nedeljnom obraćanju poručio vernicima da daju Bibliji isto mesto u svakodnevnom životu, koje daju mobilnim… »

Čadež: Pripremamo preporuke vladama

RTV 05.03.2017
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež najavio je danas da će komore Zapadnog Balkana narednih meseci evidentirati barijere u međusobnoj trgovini u regionu i vladama uputiti preporuke za njihovo otklanjanje i poboljšanje… »

Alegri postigao usmeni dogovor sa Arsenalom

B92 05.03.2017
Trener Juventusa Masimilijano Alegri postigao je usmeni dogovor sa upravom Arsenala o dolasku u London sledeće sezone, preneli su britanski mediji. Alegri od kraja prošle godine pregovara sa Arsenalom, a sada čeka odluku trenera tog kluba Arsena… »