Arhiva vesti 19.04.2017

VIDEO: Opel Grandland X

Auto blog 19.04.2017
U nastavku i novo PR saopštenje uvoznika Opela za Srbiju: Novi SUV: Atletski i avanturistički Opel Grandland X Ovde se sportski karakter susreće sa avanturističkim duhom: moderne, dinamične linije, „kul“ off-road izgled i podignuta pozicija… »

Tramp će 3. maja razgovarati sa Abasom u Beloj kući

Novi magazin 19.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp će 3. maja u Beloj kući razgovarati s palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom o oživljavanju izraelsko-palestinskih mirovnih pregovora, saopšteno je danas u Vašingtonu. "Ta poseta će potvrditi posvećenost SAD… »

Ukinuta presuda dvojici lekara

Jug press 19.04.2017
NIŠ Apelacioni sud u Nišu je ukinuo presudu Osnovnog suda u Vranju dvojici lekara zbog, kako je navedeno, „bitne povrede postupka“. Suđenje otorinolaringologu, dr Darku Civkarovskom i anesteziologu, dr Slaviši Kanačkom biće ponovljeno. Oni su… »

U odronu smeća u Šri Lanki poginula 32 čoveka

B92 19.04.2017
Kolombo -- Konačni bilans žrtava u odronu smeća u sirotinjskom naselju u Šri Lanki iznosi 32 mrtva, saopštile su vlasti i dodale da je okončana potraga u ruševinama. Vojska je naporno radila na raščišćavanju tona smeća koje su u petak pale na… »

Proces ekshumacije posmrtnih ostataka Srba se nastavlja

Večernje novosti 19.04.2017
U Hrvatskoj nema dovoljno političke volje da se svi ekshumirani posmrtni ostaci Srba identifkuju u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu i predaju porodicama žrtava. U Hrvatskoj nema dovoljno političke volje da se svi ekshumirani… »

Na berzi opet najviše traže građevinara

B92 19.04.2017
Dvodnevni silazni trend domaćeg tržišta akcija prekinut je uz skroman promet od 24,3 miliona dinara (0,2 miliona EUR). Indeks BELEX15 porastao je nevelikih 0,1 odsto na 727,44 poena, dok je BELEXlajn oslabio za petinu procenta na 1.575,15 poena… »

Slali ste račune a niste ništa dobili? Ako ste iz nekog od ovih 12 gradova država vas nagrađuje!

Kurir 19.04.2017
Čelnicima 12 opština čiji su građani bili najaktivniji u slanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” danas su u Vladi Srbije uručena priznanja za doprinos borbi protiv sive ekonomije, a pobednici su dobili i nagrade… »

Pokrajina odbila žalbu Beljanskog zbog poništenog doktorata, ide se na Upravni sud

Radio 021 19.04.2017
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje odbio je žalbu Slobodana Beljanskog protiv rešenja Pravnog fakulteta u Novom Sadu, kojim se doktorat Beljanskog poništava. Sekretarijat je reagovao kao drugostepeni organ, nakon prvostepene odluke Pravnog… »

Milićević (SPS): Ne postoji nijedan razlog za smenu Maje Gojković

Beta 19.04.2017
Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Djordje Milićević izjavio je danas da ne postoji nijedan razlog za smenu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i istakao da je odluka da skupština ne zaseda tokom predizborne kampanje bila… »

Srpske teniserke raspoložene čekaju duel sa Australijom

Beta 19.04.2017
Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić ocenila je danas da je Australija favorit u predstojećem meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 'B' FED kupa, ali je dodala da je njena ekipa spremna da priredi… »