Arhiva vesti 19.04.2017

Novi SUV: Atletski i avanturistički Opel Grandland X

Auto magazin 19.04.2017
Ovde se sportski karakter susreće sa avanturističkim duhom: moderne, dinamične linije, „kul“ off-road izgled i podignuta pozicija sedenja sa dobrom preglednošću u svim pravcima, tipične su vrednosti za jedan SUV... Ovo je novi Opel Grandland X… »

Abas kod Trampa u Beloj kući 3. maja

Politika 19.04.2017
VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ugostiće palestinskog lidera Mahmuda Abasa 3. maja u Beloj kući, saopštila je Bela kuća. Dvojica zvaničnika razgovaraće tokom susreta o bliskoistočnom mirovnom procesu, preneo je… »

Ukinuta Presuda Kanačkom i Civkarovskom

OK radio 19.04.2017
Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Osnovnog suda u Vranju kojom su Slaviša Kanački i Darko Civkarovski osuđeni na po tri godina zatvora za nesavesno lečenje preminule Dijane Marinković (5), saznaje OK Radio. Prvostepenom presudom, lekarima… »

U odronu smeća u Šri Lanki poginula 32 čoveka

B92 19.04.2017
Kolombo -- Konačni bilans žrtava u odronu smeća u sirotinjskom naselju u Šri Lanki iznosi 32 mrtva, saopštile su vlasti i dodale da je okončana potraga u ruševinama. Vojska je naporno radila na raščišćavanju tona smeća koje su u petak pale na… »

Proces ekshumacije posmrtnih ostataka Srba se nastavlja

Večernje novosti 19.04.2017
U Hrvatskoj nema dovoljno političke volje da se svi ekshumirani posmrtni ostaci Srba identifkuju u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu i predaju porodicama žrtava. U Hrvatskoj nema dovoljno političke volje da se svi ekshumirani… »

Akcije Energoprojekta najprometnije, indeksi u padu

Kamatica 19.04.2017
Prvi dan skraćene trgovačke sedmice obeležila je ukupna realizacija u trgovanju od 30,1 milion RSD (0,2 miliona EUR) uz pad berzanskih indeksa. Indeks najlikvidnijih akcija Belex15, spustio se 0,7% na 726,7 poena. Građevinar Energoprojekt holding… »

Za pet opština po 20.000 evra, svima besplatni wi-fi

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Čelnicima 12 opština čiji su građani bili najaktivniji u slanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" danas su u Vladi Srbije uručena priznanja za doprinos borbi protiv sive ekonomije, a pobednici su dobili i… »

Odbačena žalba Beljanskog na poništenje doktorata

Moj Novi Sad 19.04.2017
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost odbio je žalbu advokata Slobodana Beljanskog na rešenje dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu, kojim mu je oduzet doktorat koji je stekao pre 16 godina, saopštila je… »

Milićević (SPS): Ne postoji nijedan razlog za smenu Maje Gojković

Beta 19.04.2017
Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Djordje Milićević izjavio je danas da ne postoji nijedan razlog za smenu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i istakao da je odluka da skupština ne zaseda tokom predizborne kampanje bila… »

Srpske teniserke raspoložene čekaju duel sa Australijom

Beta 19.04.2017
Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić ocenila je danas da je Australija favorit u predstojećem meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu 'B' FED kupa, ali je dodala da je njena ekipa spremna da priredi… »