Arhiva vesti 09.08.2017

Bugarski fond kupuje Telenor banku

RTV 09.08.2017
BEOGRAD - Telenor banka postigla je sporazum o strateškom partnerstvu sa investicionim fondom River Stiks Kapital (Styxx Capital), prema kojem će taj bugarski fond kupiti 85 odsto udela u toj banci, dok će Telenor zadržati 15 posto vlasništva… »

Havarija u Kaću

Dnevnik 09.08.2017
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 18 sati biti deo Ulice Vojina Paleksića (od br. 3 do br. 9) u Kaću. Havarija se dogodila i u naseljima Karagača, Puckaroš i Širine koje ća bez bode biti do 19 časova. Postoji mogućnost da će u toku… »

Opet haos u Sobranju!

Alo 09.08.2017
Poslanici najuticajnije opozicione VMRO-DPMNE, bivšeg premijera Nikole Gruevskog, blokirali su danas rad makedonskog parlmenta. Oni su to učinili nakon što je predsednik Talat Džaferi uskratio pravo poslaniku te stranke Antoniju Milošoskom da se u… »

Na njivama sakrili zaradu od 300.000 evra: Pohapšena osmorka planirala da se ovako obogati

Kurir 09.08.2017
BEOGRAD - Policija je na području Pančeva, Šapca i Sremske Mitrovice identifikovala parcele veličine 17 hektara sa ilegalnim zasadom duvana, koji bi, ako se osuši, iznosio 34 tone, saopštio je MUP. Policija je protiv osam osoba podnela krivične… »

Boaći: Sa Zvezdom mogu sve, a bez nje bih još igrao u Seriji b

Mozzart sport 09.08.2017
„Zahvaljujući Zvezdi moje ime sada znaju ljudi koji inače nikada ne bi znali za mene“, poručuje napadač iz Gane. Crvena zvezda je na svom zvaničnom portalu objavila širu verziju rubrike “Leksikon”, koja se pre svake utakmice crveno-belih… »

Feldin: Navijači pao-a moraće da me razumeju, jedva čekam da istrčim pred "delije"!

Blic sport 09.08.2017
Veliko pojačanje Crvene zvezde Amerikanac Džejms Feldin izjavio je da je uzbuđen što je došao u Beograd i klub sa velikom istorijom i poručio da veruje da je napravio pravi potez u nastavku karijere. Foto: CEM TURKEL / EPA; Džejms Feldin "Uzbuđen… »

Kriza u EU počela pre tačno deset godina

EurActiv 09.08.2017
Globalna finansijska kriza koja je počela pre deset godina uvela je Evropsku uniju u najtežu recesiju u njenoj šest decenija dugoj istoriji. Iako kriza nije počela u Evropi, institucije EU i članice morale su da deluju odlučno kako bi umanjile njene… »

Brnabić: Srbija na raspolaganju Kini

Danas 09.08.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća premijeru Kine Li Kećangu povodom razornog zemljotresa koji je pogodio kinesku provinciju Sečuan. Veoma nas je potresla vest da je u velikom zemljotresu koji je pogodio Kinu… »

Nikolić: Braniću Kostića besplatno

OK radio 09.08.2017
Dragan Nikolić, ugledni vranjski advokat i nekadašnji poslanik SNS - a u Skupštini Srbije, najavio je da će besplatno zastupati Slavomira Kostića, novinara „Vranjskih“, nakon što je „Vodovod“ saopštio da je protiv njega podneo krivičnu… »

Mafijaški obračun: U pucnjavi u Italiji stradali farmeri

Blic 09.08.2017
Četiri muškarca ubijena su danas u južnoj Italiji u oružanom napadu za koji se smatra da je predstavljao mafijaški obračun, saopštila je italijanska policija. Kako javlja Rojters, veruje se da su dvojica od ubijenih zemljoradnici koji su bili… »