Arhiva vesti 19.09.2018

Licence za pastuve, u Srbiji 16.000 konja

Dnevnik 19.09.2018
JAGODINA: Šef ambulatorne službe Veterinarskog fakulteta u Beogradu Petar Milosavljević, izjavio je da će, po uzoru na zakone Evropske unije o konjarstvu, dogodine u Srbiji početi odabir pastuva, koji će imati licencu, dozvolu za parenje. Licencu… »

Selektor Hrvatske: Igrači došli nespremni, promašili smo u selekciji

Mozzart sport 19.09.2018
Problemi se nagomilavaju, selektor Kockastih izašao pred javnost. Nakon debakla u ovom kvalifikacionom prozoru i poraza od Litvanije i Poljske, selektor reprezentacije Hrvatske Dražen Anzulović je zajedno s čelnim ljudima hrvatskog košarkaškog… »

Tesla 9.2: Ispravljene greške, cena odlična

Mondo 19.09.2018
Domaći brend telefona predstavlja Tesla Smartphone 9.2, optimizovan spoj elegancije i moderne tehnologije, kako kažu njegovi tvorci. Pa, da vidimo kakav je to telefon…. Kompanija ComTrade predstavila je najnoviji model pametnog telefona, Tesla… »

Tasovac: Društveno sablažavanje daje vetar u leđa i vidljivost rijalitijima

Novi magazin 19.09.2018
Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac ocenio je danas da je direktna borba protiv rijalitija, koju je pokrenuo ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, osuđena na neuspeh zato što "mehanizam društvenog sablažnjavanja upravo daje… »

Varala svaka šesta agencija

Večernje novosti 19.09.2018
Od Nove godine turistički operateri će morati da traže nove licence za rad. PODELA agencija prema kategorijama, keš-depozit i dnevni registar turista - samo su neke od novina koje predviđa predlog novog zakona o turizmu, a koje bi trebalo da donesu… »

Mladić krio drogu u tri stana, zapljenjeni marihuana i ekstazi

Blic 19.09.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, prilikom pretresa stanova na tri lokacije koje je koristio N. V. (22) iz Sremske Mitrovice, zaplenili kilogram i 172 grama marihuane, 101 tabletu ekstazija, 754 grama amfetamina i dve… »

Policija rasvetlila paljevinu automobila u Vranju

OK radio 19.09.2018
Kako saznaje OK Radio, pripadnici Policijske uprave Vranje rasvetili li slučaj paljevine automobila, koji se u utorak u ranim jutarnjim satima dogodio u Bulevaru AVNOJ - a. Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju zbog jučerašnjeg… »

Protest u Prištini:Traže oslobađanje "Dreničke grupe"

RTV 19.09.2018
PRIŠTINA - Građani, saborci i lideri organizacija proizašlih iz sukoba na Kosovu protestovali su danas ispred Palate pravde u Prištini, zahtevajući da bivši komandanti Oslobodilačke vojske Kosov) Suljejman Seljimi i Jahir Demaku budu pušteni na… »

SNS: Netačno je da je Vučić najavio proizvodnju letećih automobila

Novi magazin 19.09.2018
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je potpuno netačna tvrdnja Narodne stranke da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će Srbija proizvoditi leteće automobile. "Istina je da je… »

Niska inflacija ima dobrih, ali i jednu lošu stranu

Kamatica 19.09.2018
Privrednici i bankari očekuju da će inflacija ostati na istom, niskom, nivou i sledeće godine, pokazuje najnovija anketa Narodne banke Srbije. Tako finansijski sektor očekuje da će inflacija u avgustu naredne godine iznositi 2,9 odsto, a u istom… »