Arhiva vesti 19.09.2018

Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada

Radio 021 19.09.2018
G. Š. (40) preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine usled povreda koje je zadobio u požaru koji je u ponedeljak uveče buknuo stanu u Ulici Petra Drapšina. Kako je potvrđeno za 021.rs, on je preminuo sinoć, a lekari nisu uspeli da se izbore… »

Država kao kablovski operater

Kamatica 19.09.2018
Generalni direktor Telekoma Srbija izjavio je da je ta kompanija u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i da planira akvizicije nekoliko kompanija u toj oblasti. Imajući u vidu brojne zloupotrebe u raspolaganju javnim novcem u javnim… »

Rusija pokrenula krivičnu istragu o obaranju Iljušina

RTV 19.09.2018
MOSKVA - Ruski istražni komitet pokrenuo je danas krivičnu istragu o obaranju ruskog aviona tipa Iljušin iznad Sredozemnog mora, saopštila je portparolka komiteta Svetlana Petrenko. "Istražitelji i forenzičari Komiteta rade na licu mesta, zajedno sa… »

Francuska: Zaplenjeno 20 tona minijatura Ajfelove kule

Vesti online 19.09.2018
Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage koja je završena razbijanjem "veoma organizovane" mreže čiji su ih članovi bez dozvole preprodavali, javljaju francuski mediji pozivajući se na policijske izvore… »

Optužnica protiv Lovrena: "Lažno je svedočio"

Mondo 19.09.2018
Poznati hrvatski fudbaler prošao je isto kao i njegov saigrač iz reprezentacije, Luka Modrić. Foto: GuliverGetty images/Ian MacNicol Osječko Županijsko državno tužilaštvo (ŽDO) podiglo je danas optužnicu protiv hrvatskog fudbalera i igrača… »

Najbolji lekari za vantelesnu oplodnju u Beogradu

RTV 19.09.2018
BEOGRAD - Prvi Festival vantelesne oplodnje biće održan u subotu 22. septembra u Envoy centru u Beogradu, a na manifestaciji će učestvovati više od 40 lekara iz zemlje i inostranstva koji se bave tom problematikom. Ulaz za sve zainteresovane… »

Imala je seks uživo s pčelarom, a ovo je krila nedeljama: Nadežda Biljić započela vezu sa muškarcem koji je dobro poznat…

Kurir 19.09.2018
Pevačica Nadežda Biljić, koja je u prvoj Zadruzi imala uživo seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem, nedeljama nije htela da priča o svom emotivnom životu, a sada je otvorila dušu Adamu Đoganiju i rekla mu da jeje napolju imala veliku podršku… »

Uskoro zajednička sednica Vlade i predstavnika Srba s KiM

Dnevnik 19.09.2018
BEOGRAD: Nedavna poseta predsednika Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji bila je pozitivna prekretnica i svima je dala podsticaj za još snažniju borbu za bolji položaj srpskog naroda u pokrajini, ocenjeno je danas na radnom sastanku direktora… »

"Pukni zoro" i "Ovo je Srbija": Na večeri sa kineskim premijerom ore se srpske pesme, Vučiću na poklon njegov portret

Blic 19.09.2018
Srpski predsednik Aleksandar Vučić svoju posetu Kini završavama prisustvom na večeri koju je u čast njegovog dolaska organizovao kineski premijer Li Kećang. Na večeri se sviraju srpske pesme, poput čuvenih "Pukni zoro" i "Ovo je Srbija", a… »

Pentagon: Rusija i Kina najveće prijetnje po informatičku sigurnost

Al Jazeera 19.09.2018
Predstavljena je zvanična američka strategija za informatičku sigurnost, čiji je cilj da osujeti ili prekine maliciozne informatičke aktivnosti koje se događaju u mirnodopsko vrijeme. Pentagon je predstavio prvu zvaničnu strategiju za… »