Архива вести 02.11.2016

Џошуа вс. Кличко - Одобрена борба, одржаће се на пролеће!

Спортске.нет 02.11.2016
Светска боксерска асоцијација (ВБА) одобрила је данас борбу измедју Британца Ентонија Џошуе и Украјинца Владимира Кличка за титулу у супер тешкој категорији за пролеће наредне године. Борба ће се одржати на пролеће 2017… »

Двери: Спрега банака и судија на штету грађана

Бета 02.11.2016
Покрет Двери протестовао је данас што, по њима, нико од надлежних не реагује на спрегу банака и судова који треба законито да поступају у случајевима када градјани туже банке. Председник Двери Бошко Обрадовић рекао је… »

Протест запослених у Радио-телевизије Крагујевац

РТВ 02.11.2016
КРАГУЈЕВАЦ - Запослени Радио-телевизије Крагујевац (РТК), која је приватизована пре годину дана, протестовали су данас испред зграде те медијске куће у центру града, јер им власник дугује пет плата и непоштује купопродајни… »

Гради се Саобраћајница 1 која омогућује даље ширење Мишелина у Пироту

Пиротске вести 02.11.2016
Данас су радове на изградњи Саобраћајнице 1, која ће омогућити спајање Индустријске зоне и компаније Тигар тајерс са Коридором 10, обишли градоначелник Пирота мр Владан Васић са руководством компаније Тигар тајерс и… »

Објавити више информација о органима јавне власти

РТВ 02.11.2016
БЕОГРАД - Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић и повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић сагласили су се данас да је потребно објављивање што већег… »

Курдски званичник: Лидер Исламске државе је у Мосулу

Нови магазин 02.11.2016
Лидер Исламске државе Абу Бакр ел Багдади се налази у Мосулу и када би он био убијен то би задало "смртоносни ударац" терористичкој организацији, изјавио је истакнути курдски званичник. Званичник Фуад Хусеин, шеф кабинета… »

Штрајкачи подељени око одласка у инвалидску пензију

Данас 02.11.2016
Радници са инвалидитетом, који од 11. октобра штрајкују глађу у Застава ИНПРО, заинтересовани су, барем неки од њих, за одлазак у инвалидску пензију, кажу у Штрајкачком одбору ИНПРО-а. Како кажу, десетак радника је јуче… »

Гаража пуна оружја

Данас 01.11.2016
Полиција је вечерас у гаражи на Новом Београду нашла аутомобил у коме је била већа количина оружја, јавља Блиц, напомињући да је арсенал боткривен у оквиру истраге о оружју нађеном у близини породичне куће премијера… »

Бака оптужена да је пиратизовала видео игру

Радио 021 02.11.2016
Кристину Мекмилан, осамдесетшестогодишњу баку из Онтарија, непријатно је изненадио један е-маил. У поруци од Цанадиан Интеллецтуал Проперти Ригхтс Енфорцемент, коју јој је проследио Интернет провајдер, било је напоменуто да је… »

ЕУ ниже услове

Вечерње новости 01.11.2016
Брисел спрема захтеве Србији кроз преговарачко поглавље 31. Подршка санкцијама и лабавије везе са РС и Русијом. БРИСЕЛ се спрема да испоручи низ нових захтева Београду у оквиру поглавља 31 које се односи на спољну и… »