Arhiva vesti 02.11.2016

Mutombo je NJEGA odavno oduševio, da li mu je dao novu šansu?

Sportske.net 02.11.2016
Gotovo dve godine nakon što je dobio prvu šansu da se dokaže u dresu Partizana Andre Mutombo je ponovo u Humskoj. Sećate li se ko ga je predložio crno-belima i šta je Marko Nikolić rekao o njegovim kvalitetima? Navijači Partizana ostali su u sredu… »

U toku formiranje Saveta za prava deteta

RTV 02.11.2016
BEOGRAD - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, povodom poziva Mreže organizacija za decu (MODS) Vladi Srbije da obrazuje novi Savet za prava deteta, saopštilo je danas da je Savet u novom sazivu trenutno u proceduri i da… »

Ministarka Joksimović sa austrijskim ambasadorom o erointegracijama

Danas 02.11.2016
Ministarka zadužena za evropske integracije u Vladi Srbije Jadranka Joksimović razgovarala je danas sa ambasadorom Austrije u Srbiji Johanesom Ajgnerom o procesu evropskih integracija i bilateralnoj saradnji Srbije i Austrije, saopšteno je iz Vladine… »

Borisu Džonsonu zabranjeno da dolazi na posao biciklom

Novi magazin 02.11.2016
Skotland jard je zabranio britanskom šefu diplomatije Borisu Džonsonu da dolazi na posao biciklom zbog straha da bi mogao da bude meta terorista, pa od sada mora da koristi službeni automobil, objavila je britanska štampa. "Džonsonu je zabranjeno da… »

Đorđević: Skupština odlučuje o vojnom roku

Danas 02.11.2016
Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je danas da je Skupština Srbije nadležna da odluči da li će ponovo biti uvedeno obavezno služenje vojnog roka. On je istakao da ako bi se to desilo, u prvoj godini bi za to bilo potrebno dodatnih 70… »

Direktor VBA: Punim kapacitetom štitićemo premijera

Blic 02.11.2016
Očekujemo da će se utvrditi istina o "slučaju Jajinci". Vojnobezbednosna agencija sarađuje s nadležnim tužilaštvom, kome dostavljamo sva raspoloživa saznanja, rekao je Petar Cvetković direktor VBA, povodom pronalaženja arsenala oružja u blizini… »

Vulin: Slučaj "Jajinci" je počeo tokom izborne noći

Blic 02.11.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, po pitanju otkrića oružja u blizni porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji, ali je istakao da ne veruje da iza toga stoji američka država. Prema njegovim… »

Firma iz Emirata prodala svinje i zasadila borovnice u Zobnatici

Beta 02.11.2016
Vlasnik poljoprivrednog preduzeća Zobnatica, kompanija "Jugo elit agro" (Yugo Elite Agro) koja pripada preduzeću iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, prodala je sve svinje i zatvorila farmu koja je u okviru zobnatičkog agro-turističkog kompleksa postojala… »

Policija reagovala na utakmici zbog nasilništva

iKragujevac 02.11.2016
Kragujevčanin koji je, 30. oktobra 2016, izazvao prekid na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici Zone "Morava" u Kragujevcu, između FK Sušica i FK Dragačevo iz Guče. Policija je regovala jer, u 86. minutu utakmice, sa tribina stadiona FK Sušica… »

Beker i Vajda sa Đokovićem u Londonu

Večernje novosti 02.11.2016
Boris i Marijan će se naći u loži srpskog tenisera na završnom turniru u Londonu. Mnogo komentara je izazvala odluka Novaka Đokovića da na Mastersu u Parizu stručni štab vodi teniski guru Pepe Imaz, a ne Boris Beker i Marijan Vajda. Ipak, to će… »