Arhiva vesti 02.11.2016

Mutombo je NJEGA odavno oduševio, da li mu je dao novu šansu?

Sportske.net 02.11.2016
Gotovo dve godine nakon što je dobio prvu šansu da se dokaže u dresu Partizana Andre Mutombo je ponovo u Humskoj. Sećate li se ko ga je predložio crno-belima i šta je Marko Nikolić rekao o njegovim kvalitetima? Navijači Partizana ostali su u sredu… »

Dečja udruženja traže formiranje Saveta za prava deteta

RTS 02.11.2016
Mreža organizacija za decu Srbije (MODS) pozvala je Vladu Republike Srbije da obrazuje novi Savet za prava deteta, čime bi, kako su istakli, potvrdila svoju posvećenost unapređenju položaja dece u našoj zemlji. Mreža organizacija za decu podseća i… »

Joksimović očekuje nova poglavlja

Danas 02.11.2016
Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izrazila je danas, u razgovoru sa ambasadorom Austrije u Srbiji Johanesom Ajgnerom, očekivanje da će Srbija do kraja godine otvoriti nova poglavlja u pregovaračkom procesu… »

Nema više pedaliranja zbog terorista: Skotland jard zabranio Džonsonu da na posao dolazi biciklom!

Kurir 02.11.2016
Skotland jard je zabranio britanskom šefu diplomatije Borisu Džonsonu da dolazi na posao biciklom zbog straha da bi mogao da bude meta terorista, pa od sada mora da koristi službeni automobil, objavila je britanska štampa. "Džonsonu je zabranjeno da… »

Vraćanje vojnog roka preskupo? Za jednu godinu potrebno 70 milijardi dinara iz budžeta

Kurir 02.11.2016
Ministar odbrane Zoran Đorđević rekao je danas da bi za vraćanje vojnog roka samo prve godine trebalo obezbediti dodatnih 70 milijardi dinara u budžetu. - Istini za volju, svake sledeće godine bi trebalo manje i manje, ali mislim da je i ovih 70… »

Direktor VBA: Punim kapacitetom štitićemo premijera

Blic 02.11.2016
Očekujemo da će se utvrditi istina o "slučaju Jajinci". Vojnobezbednosna agencija sarađuje s nadležnim tužilaštvom, kome dostavljamo sva raspoloživa saznanja, rekao je Petar Cvetković direktor VBA, povodom pronalaženja arsenala oružja u blizini… »

"Slučaj Jajinci počeo odlaskom opozicije kod Skota"

RTV 02.11.2016
BEOGRAD - Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, vezano za otkriće oružja u blizni porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji, ali je istakao da ne veruje da iza toga stoji američka država. Prema… »

Firma iz Emirata prodala svinje i zasadila borovnice u Zobnatici

Beta 02.11.2016
Vlasnik poljoprivrednog preduzeća Zobnatica, kompanija "Jugo elit agro" (Yugo Elite Agro) koja pripada preduzeću iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, prodala je sve svinje i zatvorila farmu koja je u okviru zobnatičkog agro-turističkog kompleksa postojala… »

Policija reagovala na utakmici zbog nasilništva

iKragujevac 02.11.2016
Kragujevčanin koji je, 30. oktobra 2016, izazvao prekid na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici Zone "Morava" u Kragujevcu, između FK Sušica i FK Dragačevo iz Guče. Policija je regovala jer, u 86. minutu utakmice, sa tribina stadiona FK Sušica… »

Beker i Vajda uz Novaka u Londonu

B92 02.11.2016
Nemački trener Boris Beker i Slovak Marijan Vajda biće uz najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na Završnom turniru u Londonu. Iz kampa Đokovića, kako prenosi britanski Telegraf, potvrdjeno je da će Beker i Vajda biti u londonskoj O2 areni na… »