Arhiva vesti 02.11.2016

Džošua vs. Kličko - Odobrena borba, održaće se na proleće!

Sportske.net 02.11.2016
Svetska bokserska asocijacija (WBA) odobrila je danas borbu izmedju Britanca Entonija Džošue i Ukrajinca Vladimira Klička za titulu u super teškoj kategoriji za proleće naredne godine. Borba će se održati na proleće 2017. godine ali samo ako… »

Dveri: Sprega banaka i sudija na štetu građana

Beta 02.11.2016
Pokret Dveri protestovao je danas što, po njima, niko od nadležnih ne reaguje na spregu banaka i sudova koji treba zakonito da postupaju u slučajevima kada gradjani tuže banke. Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je novinarima u parlamentu da su… »

Novinari RTK protestuju zbog pet neisplaćenih zarada

Nova ekonomija 02.11.2016
Zaposleni Radio-televizije Kragujevac (RTK), koja je privatizovana pre godinu dana, protestovali su danas ispred zgrade televizije zbog pet neisplaćenih zarada. Zaposleni suvlasnika optužili da ne poštuje kupoprodajni ugovor. Novinari RTK su na… »

Geri Šejdi: Saobraćajnica 1 – veoma važan projekat za Big tigar

Pirotske vesti 02.11.2016
Direktor kompanije “Tigar tajers” Geri Šejdi kazao je danas prilikom obilaska radova na izgradnji Saobraćajnice 1, koja povezuje Tigar tajers i Industrijsku zonu sa Koridorom 10, da je reč o izuzetno važnom projektu, koji na neki način… »

Brnabić i Šabić: Objaviti više informacija o organima javne vlasti

Blic 02.11.2016
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saglasili su se danas da je potrebno objavljivanje što većeg broja informacija o radu organa… »

Kurdi stegli obruč: Vođa Islamske države Bagdadi je uhvaćen u zamku, ne može da pobegne iz Mosula

Blic 02.11.2016
Istaknuti kurdski vojni generali izjavili su da je vođa Islamske države Abu Bakr el Bagdadi uhvaćen u zamku u Mosulu, te da bi njegovo ubistvo zadalo "smrtonosan udarac" toj terorističkoj organizaciji. Fuad Husein, šef kabineta Masuda Barzanija… »

Štrajkači podeljeni oko odlaska u invalidsku penziju

Danas 02.11.2016
Radnici sa invaliditetom, koji od 11. oktobra štrajkuju glađu u Zastava INPRO, zainteresovani su, barem neki od njih, za odlazak u invalidsku penziju, kažu u Štrajkačkom odboru INPRO-a. Kako kažu, desetak radnika je juče bilo u Zavodu za… »

Garaža puna oružja: Na Novom Beogradu nađen arsenal u okviru istrage o slučaju "Jajinci"

Blic 02.11.2016
Policija je u utorak uveče u garaži na Novom Beogradu našla automobil u kome je bila veća količina oružja. Arsenal je otkriven u okviru istrage o oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima. "Pink" prenosi… »

Kanada: Optužili baku da je piratizovala video-igru

Nova ekonomija 02.11.2016
Kristinu Mekmilan, osamdesetšestogodišnju baku iz Ontarija, neprijatno je iznenadio jedan e-mail. U poruci od Canadian Intellectual Property Rights Enforcement, koju joj je prosledio Internet provajder, bilo je napomenuto da je piratizovala igru Metro… »

Podrška sankcijama i labavije veze sa RS i Rusijom: Stižu nove ucene Brisela

Pravda 02.11.2016
Brisel se sprema da isporuči niz novih zahteva Beogradu u okviru poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu i bezbednosnu politiku, a od kojih je većina neprihvatljiva za Srbiju, saznaju "Novosti". U izveštaju o skriningu za ovu oblast, koji je pripremila… »