Arhiva vesti 02.11.2016

Odobrena borba Džošue i Klička za proleće 2017. godine

Beta 02.11.2016
Svetska bokserska asocijacija (WBA) odobrila je danas borbu izmedju Britanca Entonija Džošue i Ukrajinca Vladimira Klička za titulu u super teškoj kategoriji za proleće naredne godine. Borba će se održati na proleće 2017. godine ali samo ako… »

Dveri: Sprega banaka i sudija na štetu građana

Beta 02.11.2016
Pokret Dveri protestovao je danas što, po njima, niko od nadležnih ne reaguje na spregu banaka i sudova koji treba zakonito da postupaju u slučajevima kada gradjani tuže banke. Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je novinarima u parlamentu da su… »

Protest zaposlenih u Radio-televizije Kragujevac

RTV 02.11.2016
KRAGUJEVAC - Zaposleni Radio-televizije Kragujevac (RTK), koja je privatizovana pre godinu dana, protestovali su danas ispred zgrade te medijske kuće u centru grada, jer im vlasnik duguje pet plata i nepoštuje kupoprodajni ugovor. Novinari RTK su na… »

Gradi se Saobraćajnica 1 koja omogućuje dalje širenje Mišelina u Pirotu

Pirotske vesti 02.11.2016
Danas su radove na izgradnji Saobraćajnice 1, koja će omogućiti spajanje Industrijske zone i kompanije Tigar tajers sa Koridorom 10, obišli gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa rukovodstvom kompanije Tigar tajers i direktorom Direkcije za… »

Brnabić i Šabić: Objaviti više informacija o organima javne vlasti

Blic 02.11.2016
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saglasili su se danas da je potrebno objavljivanje što većeg broja informacija o radu organa… »

Kurdi stegli obruč: Vođa Islamske države Bagdadi je uhvaćen u zamku, ne može da pobegne iz Mosula

Blic 02.11.2016
Istaknuti kurdski vojni generali izjavili su da je vođa Islamske države Abu Bakr el Bagdadi uhvaćen u zamku u Mosulu, te da bi njegovo ubistvo zadalo "smrtonosan udarac" toj terorističkoj organizaciji. Fuad Husein, šef kabineta Masuda Barzanija… »

Štrajkači podeljeni oko odlaska u invalidsku penziju

Danas 02.11.2016
Radnici sa invaliditetom, koji od 11. oktobra štrajkuju glađu u Zastava INPRO, zainteresovani su, barem neki od njih, za odlazak u invalidsku penziju, kažu u Štrajkačkom odboru INPRO-a. Kako kažu, desetak radnika je juče bilo u Zavodu za… »

Garaža puna oružja

Danas 01.11.2016
Policija je večeras u garaži na Novom Beogradu našla automobil u kome je bila veća količina oružja, javlja Blic, napominjući da je arsenal botkriven u okviru istrage o oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u… »

Kanada: Optužili baku da je piratizovala video-igru

Nova ekonomija 02.11.2016
Kristinu Mekmilan, osamdesetšestogodišnju baku iz Ontarija, neprijatno je iznenadio jedan e-mail. U poruci od Canadian Intellectual Property Rights Enforcement, koju joj je prosledio Internet provajder, bilo je napomenuto da je piratizovala igru Metro… »

EU niže uslove

Večernje novosti 01.11.2016
Brisel sprema zahteve Srbiji kroz pregovaračko poglavlje 31. Podrška sankcijama i labavije veze sa RS i Rusijom. BRISEL se sprema da isporuči niz novih zahteva Beogradu u okviru poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu i bezbednosnu politiku, a od kojih… »