Arhiva vesti 02.11.2016

Loše vreme ometa ofanzivu na Mosul

Glas Amerike 02.11.2016
Bitka za Mosul se intenzivira, loši vremenski uslovi otežavaju napredovanje koalicionih snaga ka džihadistima Islamske države, a agencije za humanitarnu pomoć upozoravaju da su civili u toj oblasti u ogromnoj opasnosti. „Spremamo se za najgore“… »

Kralj dodavanja: Na Top 10 listi evroligaških asistencija, Teo ne samo da drži prvo mesto, već četiri pozicije! /video/

Blic sport 02.11.2016
Najbolji asistent Evrolige u oktobru je Miloš Teodosić, jer su se čak četiri njegova poteza našla među deset najaktraktivnijih dodavanja. Zobacz na Youtube Prvu poziciju zauzeo je čudesnom aistencijom protiv Uniksa, kada je sa svoje polovine terena… »

Hrvati zapretili deložacijom mrtvih Srba sa kninskog groblja

Studio B 02.11.2016
Zastupnik SDSS Milorad Pupovac aktuelizovao je danas u Saboru pitanje uznemirenosti građana na području Knina, nakon što su na grobnim mestima Srba zatečena obaveštenje o neplaćanju grobnog mesta i pretnjom deložacijama mrtvih. Na kninskom gradskom… »

NUNS: Opasne izjave ministra Vulina

Novi magazin 02.11.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije protestuje zbog izjave ministra za rad i socijalna pitanja Aleksandra Vulina koji je, u emisiji „Upitnik“, emitovanoj na Javnom servisu, novinare Slobodana Georgieva i Dušana Mašića praktično… »

Amerikanac dobio premiju na lutriji dva puta za godinu dana

Večernje novosti 02.11.2016
Jedan Amerikanac je dva puta za godinu dana dobio premiju na lutriji, čime je došao do skoro dva miliona dolara. ROZVIL, MINESOTA - Jedan Amerikanac je dva puta za godinu dana dobio premiju na lutriji, čime je došao do skoro dva miliona dolara… »

Tintor optužen za ratne zločine u Vogošći

Al Jazeera 02.11.2016
Bivši predsjednik Kriznog štaba SDS-a u Vogošći optužen za zatvaranje, mučenje i ubistva brojnih Bošnjaka i Hrvata. Tužilac Posebnog odjela za ratne zločine Tužilaštva Bosne i Hercegovine podigao je optužnicu protiv Jovana Tintora (65), koji… »

"Gori" u crnoj gori: Vujović upao na trening, Obradović podneo ostavku

Sportski žurnal 02.11.2016
Dva dana pred kvalifikacioni meč sa Švedskom za odlazak na Evropsko prvenstvo 2018. Crna Gora je ostala bez selektora, pošto je LJubomir Obradović podneo ostavku. LJubomir Obradović više nije selektor Crne Gore. Podneo je ostavku posle incidenta u… »

Nasilje u porodici: Muškarac napao i pretukao suprugu u Vranju

Blic 02.11.2016
Službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su i doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Z.D. (49) zbog nasilja u porodici. Osumnjičenom Vranjancu stavlja se na teret da je fizički napao suprugu. Posle policijskog zadržavanja, osumnjičeni… »

LSV: Koga je Dačić pitao pa zna da Srbija uvek izabere Rusiju

Dnevnik 02.11.2016
Koga je Ivica Dačić pitao kad kao šef diplomatije Srbije kaže da Srbija uvek izabere Rusiju, pita Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja konstatuje da se takvom. izjavom Dačić utrkuje s predsednikom Nikolićem u "ulagivanju vlastima Rusije". U… »

Svedok: Niko nam nije tražio snimke nadzorne kamere

Politika 02.11.2016
Dvojica novih svedoka govorili o događaju na Obilićevom vencu u kojem je pre sedam godina ubijen francuski državljanin. Ponovljeno suđenje navijaču FK Partizan Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona nastavljeno je davanjem… »