Arhiva vesti 17.07.2016

Sleteo avion iz Istanbula

RTV 17.07.2016
BEOGRAD - Avion Er Srbije na redovnoj liniji Istanbul-Beograd sleteo je danas oko 17 časova i 15 minuta, a putnici koji su se zatekli u Istanbulu tokom noći kada je pokušan vojni puč kažu da im je sve ličilo na 1999. godinu i NATO bombardovanje… »

Bolivija: Šestoro poginulo u padu aviona

RTV 17.07.2016
LA PAZ - Mali avion kojim je pilotirao jedan bivši bolivijski senator srušio se prilikom pokušaja sletanja, a u nesreći je poginulo svih šest putnika. Direktor aerodroma u bolivijskom gradu Trinidad rekao je da je Roberto Janes pokušavao da sleti po… »

Neobičan zahtev gradonačelnika Niša oduševio građane: Pauci da nose manje vozila!

Kurir 17.07.2016
Čim je stupio na dužnost gradonačelnika Niša, Darko Bulatović je od direktora "Parking servisa" Marka Jankovića zahtevao da pauk ne nosi toliki broj nepravilno parkiranih automobila. Dogovoreno je da pauci mesečno umesto 900 odnesu maksimalno 500… »

Đurić: Srbija iskrena u želji da bude garant stabilnosti

B92 17.07.2016
Novi Sad -- Srbija je iskrena u želji da bude garant stabilnosti u regionu i to je u proteklim mesecima jasno dokazala, kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Kako kaže, Srbija je vrlo racionalno i smireno odgovarala na brojne provokacije iz… »

NSZ: Znatno više zahteva za programe samozapošljavanja nego prošle godine

Gde investirati 17.07.2016
Ove godine primetno je veće interesovanje građana za programe samozapošljavanja i to najviše u oblasti proizvodnih delatnosti, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje (NSZ). Direktor Zoran Martinović rekao je Tanjugu da je NSZ ove godine, koja… »

Pobednik Zvezda Granda (17) oduševio: Evo kome će pokloniti automobil

Kurir 17.07.2016
Ibro Bublin sedamnaestogodišnji pobednik Zvezda Granda kaže da je još u šoku pošto je osvojio prvo mesto. "Iskren da budem, nisam se nadao pobedi. Sve ovo je za mene bio veliki šok. Kada sam čuo da su pročitali moj broj i izgovorili moje ime, tek… »

Rio 2016: Bez najboljih golfera

Hot sport 17.07.2016
– Oni su pokušali da okrive zika virus, ali se ispostavilo da ne dolaze u Rio jer neće biti novčanih nagrada, rekao je predsednik organizacionog odbora Igara u Riju Karlos Nusman. Džejson Dej, Dastin Džonson i Rori Meklroj izjavili su da je zika… »

"Puč ne znači da možete da radite šta hoćete"

Vesti online 17.07.2016
Ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc pozvao je na trezvenost snage u Turskoj i ukazao da puč ne predstavlja blanko ovlašćenje za proizvoljnost, prenose agencije. Ljudski životi moraju da se štite, pravna država i demokratija da se… »

Stevanović: Važno je prepoznati prve signale nasilja

Blic 17.07.2016
Povećanje kazni za nasilje u porodici i društvu nije jedini način da se taj problem reši, ocenila je danas zamenica zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Gordana Stevanović i ističe da najpre treba učiniti sve da do nasilja ne… »

VIDEO: Ružica pobedila u "Parovima", Gastoz "izvisio"!

Vesti online 17.07.2016
Pobednica četvrte sezone "Parova" je Ružica Veljković! Njoj sleduje novčana nagrada od 30.000 evra. Nenad Marinković Gastoz, pobednik treće sezone, nije uspeo da osvoji "duplu krunu", ali je, kaže, zadovoljan i drugim mestom. On ne planira da se… »