Arhiva vesti 17.07.2016

Prvi avion iz Istanbula nakon puča sleteo u Srbiju: "Grad je podsećao na Beograd 1999. godine"

Blic 17.07.2016
Avion "Er Srbije" iz Istanbula sleteo je u Beograd u nedelju oko 17 sati i osam minuta. Većina putnika iz Srbije planirano je bila na ovom letu, međutim, bilo je i onih koji su svoje putovanje skratili zbog vojnog puča u ovoj zemlji. Jedna od putnica… »

U Boliviji šest ljudi poginulo u padu malog aviona

Novi magazin 17.07.2016
Mali avion kojim je pilotirao jedan bivši bolivijski senator srušio se prilikom pokušaja sletanja, a u nesreći je poginulo svih šest putnika. Direktor aerodroma u bolivijskom gradu Trinidad rekao je da je Roberto Janes pokušavao da sleti po jakom… »

Ni: Gradonačelnik tražio da "pauk" odnosi manje vozila

OK radio 17.07.2016
Čim je stupio na dužnost gradonačelnika Niša, Darko Bulatović je od direktora "Parking servisa" Marka Jankovića zahtevao da pauk ne nosi toliki broj nepravilno parkiranih automobila. Dogovoreno je da pauci mesečno umesto 900 odnesu maksimalno 500… »

Đurić: Albanska strana neće još dugo moći da "gura pod tepih" pojedina pitanja

Blic 17.07.2016
Srbija je iskrena u želji da bude garant stabilnosti u regionu i to je u proteklim mesecima jasno dokazala kada je vrlo racionalno i smireno odgovarala na brojne provokacije koje su nam dolazile iz okruženja, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade… »

NSZ: Znatno više zahteva za programe samozapošljavanja nego prošle godine

Gde investirati 17.07.2016
Ove godine primetno je veće interesovanje građana za programe samozapošljavanja i to najviše u oblasti proizvodnih delatnosti, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje (NSZ). Direktor Zoran Martinović rekao je Tanjugu da je NSZ ove godine, koja… »

Saša Popović uslovio pobednika: Tek kada diplomiraš dobićeš album!

Svet 17.07.2016
Ibro Bublin (17) iz Sarajeva pobednik je desete sezone “Zvezda Granda“. Mladom Sarajliji stručnjaci predviđaju veliku karijeru, ali će snimanje albuma morati da pričeka nekoliko godina, dok ne završi bar srednju školu. “Nisam očekivao da ću… »

Organizatori Olimpijskih igara: Golferi neće da igraju zbog novca, a ne zbog Zika virusa

Blic sport 17.07.2016
Najbolji svetski golferi propustiće Olimpijske igre u Rio De Žaneiru zbog toga što neće biti novčanih nagrada, saopšteno je iz rukovodstva takmičenja. Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija “Oni su pokušali da okrive Zika virus, ali se… »

Kurc: Puč nije blanko ovlašćenje za proizvoljnost

Novi magazin 17.07.2016
Ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc pozvao je danas na trezvenost sve snage u Turskoj, nakon pokušaja puča i ukazao da puč ne predstavlja blanko ovlašćenje za proizvoljnost. Ljudski životi moraju da se štite, pravna država i… »

Stevanović: Važno prepoznati prve signale nasilja

RTV 17.07.2016
BEOGRAD - Povećanje kazni za nasilje u porodici i društvu nije jedini način da se taj problem reši, ocenila je danas zamenica zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Gordana Stevanović i ističe da najpre treba učiniti sve da do… »

VIDEO: Ružica pobedila u "Parovima", Gastoz "izvisio"!

Vesti online 17.07.2016
Pobednica četvrte sezone "Parova" je Ružica Veljković! Njoj sleduje novčana nagrada od 30.000 evra. Nenad Marinković Gastoz, pobednik treće sezone, nije uspeo da osvoji "duplu krunu", ali je, kaže, zadovoljan i drugim mestom. On ne planira da se… »