Arhiva vesti 17.07.2016

Prvi avion iz Istanbula nakon puča sleteo u Srbiju: "Grad je podsećao na Beograd 1999. godine"

Blic 17.07.2016
Avion "Er Srbije" iz Istanbula sleteo je u Beograd u nedelju oko 17 sati i osam minuta. Većina putnika iz Srbije planirano je bila na ovom letu, međutim, bilo je i onih koji su svoje putovanje skratili zbog vojnog puča u ovoj zemlji. Jedna od putnica… »

Bolivija: Šestoro poginulo u padu aviona

RTV 17.07.2016
LA PAZ - Mali avion kojim je pilotirao jedan bivši bolivijski senator srušio se prilikom pokušaja sletanja, a u nesreći je poginulo svih šest putnika. Direktor aerodroma u bolivijskom gradu Trinidad rekao je da je Roberto Janes pokušavao da sleti po… »

Gradonačelnik Niša tražio da "pauk" odnosi manje vozila

Radio 021 17.07.2016
Čim je stupio na dužnost gradonačelnika Niša, Darko Bulatović je od direktora "Parking servisa" Marka Jankovića zahtevao da pauk ne nosi toliki broj nepravilno parkiranih automobila. Dogovoreno je da pauci mesečno umesto 900 odnesu maksimalno 500… »

Đurić: Albanska strana neće još dugo moći da "gura pod tepih" pojedina pitanja

Blic 17.07.2016
Srbija je iskrena u želji da bude garant stabilnosti u regionu i to je u proteklim mesecima jasno dokazala kada je vrlo racionalno i smireno odgovarala na brojne provokacije koje su nam dolazile iz okruženja, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade… »

Martinović: Građani Srbije sve više žele da pokrenu sopstveni biznis

Nova ekonomija 17.07.2016
Ove godine primetno je veće interesovanje građana za programe samozapošljavanja i to najviše u oblasti proizvodnih delatnosti, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje (NSZ). Direktor Zoran Martinović rekao je Tanjugu da je u NSZ ove godine… »

Saša Popović uslovio pobednika: Album ćeš dobiti tek kad diplomiraš

Kurir 17.07.2016
Moram da nastavim školovanje, a posle toga, kao što mi je direktor rekao, snimaću pesme, kaže Ibro Bublin. Ibro Bublin (17) iz Sarajeva pobednik je desete sezone „Zvezda Granda“. Mladom Sarajliji stručnjaci predviđaju veliku karijeru, ali će… »

Najbolji svetski golferi neće na OI zbog para, a ne zbog zika virusa

Radio 021 17.07.2016
Najbolji svetski golferi propustiće Olimpijske igre u Rio De Žaneiru zbog toga što neće biti novčanih nagrada, saopšteno je danas iz rukovodstva takmičenja. "Oni su pokušali da okrive zika virus, ali se ispostavilo da ne dolaze u Rio jer neće… »

Kurc poručio Ankari: "Ako je bio puč, to ne znači da možete da radite šta hoćete!"

Blic 17.07.2016
Ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc pozvao je na trezvenost snage u Turskoj i ukazao da puč ne predstavlja blanko ovlašćenje za proizvoljnost. "Ljudski životi moraju da se štite, pravna država i demokratija da se poštuju", poručio… »

Stevanović: Važno je prepoznati prve signale nasilja

Blic 17.07.2016
Povećanje kazni za nasilje u porodici i društvu nije jedini način da se taj problem reši, ocenila je danas zamenica zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Gordana Stevanović i ističe da najpre treba učiniti sve da do nasilja ne… »

VIDEO: Ružica pobedila u "Parovima", Gastoz "izvisio"!

Vesti online 17.07.2016
Pobednica četvrte sezone "Parova" je Ružica Veljković! Njoj sleduje novčana nagrada od 30.000 evra. Nenad Marinković Gastoz, pobednik treće sezone, nije uspeo da osvoji "duplu krunu", ali je, kaže, zadovoljan i drugim mestom. On ne planira da se… »